تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 1291 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام .

وایمکس دانلود شبانه رایگان نداره ؟

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

وایمکس دانلود شبانه رایگان نداره ؟
    خیر دانلود شبانه نداره حجمش هم تقریبا 2000 تومان گرونتره.
    جالبه الان سایت مبین نتو دیدم قیمت هر گیگو زده 4000 تومان ولی واسه ایرانسل تقریبا 7000.
    مبین نت شبانه 2تا 8 رایگانه و قیمتاش هم منصفانه تره.در مورد کیفیتش اطلاعی ندارم.
    مثلا 128 با حجم 5گیگ در ماه از مبین نت میشه 15 تومان ولی ایرانسل3گیگ در ماه میشه 12400.

3. 2 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نصاب اومد مودم رو نصب کرد رفت! گفت چند ساعت دیگه شما به اینترنت وصل می شید! چرا اینطوری؟ حالا چند ساعت باید صبر کنم؟

دوست عزیز معمولا 14 ساعت یا 1 روز طول میکشه ولی خودت هر 4 ساعت یکبار مودم رو وصل کن چک کن ببین میره تو اینترنت چون کارشناساش حرف زیاد میزنن

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------

خیر دانلود شبانه نداره حجمش هم تقریبا 2000 تومان گرونتره.
    جالبه الان سایت مبین نتو دیدم قیمت هر گیگو زده 4000 تومان ولی واسه ایرانسل تقریبا 7000.
    مبین نت شبانه 2تا 8 رایگانه و قیمتاش هم منصفانه تره.در مورد کیفیتش اطلاعی ندارم.
    مثلا 128 با حجم 5گیگ در ماه از مبین نت میشه 15 تومان ولی ایرانسل3گیگ در ماه میشه 12400.

خدا رو باید شکر کنیم پول زیاد میدیم ولی قطعی و کمبود سرعت نداریم مبین نتو میخوایم چیکار خداییش یه سری به تاپیکش بزنین جمعا میخوان یه انجمن بشن و از مبین نت شکایت کنن عزیزان پول بیشتر میدین ولی کیفیت و سرعت دارین آدم پولو فدای کیفیت نمیکنه یادتون باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دلیل قیمت بالای ترافیک در وایمکس چیه؟قیمت هر گیگ برابر با 6800 تومان یعنی تقریبا 7000 تومانه.
    برای adsl حدوده 4500 تا حداکثر 5000 تومان.
    اینجوری بی انصافیه شبانه رایگان که نداره حجمشم گرونه.
    زورشون میرسه دیگه!!

درکل قیمت سرویس های محدودشون خیلی غیرمنصفانه هست چون دانلود شبانه ندارن میتونن ضریب شیرینگ رو بالا ببرن بدون اینکه کیفت سرویس افت کنه(شیرینگ در حد 1 به 20 و حتی بیشتر) و قطعا اینکار رو هم کردن و قیمت این سرویسا باید کمترین ازاینا باشه

دلیل عدم افت گیفیت هم اینه که کسی با این سرویس ها نمیتونه بشینه دانلود با حجم بالا انجام بده و بیشتر مصرف کاربران وب گردی و اینجور چیزاست در نتیجه استفاده کامل کاربران ازکل پهنای باندشون به ندرت ممکنه همزمان بشه

قیمت حجم هم میشه حساب کرد و حتی 3000 تومن برای هر گیگ هم حاشیه سود خوبی براشون داره ولی گرون میدن دیگه!!

مثلا من که به 10 تا12 گیگ در ماه نیاز دارم باید هزینه ای در حد نامحدود و یا بیتشتر از اون هم بپردازم که اصلا منطقی نیست
    البته در موردسرویسهای نامحدود هم باید بگم قیمتشون با توجه به کیفیتشون خوبه مخصوصا سرویسهای 1مگ و 2 مگ ولی من که توانای پرداخت هزینه هاشو ندارم
    Last edited by lucky_luke; 04-09-2011 at 17:24.

6. 4 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

منم اول میخواستم ایرانسل بگیرم ولی بعد منصرف شدم اخه 20 هزار تومن برای یک ماه وبگردی با سرعت 512 خیلی گرونه من الان با مبین نت کلی فیلم و کلیپ گرفتم ( گاهی اوقات توی روز) سرعتشم تا حالا افت نداشته

8. این کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم اول میخواستم ایرانسل بگیرم ولی بعد منصرف شدم اخه 20 هزار تومن برای یک ماه وبگردی با سرعت 512 خیلی گرونه من الان با مبین نت کلی فیلم و کلیپ گرفتم ( گاهی اوقات توی روز) سرعتشم تا حالا افت نداشته
    اونم یه جور دیگه پولشو در میاره:
    مودمی که من خریدم 40 تومن رو 110 میفروشه (چون سفیده فکر کنم)

من یه مودم موتورولا پیدا کردم توی آمازون قیمت بین 25 تا 30 دلار داشت فکرکنم! تازه خوش ساحت تر هم بود حداقل دکمه خاموش و روشن داشت

10. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میلاد جون برای من ردیف شد. راستی کیفیت سیگنال چه طوره: RSSI -69
    انتن 85 CINR 27

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میلاد جون برای من ردیف شد. راستی کیفیت سیگنال چه طوره: RSSI -69
    انتن 85 CINR 27

عزیز خوشحالم به سلامتی لذت ببر
    cinr 31
    rssi63
    آنتن
    100 درصد

13. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اونم یه جور دیگه پولشو در میاره:
    مودمی که من خریدم 40 تومن رو 110 میفروشه (چون سفیده فکر کنم)

من یه مودم موتورولا پیدا کردم توی آمازون قیمت بین 25 تا 30 دلار داشت فکرکنم! تازه خوش ساحت تر هم بود حداقل دکمه خاموش و روشن داشت
    من از طرح تابستون گرفتم همین مودم 110 تومنی رو با سه ماه اینترنت 512 و15 گیگ حجم کلا 104 تومن ...
    حتی میشد با طرف یکم صحبت کرد ارزون تر گرفت اینکه کیفیت اینترنت ایرانسل بهتره خوبه ولی وقتی که یه فیلم نتونید دانلود کنید اخه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من از طرح تابستون گرفتم همین مودم 110 تومنی رو با سه ماه اینترنت 512 و15 گیگ حجم کلا 104 تومن ...
    حتی میشد با طرف یکم صحبت کرد ارزون تر گرفت اینکه کیفیت اینترنت ایرانسل بهتره خوبه ولی وقتی که یه فیلم نتونید دانلود کنید اخه

سلام ، دوست عزیز کسی که مییخواد فیلم دانلود کنه میاد 60 تومن میده نامحدود 512 میگیره نه اینکه با افت سرعت مبین نت دانلود کنه ، و تازه اینکه بیاد افتخار کنه به مبین نت که مشالله هر روز خدا افت سرعت و قطعی داره من پول رو فدای کیفیت و سرعت نمیکنم همه میدونن ایرانسل از مبین نت بهتره چه از نظره مناطق تحت پوشش و چه از نظر سرعت مبین نت خیلی مونده به پای ایرانسل برسه عزیز تورو خدا نقشه ایرانسل و مبین نت در تهران رو ببینید خودتون متوجه حرف من میشین

16. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •