سلام و خسته نباشید
من یک سوال پیش اومد برام از هر کس پرسیدم نظر خودشو گفت !!!!
ولی من میخواستم بدونم خود سازمان سنجش در مورد این موضوع حرفی نزده که مدرک ازاد معتبر تره یا غیر انتفاعی ؟؟؟؟
سلام و خسته نباشید
من یک سوال پیش اومد برام از هر کس پرسیدم نظر خودشو گفت !!!!
ولی من میخواستم بدونم خود سازمان سنجش در مورد این موضوع حرفی نزده که مدرک ازاد معتبر تره یا غیر انتفاعی ؟؟؟؟
نه!
یعنی تا حالا چیزی نگفتن.
Last edited by mosbatekonkoor; 18-12-2009 at 21:56.
منظورتون سنجشه؟
من قلم چی شرکت کردم! ولی چون داشتم یه دور اونطوری که مشاوره گفت میخوندم اصلا نتونستم با برنامه قلم چی پیش برم!
مرسی حتما!
شما مشاور دارین؟ اخه من بلد نیستم راستش برنامه ریزی کنم!
اگه برنامه داشته باشم خیلی راحت ترم
با این پستت کلا نا امید شدم فکر کنم این سه ماهم رفت به کل:((((
مرسی حتما!
شما مشاور دارین؟ اخه من بلد نیستم راستش برنامه ریزی کنم!
اگه برنامه داشته باشم خیلی راحت ترم
با این پستت کلا نا امید شدم فکر کنم این سه ماهم رفت به کل:((((
خواهش!!!
نه من خودم مشاورم!!!
خوب 2 تا آزمونای آینده قلم چی مبحثای پیشه یکه که تکراریم هستن میتونی خودتو به برنامه برسونی!!!
نه ، خیلیا هستن با تست زدنم هیچی نمیشن تو که خیلی جلو هستی!!
انتشارات سنجشه...اگه تهران هستی میتونی تلفنی سفارش بدی اگه شهرستانی خرید پستی!!!میگم شما این کتاب gap رو از کجا پیدا کردی؟؟من خود کتاب رو هرچی گشتم پیدا نکردم.
خود اصل کتاب رو داری؟؟یا مال یه اتشارات خاصیه؟؟
یه پیک سنجش بخر صفه آخرش توضیح داده!!!
.................................................. ........................................
میگم شما تا آخرین مراحل ثبت نام متوجه نشدی عکس اشتباهه!؟؟!مگه میشه ؟!چون تا آخرین مرحله میتونستی تصحیح کنی!!!
سال قبل که تصحیح عکس و سهمیه جز مواردی که میشد اصلاح کنی نبود ولی امسالو نمیدونم!!
Last edited by Rainy eye; 18-12-2009 at 22:47.
خواهش!!!
نه من خودم مشاورم!!!
خوب 2 تا آزمونای آینده قلم چی مبحثای پیشه یکه که تکراریم هستن میتونی خودتو به برنامه برسونی!!!
نه ، خیلیا هستن با تست زدنم هیچی نمیشن تو که خیلی جلو هستی!!
یه چیزی یادم اومد باز از گوشه های ذهنم![]()
اگه کسی تا دیروز یا امروز نصفه نیمه میخونده و از امروز شروع کرده بلا نسبت عین تراکتور به خوندن صحیح اصلا به ازمون بعدی قلم فک نکنه حداقل به 3 تا آزمون دیگه فک کنه چون خوندن صحیح بعد یک ماه اثرشو نشون میده و با دو تا آزمون خراب کردن و دو تا آزمون ترکوندن نه باید خوشحال شد نه باید ناراحت شد
ای بابا...تو چرا اینقد انرژی منفی میدی پسر جون؟!؟نمونش من !!!!! اصلاً تا حالا با برنامه کانون نخوندم ولی امروز شروع کردم مطمئنم حداکثر تا 3 شنبه تموم میشه، تازه عینه تراکتورم نخوندم!!!
![]()
ای بابا...تو چرا اینقد انرژی منفی میدی پسر جون؟!؟نمونش من !!!!! اصلاً تا حالا با برنامه کانون نخوندم ولی امروز شروع کردم مطمئنم حداکثر تا 3 شنبه تموم میشه، تازه عینه تراکتورم نخوندم!!!
![]()
اصولش اینه![]()
درس خوندن صحیح برای آزمون بعد یه ماه جواب میده کلا بعد چند روز ( اگه تا الان هم درس نخونده باشه کسی ) درس خوندن شیرین میشه
![]()
کلا آذر ماهی بودش که باید به طور وحشتناکی میخوندین توش توی ماه حدودا باید 170 تا 180 ساعت رو اونایی که محصل پیش هستن پر کرده باشن
و آذر هم گذشت چند وقت دیگه به جای و آذر میشه و خرداد![]()
( امیدوارم اون موقع همه 100درصد از خودشون راضی باشن )
دستت درد نکنه!!!!حالا رفیقم بدبخت شده؟؟؟؟؟؟بیچاره میخواست بعد از 9 سال تو کنکور شرکت کنه.تو این موارد باید با سازمان سنجش تماس بگیری!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)