تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 500 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=SaeedEminem2;6815534]سلام.بعد از مدت ها دوباره یه پست بدم !
    از چند جهت دارین به شدت اشتباه می کنین
    یکی وقتی قیمت دلار یا طلا بالا می ره دیگه پایین نمیاد!
    یکی همین الانش لپ تاپ های اپل از اون چیزی که تصور می کنین خیلی قوی تره
    مثلا الان سی پی یو ها 8 هسته ای شده و هنوز انگشت شمار برنامه هست که با 8 هسته سازگار باشه. حالا منتظرین سی پی یو 12 یا 16 هسته ای بیاد؟؟؟
    یکی دیگه بر عکس تصور اکثر کارهای گرافیکی به جز بازی، بیشتر به سی پی یو ربط دارن تا خود کارت گرافیک !
    یکی دیگه، به قول یکی از فروشنده ها، اگه بخواد صبر بشه یه روزی مثلا آی پد 50 هم میاد ! آیا باید هی صبر کنیم؟
    یکی دیگه وقتی که یه سری جدید بیاد، حد اقل تا 6 ماه مدل جدید تر نمیاد. بعد از اون هم، تا 2 - 3 ماه انقدر قیمت غیر عادی بالاست که هر کسی نمی تونه بپردازه
    مدل های فعلی، آیا کمبود یا نقصی داره که صبر کنیم در مدل بعدی بهبود پیدا کنه یا ارتقا داشته باشه؟
    مهم تر از اون، از کجا معلوم سری بعدی مشکل نداشته باشه یا اون پیشرفت قابل ملاحظه که ارزش این همه صبر کن، نسبت به مدل فعلی رو داشته باشه؟
    مدل 15 اینچ فعلی که ارتقاء یافته ی 723 ست، بالاترین سی پی یو و کارت گرافیک موجود رو داره، پس از منی که الان 8 ماه 723 دارم و با جون و دلم ازش راضیم و تا الان سر سوزنی مشکل نداشته بپذیرید که دست دست کردن اشتباهه و خودتون رو از دنیای یونیک مک محروم نکنید
    البته در مورد قیمت بگردین و تا می تونین چونه بزنین که پول زور تو شکم دزد نریخته باشین و از خرید لپ تاپی که جعبه ش باز شده و پلمپ نداره اکیدا پرهیز کنین[COLOR="Silver"]

سلام چه عجب از این طرفا یه خورده بیشتر به اینجا سر بزنین چون ما زیاد ازمباحث تخصصی سر رشته نداریم
    من خودم بیشتر منتظر رزولیشن بالاتر هستم گفتم شاید بلو ری هم اضافه بشه و اپل جلوی سونی کوتاه بیاد
    ازطرفی میخوام یه خورده بیشتر پول جمع کنم مگر نه منتظر کانفینگ بالاتر نیستم حالا شاید سه ماه هم شد چهار ماه قیمتا هم عادی نمیشه چون دو ماه که بگذره دلار میره بالا طبیعتا مک هم میره بالا به هر حال باید به شرایط خریدار هم توجه بشه منم به دوستانی که توضیحات بالا رو دادم منظورم نخریدن نبود بلکه داشتن اطلاعات جامع تر برای خرید بود

2. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام راستش یه مدت اینجا راکد شد ما هم دیگه از سرمون پرید. اما الان اگه سئوالی بود سعی می کنم روزی یکی 2 بار اینجا سر بزنم
    در مورد بلوری احتمالش به نظر من کمه چون از نظر قیمت این چند ساله قیمت مثلا همون 2199 دلار بوده
    الان که در مورد ریزولوشن گفتی، آره شنیدم که قراره سری بعدی حتی 13 اینچ ها فول ایچ دی بیاد و اگه این جوری بخواد بلوری هم داشته باشه باید افزایش قیمت بدن که معمولا نمی دن
    اما بازم می گم مثلا از همین ریزولوشن 900 در 1450 فعلی بی نهایت راضیم که هیچ، نور صفحه رو از 15 گذاشتم رو 3 و با همین یک پنچم عالیه
    اما خب اگه عجله نباشه و تا اوایل خرداد صبر کنین هم بد نیست
    ولی بازم می گم دنیای مک رو از دست می دین
    راستی اضافه کنم من لپ تاپم 35 ساعت پیوسته روشنه بعد 15 ساعت خاموش
    یه چیزی هم در مورد ویندوز و داغ کردن بگم که، داغ که نه گرم شدن ویندوز غیر عادی نیست، مطلقا گرم نشدن مک غیر عادیه !
    یعنی وقتی دست می زنی چنان بی سر و صدا و خنکه که آدم شک می کنه روشنه یا نه !
    اما با ویتدوز هم پرفکت کار می کنه و به شایعات توجه نکنین

4. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت xclash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سعید جان چند تا سوال تخصصی دارم ازت، من تخصصم طراحی پروژه های سنگین با corel و Photoshop هست، دارم چند روز دیگه خرید میکنم، 2.600 دارم، انتخاب خودم asus g53 هست، بین لپ تاپ های اپل چی بهم پیشنهاد میکنی ؟ چون آیفون 4 دارم میفهمم کار با مک و کلاً با گجت های اپل چه لذتی داره!
    Last edited by xclash; 12-02-2012 at 17:03.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. حیف اگه 3 ماه پیش تصمیم به خرید داشتی می تونستی مدل 723 بگیری
    اما الان که قیمت ادلار رفته بالا....
    الان فکر می کنم مدل دوم 15 اینچ که یه کم از مدل اول ارزون تره رو می تونی حالا با یه خورده قیمت اضافه تر بگیری و کارتو به راحتی انجام می ده
    اما اگه واسه بازی هم می خوای باید بیشتر هزینه کنی و مدل اول 15 اینچ اپل رو تهیه کنی (البته بازی های گرافیک سنگین مثل کرایسس)
    در مورد ایسوس راستش اطلاعاتی ندارم اما اپل هم مزایای خاص خودشو داره که نمی شه به راحتی ازش گذشت و همون طور که گفتی واقعا کار با سیستم عامل های اپل لذت بخشه. تازه با مک کار کنی که دیگه آیفون رو میندازی کنار

7. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام ببخشید من بین مک بوک ایر و مکبوک پرو گیر کردم :
    1. گرافیکاشون چطوره ؟ بازیای روز روشون اجرا میشن ؟
    2.کلا تفاوتشون چیه ؟
    3. باطریهاشون چه قدر شارژ نگه میداره ؟
    4. من مدل 13 اینچ با سی پی یو core i5 مد نظرم هست. سرعتشون چطوره ؟؟
    Last edited by meri_1991; 14-02-2012 at 17:53.

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان منم تصمیم ارم یه مک پرو 13 اینچ بخرم
    یه مدت با دوتا مدلش که برا دوستام بود کار کردم (یه چند روزی) هر دو 13 اینچ
    البته بیشتر با ویندوز کار کردم چون کارم با نرم افزار هایی هست که رو ویندوز کار میکنن کاملا راضی بودم ولی خوب دو تا مورد به شک انداختتم
    اولیش و مهمتریش وزنش بود که برا یه لپ تاپ 13 خیلی زیاده -چیزی که در کنارش در نظر دارم یه وایو سری S که بدنش از فیبر کربن و با مشخصات یکسان گرافیک هم داره و خیلی چیزه توپی هست (چند روزی هم با این کار کردم) وزنش عالیه 15 این S از 13 مک بوک پرو سبکتره
    بعدی داستان کارت گرافیکه مثل اینکه 13 های مک گرافیک ندارن(برام عجیب بود با اینکه ضخامت مک با S یکی بود چه طور گرافیک رو نتونسته توش بزاره؟ در حالی که وایو داره از یه AMD 6630 استفاده می کنه که چیزه به نسبت قوی ای هست عمر باطریشم تو حالت اسپید که از این گرافیک بیشتره نیم ساعت کمتر از مک بود پس فکر نکنم به خاطره باطری باشه (احتمالا به خاطر گرم شدن یا همچین چیزایی باشه البته من تو وایو گرم شدن آنچنانی هم ندیدم البته خیلی هم ازش کار نکشیدم)
    خلاصه من که دارم نزدیکه 3 تومن(با این وضع ارز) برا این دستگاه خوش دست پول میدم دوست دارم بتونم در صورت تمایل بازی های کامپیوتری هم باهاش انجام بدم ( یعنی عین یه کنسول وصلش کنم به TV و با دسته های وایرلس بازی ای که دوست دارم رو بازی کنم) حالا این مک ها میتونن کراسیس 2 رو با بالا ترین گرافیک اجرا کنم (با توجه به اینکه این کار رو با یه وایو مدل 2 سال پیش که مدل ارزونی هم بود یعنی 1200 انجام دادم فکر نکم توقع بالایی از یه دستگاه 2600 باشه)
    در ضمن مدل وایو S خیلی راحت و بدونه گرم کردن این کار رو انجام داد طراحی خوبیم داره تنها عیبش این بود که اپل نبود

