تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 1024 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من یک سوال پیش اومد برام از هر کس پرسیدم نظر خودشو گفت !!!!
    ولی من میخواستم بدونم خود سازمان سنجش در مورد این موضوع حرفی نزده که مدرک ازاد معتبر تره یا غیر انتفاعی ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من یک سوال پیش اومد برام از هر کس پرسیدم نظر خودشو گفت !!!!
    ولی من میخواستم بدونم خود سازمان سنجش در مورد این موضوع حرفی نزده که مدرک ازاد معتبر تره یا غیر انتفاعی ؟؟؟؟
    نه!
    یعنی تا حالا چیزی نگفتن.
    Last edited by mosbatekonkoor; 18-12-2009 at 21:56.

داره خودمونی میشه setayesh_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از کی تا حالا میم نون شده ما خبر نداریم

ستایش خانوم(؟) اگه توی این کنکور های آزمایشی ثبت نام کنی بهتره
    منظورتون سنجشه؟
    من قلم چی شرکت کردم! ولی چون داشتم یه دور اونطوری که مشاوره گفت میخوندم اصلا نتونستم با برنامه قلم چی پیش برم!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

وعلیکم
    به نظر من زیاد به حرف مشاور گوش نکن!!!!هیشکی مثه خودت نمیتونه واست برنامه ریزی کنه...چون فقط خودت همه شرایطتو خوب میفهمی
    خودتو گول نزن که نمیتونم برنامه ریزی کنم و... یکی باید بالا سرم باشه!!!اگه واقعاً بخوای درس بخونی اینا همه بهونس
    اون خطی که قرمز کردم به نظرم خیلی اشتباهه!!!!!!!!مگه میشه در خوند اونم بدون تست؟!؟!؟ خوب باید یه جوری معلوم شه درسی که خوندی فهمیدی یا الکی بوده!؟؟!
    حالا خوبه که خودت تستای ریاضی وفیزیکو زدی!!!
    واسه تست زدن باید وقت بزاری وگرنه درسی که تا حالا خوندی همش بیخود بوده...درسای اختصاصیو مثل همون ریاضی فیزیک باید بعد از خوندن بلافاصله تستاشو بزنی که واست جا بیوفته...تا چند روزم این کارو انجام میدی یعنی همون مبحثو ازش تست میزنی تا نکته های جدیدو یاد بگیری چون همه نکته ها تو کتاب وجزوه نیست وباید تو تست یادشون بگیری!!!
    درسای عمومی هم که معمولاً حفظین و نکته خاصی هم واسه فهمیدن ندارن حداقل 10 روز بعد باید تست بزنی که بفهمی یادت مونده یا نه
    درسی مثه زیست که هم اختصاصیه وباید بفهمیش وهم حفظ کردنیه هرروز باید چندتا تست ازش بزنی که هم نکته های جدید یاد بگیری و هم نکته هایی رو که حفظ کردی یادت نره
    واسه دوره کردن درسا هم لازم نیست برگردی دوباره کتابو قورت بدی چون وقتتو میگیره ، بهتره که یه خلاصه از درساو نکته هاشون داشته باشی داشته باشی ویه جزوه هم از نکته های مهمی که تو تستا بهشون برخوردی وغلطای تستارو داشته که همونا رو بخونی وبه جای اون هم وقت که واسه کتاب خوندن میزاری یه سری تستای جدید بزنی!!!البته این روش بیشتر واسه درسای اختصاصی مثه شیمی وزیست خیلی خوبه!!!
    حتماً تو آزمونای کانونیا سنجش شرکت کن که دستت بیاد چیکار میکنی!!!اگه برنامه واسه درس خوندن میخوای همون قلم چی شرکت کن که برنامه داره ...

شدیداً تایید میشه!!!

مرسی حتما!
    شما مشاور دارین؟ اخه من بلد نیستم راستش برنامه ریزی کنم!
    اگه برنامه داشته باشم خیلی راحت ترم
    با این پستت کلا نا امید شدم فکر کنم این سه ماهم رفت به کل:((((

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرسی حتما!
    شما مشاور دارین؟ اخه من بلد نیستم راستش برنامه ریزی کنم!
    اگه برنامه داشته باشم خیلی راحت ترم
    با این پستت کلا نا امید شدم فکر کنم این سه ماهم رفت به کل:((((

خواهش!!!
    نه من خودم مشاورم!!!
    خوب 2 تا آزمونای آینده قلم چی مبحثای پیشه یکه که تکراریم هستن میتونی خودتو به برنامه برسونی!!!
    نه ، خیلیا هستن با تست زدنم هیچی نمیشن تو که خیلی جلو هستی!!

میگم شما این کتاب gap رو از کجا پیدا کردی؟؟من خود کتاب رو هرچی گشتم پیدا نکردم.
    خود اصل کتاب رو داری؟؟یا مال یه اتشارات خاصیه؟؟
    انتشارات سنجشه...اگه تهران هستی میتونی تلفنی سفارش بدی اگه شهرستانی خرید پستی!!!
    یه پیک سنجش بخر صفه آخرش توضیح داده!!!
    .................................................. ........................................
    میگم شما تا آخرین مراحل ثبت نام متوجه نشدی عکس اشتباهه!؟؟!مگه میشه ؟!چون تا آخرین مرحله میتونستی تصحیح کنی!!!
    سال قبل که تصحیح عکس و سهمیه جز مواردی که میشد اصلاح کنی نبود ولی امسالو نمیدونم!!
    Last edited by Rainy eye; 18-12-2009 at 22:47.

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

خواهش!!!
    نه من خودم مشاورم!!!
    خوب 2 تا آزمونای آینده قلم چی مبحثای پیشه یکه که تکراریم هستن میتونی خودتو به برنامه برسونی!!!
    نه ، خیلیا هستن با تست زدنم هیچی نمیشن تو که خیلی جلو هستی!!

یه چیزی یادم اومد باز از گوشه های ذهنم

اگه کسی تا دیروز یا امروز نصفه نیمه میخونده و از امروز شروع کرده بلا نسبت عین تراکتور به خوندن صحیح اصلا به ازمون بعدی قلم فک نکنه حداقل به 3 تا آزمون دیگه فک کنه چون خوندن صحیح بعد یک ماه اثرشو نشون میده و با دو تا آزمون خراب کردن و دو تا آزمون ترکوندن نه باید خوشحال شد نه باید ناراحت شد

7. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ای بابا...تو چرا اینقد انرژی منفی میدی پسر جون؟!؟ نمونش من !!!!! اصلاً تا حالا با برنامه کانون نخوندم ولی امروز شروع کردم مطمئنم حداکثر تا 3 شنبه تموم میشه، تازه عینه تراکتورم نخوندم!!!

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

ای بابا...تو چرا اینقد انرژی منفی میدی پسر جون؟!؟ نمونش من !!!!! اصلاً تا حالا با برنامه کانون نخوندم ولی امروز شروع کردم مطمئنم حداکثر تا 3 شنبه تموم میشه، تازه عینه تراکتورم نخوندم!!!

اصولش اینه درس خوندن صحیح برای آزمون بعد یه ماه جواب میده کلا بعد چند روز ( اگه تا الان هم درس نخونده باشه کسی ) درس خوندن شیرین میشه

کلا آذر ماهی بودش که باید به طور وحشتناکی میخوندین توش توی ماه حدودا باید 170 تا 180 ساعت رو اونایی که محصل پیش هستن پر کرده باشن

و آذر هم گذشت چند وقت دیگه به جای و آذر میشه و خرداد ( امیدوارم اون موقع همه 100درصد از خودشون راضی باشن )

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سایت رمزینه چرا بالا نمیاد؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

حالا رفیقم بدبخت شده؟؟؟؟؟؟بیچاره میخواست بعد از 9 سال تو کنکور شرکت کنه.
    دستت درد نکنه!!!! تو این موارد باید با سازمان سنجش تماس بگیری!!!!

12. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •