بله البته بجز مواقع اشكالات فني مثل قطعي برق يا نصب بعضي از برنامهها كه آدم مجبور به ريست كردن ميشه يادم نميآد pc اصليمو خاموش كرده باشم![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
بله البته بجز مواقع اشكالات فني مثل قطعي برق يا نصب بعضي از برنامهها كه آدم مجبور به ريست كردن ميشه يادم نميآد pc اصليمو خاموش كرده باشم![]()
شما كودم منطقه هستين مال من كه سرعت سرويس سپنتام بيشتر هم شده
پشتبانيش چي ميگه؟ زنگ زدين؟
بچهها اخيرا يه شايعاتي درباره تغيير توي سپنتا شنيدم خدا كنه درست نباشه
منو تو جريان قرار بدين يه ذره نگرانم آخه تنها پاپي كه تو ايران حداقل كيفيت قابل قبول رو ارائه ميكنه سپنتاس![]()
Last edited by cyruspk; 07-04-2008 at 16:48.
والا من پريروز عصر زنگ زدم، يك آقايي از پشتيباني جواب داد، اول گفت كه مشكلي نداريم، بعد كه گفتم از speedtest تست سرعت گرفتم و ... گفت بله يه مشكل كوچولويي داريم كه بچه ها دارن روش كار ميكنن.
امروز كه زنگ زدم يه دختره بود كه معلوم بود هيچي بلد نيست! خلاصه يه دفعه هم پورتم رو ريست كرد، باز هم خبري نشد. آخرش هم گفت نميدونم حالا صبر كنيد انشاءا.. كه درست ميشه!
از سپنتا بعيد بود خلاصه.
الان كه دوباره تست گرفتم، سرعت دانلود رو داره 176 نشون ميده. اما فايلي كه از خود سرور سپنتا ميگيرم، sepantan.net/test.exe با سرعت حدود 27-8 دانلود ميشه.
ما منطقه مخابراتي وليعصر هستيم.
Last edited by seppeehr; 07-04-2008 at 18:10.
اااااااااااااااااااااا
يعني شبها هم كه ميخوابيدي كامپيوتر روشن بوده؟!؟!؟!؟!؟
پيشاپيش 100 پست رو تبريك ميگم
بله هنوز هم هست اتفاقا براي استفاده از p2p ها بايد كامپيوتر شبها روشن باشه چون بيشتر اونايي كه آپلود ميكنن توي امريكا هستند.![]()
عجيبه. سرويستون چه سرعتيه؟
استاد پورت را نگفتی.باز است یا نه؟
یک نمونه زنده البته همه چی معمولا دانلود می کنیم
اخی .مال من اگر باشم 24 ساعت روشن است. فقط شاید یک بار ریست کنم .
اره با این سرعت ها و کیفیت سرویس ها مجبوریم شب روشن بزاریم
تایید میشه البته فقط از امریکا نیست از اروپا و اسیا و افریقا و استرالیا خلاصه همه جا هستند.![]()
Last edited by zed2; 07-04-2008 at 19:12.
بله منم گفتم بيشترشون آمريكا هستند. البته در كل منظورم اين بود كه شب بهتر ميشه دانلود كرد.
من که مشکلی ندارم![]()
من و چند نفر از دوستام داریم استفاده می کنیم، از سرویسهای صبانت خیلی بهتره!
افت سرعت نداره و اون مشکل قطع شدن سر هر ساعت در استفاده شبانه رو هم نداره ، تازه 1ساعت هم بیشتره زمانش 2 تا 7 هستش نه مثل صبانت 3 تا 7
در کل من از صبانت شاکی بودم ولی الان که فن آوا رو از پیک نت گرفتم راضی ام و هنوز 1بار هم به پشتیبانی زنگ نزدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)