خلاصه موندیم بین مک بوک پرو و وایو S
    هر دو تارو چک کردمهیچی از هم دیگه کم ندارن(البته اگه مکینتاپ اپل و گرافیک وایو رو در نظر نگیریم) هم طراحیشون با هم قابل قیاص بود (یکی بدنه ی آلمینیومی عالی یکی فیبر کربن مات خوشگل) هم سرعتشون که هیچ فرقی نداشتن
    البته وایو مانیتور بهتری داشت

یه چیزه دیگه و البته یه سوال تکراری که خودم هم جوابش رو میدونم-ارزش داره واستم برا سری بعدی مک؟

احتمالا آره و این کار رو بکنم
    چیزایی که تا حالا تو شایعات اومده هم اینان
    خوباش
    ضخامتش به مک بوک ایر نزدیک میشه
    صفحش ریتنا میشه
    بدش
    درایو نوری احتمالا حذف بشه

ولی هنوض کسی نگفته گرافیکی چیزی رو مدل 13 هاش گزاشتن یا نه

kasi nabood javab ma ro bede?

alankeybord farsi nadaram-sharmande babat finglish
    Last edited by Hamid..God; 19-02-2012 at 12:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ارزون ترین مک بوک پرو 15 اینچ چند تومنه؟

من به نقش زنگ زدم گفتن 3 و نیم میلیون! البته فقط core i7 داشتن

در آغاز فعالیت xclash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

Apple MacBook Pro MC721 ارزونترین هستش در حال حاضر

با قیمت 2.900

12. 2 کاربر از xclash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mr.MRGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهوون!!

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان....
    من میخوام یه لپ تاپ بگیرم که نه وزنش زیاد باشه و هم همه چیزش عالی باشه...
    دوستار تجربه جدید مک هم هستم. ویندوز تنها چیزی بوده که کار باهاش رو به راحتی بلدم....
    زاویه دید لپ تاپ های اپل جقدره ؟
    آیا من که طرفدار بازی های آنلاینم.مثلا World of warcraft نسخه ویندوزی که دارم رو مک نصب میشه؟
    کسانی که باهاش کار میکنن مشکل پیدا کردن نرم افزار داشتن یا نه؟
    فایلهای EXE اصلا روی مک کارایی داره یا نه؟؟
    از نظر مولتی مدیا نظرتون رو میخواستم بدونم....
    خیلی خوشحال میشم اگه Microsoft24 جواب منو بده...

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید من بین مک بوک ایر و مکبوک پرو گیر کردم :
    1. گرافیکاشون چطوره ؟ بازیای روز روشون اجرا میشن ؟
    2.کلا تفاوتشون چیه ؟
    3. باطریهاشون چه قدر شارژ نگه میداره ؟
    4. من مدل 13 اینچ با سی پی یو core i5 مد نظرم هست. سرعتشون چطوره ؟؟
    سلام
    دوست عزيز اين دوتا كاملا با هم متفاوتند مك بوك اير سبكتره ظريفتره وكلا بيشتر براي نشون دادن كاتالوگ فيلم وب گردي و كاراي گرافيكي سبك و نهايتا نيمه سنگين براي سري جديدشه ولي پرو برعكس اير هست يعني سنگين تره براي كاراي گرافيكي نيمه سنگين تا سنگينه بالاترين گرافيك مك ١ هستش كه كاملا بازي هاي سنگين رو اجرا ميكنه ولي مك بوك مخصوص بازي ساخته نشده و اكثر بازي ها رو بايد. در قسمت ويندوزش نصب كني توي مك فكر كنم ٧ ساعت البته يكي از مهمترين مزيت هاي مك بوك باتري باكيفيتشه واز اين بابت بهتر از مك پيدا نميكني اين مدلي كه گفتي سرعتش خوبه ولي سؤال. اينجاست كه براي چه كاري؟ در كل اگه بازي براتون مهمه بايد ١٥اينچ بگيري و از لحاظ كانفينگ قوي بايد حداقل md318 بگيري كه گرافيكش ٥١٢هست

15. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •