[QUOTE=SaeedEminem2;6815534]سلام.بعد از مدت ها دوباره یه پست بدم !
از چند جهت دارین به شدت اشتباه می کنین
یکی وقتی قیمت دلار یا طلا بالا می ره دیگه پایین نمیاد!
یکی همین الانش لپ تاپ های اپل از اون چیزی که تصور می کنین خیلی قوی تره
مثلا الان سی پی یو ها 8 هسته ای شده و هنوز انگشت شمار برنامه هست که با 8 هسته سازگار باشه. حالا منتظرین سی پی یو 12 یا 16 هسته ای بیاد؟؟؟
یکی دیگه بر عکس تصور اکثر کارهای گرافیکی به جز بازی، بیشتر به سی پی یو ربط دارن تا خود کارت گرافیک !
یکی دیگه، به قول یکی از فروشنده ها، اگه بخواد صبر بشه یه روزی مثلا آی پد 50 هم میاد ! آیا باید هی صبر کنیم؟
یکی دیگه وقتی که یه سری جدید بیاد، حد اقل تا 6 ماه مدل جدید تر نمیاد. بعد از اون هم، تا 2 - 3 ماه انقدر قیمت غیر عادی بالاست که هر کسی نمی تونه بپردازه
مدل های فعلی، آیا کمبود یا نقصی داره که صبر کنیم در مدل بعدی بهبود پیدا کنه یا ارتقا داشته باشه؟
مهم تر از اون، از کجا معلوم سری بعدی مشکل نداشته باشه یا اون پیشرفت قابل ملاحظه که ارزش این همه صبر کن، نسبت به مدل فعلی رو داشته باشه؟
مدل 15 اینچ فعلی که ارتقاء یافته ی 723 ست، بالاترین سی پی یو و کارت گرافیک موجود رو داره، پس از منی که الان 8 ماه 723 دارم و با جون و دلم ازش راضیم و تا الان سر سوزنی مشکل نداشته بپذیرید که دست دست کردن اشتباهه و خودتون رو از دنیای یونیک مک محروم نکنید
البته در مورد قیمت بگردین و تا می تونین چونه بزنین که پول زور تو شکم دزد نریخته باشین و از خرید لپ تاپی که جعبه ش باز شده و پلمپ نداره اکیدا پرهیز کنین[COLOR="Silver"]
سلام چه عجب از این طرفا یه خورده بیشتر به اینجا سر بزنین چون ما زیاد ازمباحث تخصصی سر رشته نداریم
من خودم بیشتر منتظر رزولیشن بالاتر هستم گفتم شاید بلو ری هم اضافه بشه و اپل جلوی سونی کوتاه بیاد
ازطرفی میخوام یه خورده بیشتر پول جمع کنم مگر نه منتظر کانفینگ بالاتر نیستم حالا شاید سه ماه هم شد چهار ماه قیمتا هم عادی نمیشه چون دو ماه که بگذره دلار میره بالا طبیعتا مک هم میره بالا به هر حال باید به شرایط خریدار هم توجه بشه منم به دوستانی که توضیحات بالا رو دادم منظورم نخریدن نبود بلکه داشتن اطلاعات جامع تر برای خرید بود