خب صدارو از آمپ هم بدید به تلویزیون
خب صدارو از آمپ هم بدید به تلویزیون
شما هر سینمایی رو با کابل HDMI به تلویزیونتون وصل کنید هماهنگ میشه.
این دو مدل سینمایی که نام بردید توی ایران وارد شده؟
بله میشه .تو تنظیمات بگردید و گزینه مورد نظر رو پیدا کنید.
مرسی رایان جان . حیف شد . مشخصاتشون رو که مقایسه میکردم تقریبا مثل هم بودن .با این فرق که 5550 فقط ورودی کواکسیال داره اما 3578 به جز ورودی کواکسیال ورودی اپتیکال هم داشت که به نظر من کاربردی تره . ضمن اینکه کیت وایرلسش هم رو خودش بود و لازم نبود جدا تهیه کنم . حالا احتمال زیاد همون 5550 رو براشون میگیرم . اما این نداشتن ورودی اپتیکال هم روی این فیلیپس 5550 خودش معضلیه ! چون tv رو سونی میخوام بگیرم و میخواستم از خروجی اپتیکال تلویزیون بدم به سینما . پایونیر 787 ورودی اپتیکال داره اما هرچی سرچ کردم نفهمیدم که کیتی برای وایرلس کردن اسپیکر های عقبش هست یا نه . حالا شما حول و حوش 600 تومن سینمایی میشناسی که هم ورودی اپتیکال داشته باشه هم بشه اسپیکر های عقبشو وایرلس کرد و 4 تا اسپیکر هاشم پایه داشته باشه ؟
Last edited by dara_az; 03-10-2011 at 08:57.
چطوری؟
من هیچ خروجی صدا روش نمی بینم.
اگه ممکنه با توجه به شکل بفرمایید چطور از آمپ صدا بگیرم.
![]()
ما نیز چشمانمان به جمال 1311 باز شد!
ولی چه جماله پت و پهن و گنده ای داره!من این رو کجا جا کنم!
من فکر می کردم خیلی کوچیکتر از این باشه
![]()
دیشب هر کاری کردم فکری به ذهنم نرسید که چطور باید این رو توی میز تی ویم بچینم.فکر کنم آخر مجبور بشم که یه میز جدا گانه بخرم. اصلا نشد که امتحانش کنم
به نظرتون چکار کنم؟
محتوای مخفی: 1
کمد سمت راستی برداشته شده. آمپ توی هیچ طبقه ای از میز TV قرار نمی گیره. میشه مثلا آمپ و ساب رو کنار هم بزارم جای همون کمد سمت راستی؟( یعنی ضرری نداره؟) البته سمت چپ هم اگه اون سیم ها رو جم و جور کنم جا هست .یا باید برم یه میزی چیزی واسش سفارش بدم
شرمنده چون هیچ کجای دیگه فکر نمی کنم بشه این سوال رو پرسید
Last edited by mhroozbeh; 03-10-2011 at 11:57.
جناب پونل نمیدونی این اکوستیک پکیج سینما خانواده اونکیو یا یاماها هم داشت یا نه؟
مبارک باشه.
منم مثل شما تو عکسها فکر کرم کوچیک باشه. وقتی گرفتمش از بزرگیش جا خوردم! ولی ابهت و زیباییش بخاطر همین بزرگیشه.
مدل 1312xp که جدید تر از اینه اسپیکرهاش رو خیلی کوچیکتر کردن و دیگه مثل این ابهت نداره.
اگه میخوای صدای 5.1 درستی داشته باشی باید درست اینا رو بچینی. به نظر من یه میز جدید سفرش بدی خیلی بهتره. شما دنون 1311 تو دکور Flasher_for_nokia که از کاربرهای همین سایت هستن ببین :
TV: LX9500 55
Cinema : Denon 1311
Bluray player: PS3
Receiver: Cube Cafe 250
HD player: Western Digital Live
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدایشون 4 تا پایه برا اسپیکرها گرفتن به قیمت 95 تومن.مییزشون جلیس است که قیمتش تو تهران حدود 360 هست.
این سه تا مدل میز 120 سانت هم هست ساخت ترکیه هستن و بین 330 تا 390 هستن. تو سایت چاره میشه پیداشون کرد. تو جمهوری هم نمایندگی فروش داره.
اندازه گرفتم دیدم مناسبن. البته سایت چاره اندازه هاش کامل نبودن. مثلا فاصله طبقه رو نزده بود. ولی میشه آمپ رو بزاری بالای شیشه.
اگه خوشت اومده بهتره از نزدیک بری اندازشون بگیری.
این میزها نسبت به میز جلیس خوشگل ترن و برعکس جلیس ، بخاطر باز بودن طبقه ها گرمای آمپ بهتر خارج میشه .
من الآن منتظر تلویزیون VT30 پاناسونیکم که اگه اومد ایران، این میز آخریه رو بندازم تنگش. فکر کنم فضای طبقش نسبت به اون دو تای دیگه بزرگتره و آمپ رو میزارم تو طبقش و اسپیکر Center روی میزش قرار میدم.
Last edited by poonel; 03-10-2011 at 12:22.
باید داشته باشه.
زنگ بزن بپرس:
تلفن فروشگاه آکوستیک : 66717362-66734936
این شماره موبایل آقای محمد پور مدیر فروشگاهه 09121578709
اینم ایمیل آقای محمد پور که می تونی ازشون سوال کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by poonel; 03-10-2011 at 12:16.
جناب poonel اول ممنون بعد مشکل اینجاست که این میز رو یه ماه هم نیست که گرفتم
میز قبلی من این بود
محتوای مخفی: 1
بعد این میز طبقه زیریش شکست و یه 150تومنی خرج رو دستمون گذاشت. بعد این میزی که الان عکسش رو گذاشتم گرفتم که اینم 250 بود
من کل قم رو واسه میز زیر رو رو کردم میز جناب Flasher_for_nokia هم بود ولی همون جور که می بینی من کلی کنسول دارم و فقط همین ست سینما نیست و باید اونا رو هم روی میز می چیدم برای همین گشتم و گشتم تا اینکه این رو پیدا کردم
البته همون روز اولم تصمیم داشتم پسش بدم و یه دفه یه میز بزرگ خودم سفارش بدم و طراحیش رو هم خودم بکنم که به دلیل کمبود فضا و دردسر های پس دادن میز و منتظر موندن ساختش و بقیه بند و بساطش بیخیال شدم
البته از میز راضیم و برای من همه جوره خوبه و جواب داده . توی فکرش بودم که اگه بعدا جا کم آوردم یه تیکه دیگه بدم برام بسازن
حالا من یه فکری به سرم زده ببینید عملی میشه یا نه
من این جوری میخوام این سینما رو بچینم
محتوای مخفی: 2
شماره 1 که همون آمپ هست و شماره دو ساب.
شماره 3 همون سنتر هست و شماره های 4 و5 هم که مشخصه و دو تا تیکه دیگه رو میزارم روی دو تا میزکاممپیوتری که دو طرف اتاق قرار گرفته
فقط کنار هم قرار گرفتن ساب و آمپ مشکلی از لحاظ فنی نداره؟ دو تا تیکه کنار TV میزارم نقضی توی تی وی بوجود نمیاره؟
Last edited by mhroozbeh; 03-10-2011 at 14:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)