آقا این جریان چیه که ملت همه دارن دنبال مدل کره ایش میگردن؟
چه کاریه آخه اینا هیچ فرقی با هم ندارنا!
آقا این جریان چیه که ملت همه دارن دنبال مدل کره ایش میگردن؟
چه کاریه آخه اینا هیچ فرقی با هم ندارنا!
واقعا سه روز شارز نگه میداره گوشیت ؟
من با باطری گوشیم مشکل دارم . به زور یک روز شارز نگه میداره (با کمترین استفاده)
ترفند های مختلفی هم استفاده کردم ولی بازم مصرفش زیاده
میشه رامی که استفاده میکنی رو واسه دانلود بزاری ؟ با اموزش نصب کرنل ؟
با این کار لطف بزرگی در حق من و کسایی که مشکل باطری دارن میکنی
من که تا قبل از این تاپیک اصلا نشنیده بودم سامسونگ جنس چینی داره خب اگه چینی بود که پشتش مینوشت![]()
یه اعتقادی هست بین مردم که میگه: اگه دست چینی به هرچی بخوره اون جنس دیگه به درد نمی خوره.....
گرچه الآن دیگه ثابت شده که گوشی چینی و کره ای سامسونگ هیچ تفاوتی نداره اما باز هم به دلایل زیر کره ای بیشتر خریدار داره:
1-به خاطر کلاسش....(البته اون پشت رو کسی نمیبینهاما شما خودت میتونی بگی کره و چینی بود من کره ای رو خریدم
)
2-مطمئن تره......
3- شما بری تو مغازه هردوش رو بذارن جلو دستت کدومو میخری؟خب کره ای رو میخری دیگه
4-بنز تو ایران و آلمان هر دو کارخانه داره.... شما بخوای بنز بخری کدومو ترجیح میدی؟
چرا قبلا داشت البته برا موبایل نبود برا بقیه ی کالا ها بود(یادمه یه تلویزون سامسونگ داشتیم از اروپای شرقی میومد ic هاش تو روسیه ساخته میشد.... )من که تا قبل از این تاپیک اصلا نشنیده بودم سامسونگ جنس چینی داره خب اگه چینی بود که پشتش مینوشت![]()
اما ظاهرا الآن مونتاژ موبایل هم زده.... یه مدل از همین i9000 پشتش نوشته made in vietnam by samsung
یکی دیگه نوشته made in korea by samsung
یکی دیگه نوشته: made by samsung (که من پرسیدم گفتن چینیه اما هیچ تفاوتی نداره)
دوستان به جز super one click و cfroot روش دیگه ای برای روت کردن گوشی هست ؟
شما کرنل speed mode مطایق رامت بگیر..بعد خودش گزینه روت داره...
سلام
دوستان من رام Official Gingerbread 2.3.4 XXJVQ رو ریختم با فارسی ساز که تو محیط sms مشکلی با فونت و حروف فارسی ندارم
اما تو مرورگر حروفهای فارسی جداجدا نوشته میشه
راه حلی هست که بشه درستش کرد ؟
Last edited by MVP77; 01-07-2011 at 19:42.
نه نمیشه...(دلیلش رو یادم نیست)
از opera mobile یا fire fox استفاده کن....
بچه ها من فایل تصویری خیلی زیاد دارم و اینها را در مموری کارتم کاملا دسته بندی کردم ( مثلا بر اساس ایرانی و خارجی بودن و یا خواننده و نوع فیلم و ... ) ولی پلیر گوشی همه را در هم میاره . برنامه ایی برای پخش فایل های تصویری وجود نداره که فایل ها را بر اساس دسته بندی که در مموری کارت ریختیم پخش کنه ؟
دوستان احیانا راهی یا برنامه ای برای اجرای زیرنویس وجود نداره؟!
شدید نیازمندیم...
تشکر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)