سلام دوستان. من نزدیک به سه سال هست که ویواز دارم میخوام ببینم آیا فریم وری براش اومده. اگر اومده تغییراتش جوری هست که ارزش آپ کردن داشته باشه
آیا خودم تو خونه میتونم انجام بدم؟
اصلا وارد نیستم لطفا کامل شرح بدین
قبلا سپاسگذارم
سلام دوستان. من نزدیک به سه سال هست که ویواز دارم میخوام ببینم آیا فریم وری براش اومده. اگر اومده تغییراتش جوری هست که ارزش آپ کردن داشته باشه
آیا خودم تو خونه میتونم انجام بدم؟
اصلا وارد نیستم لطفا کامل شرح بدین
قبلا سپاسگذارم
#0000#*
رو یزن
اگه ورژن
R2ea023
بود آپدیته
یک کم تاچش بهتر شده و هنگش کمتر البته یه 2 سال و خورده ای هست که آپدیت براش نیومده
شما پی سی سوئیت سونی رو بگیر خودش راهنمایی کرده
ممنون از جوابتون
فیلترشکن هم میخوام. اپرا جواب نمیده یوسی بروزر هم همینطور
دیکشنری که تللفظ کنه هم لازم دارم
سلام.دوستان الان یک سال هست که ویواز دارم.از یک ماه پیش بعداز یک بلوتوث بازی گوشی هنگ کرد ودیگه مموری رو نمیشناسه.مموری رو ویروس کشی کردم وتو گوشیهای دیگه امتحان کردم سالم بود گوشی رو هم با کد*7370#* فرمت کردم ولی فایده ای نداره.مموری رو پیدا میکنه ولی با اولین عکس گرفتن مموری میپره.مموری16 گیگ تایوان با سرعت4 هست.تو این یک سال هم هیچ مشکلی نداشت؟
سلام
گوشی رو یه بار فلش کن
سلام به همه ی دوستان،گوشی ویواز من مشکل عجیبی پیدا کرده و وقتی برا صبح آلارم میذارم صدای آلارم نمیاد و حتی رو صفحه هم چیزی نمینویسه یعنی انگار ساعت رو کوک نکردم!!!ولی آیکون ساعت رو صفحه گوشی هست. نمیخوام گوشی رو فلش کنم،کسی میتونه کمکم کنه؟؟
سلام.گوشی رو دادم فلش زدند ولی درست نشد بازهم همین که دوربین رو باز میکنم مموری رو گم میکنه ممکنه سخت افزاری باشه؟
شما صبح عصر ساعتتون سر جاش هست؟؟
رم میکرو دم دستتون هست؟ اگه امکانش هست رم رو برای آزمایش عوض کنید!
سلام.با چند تا حافظه مختلف امتحان کردم درست نشد.
[.[/QUOTE]دوست عزیز مشکل گوشی حل شد.یکی از پایه های خشاب مموری لحیمش کنده شده بود که با کوچکترین فشار در موقع عکس گرفتن قطع و وصل میشد که دوباره لحیم کردم .در ضمن من گوشی رو دست دوم خریدم وقتی برای تعمیر بازش کردم از یکی ازپایه های خشاب مموری که رو برد(board) هستش توسط یک سیم نازک جمپر زده بودند به وسط برد گوشی.تو این یک سال هم گوشی هیچ مشکلی نداشت میخواستم ببینم این سیم جمپر فابریکه یا قبلا گوشی بدلیلی تعمیر شده.فروشنده موقع فروش گفت این گوشی یک ماه کارکرده و پشتش باز نشده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)