خواهشا سریع جواب بدید بعد از ظهر باید برم تحویل بگیرم؟
خواهشا سریع جواب بدید بعد از ظهر باید برم تحویل بگیرم؟
جناب t_tanhayam يكي از دوستان (ali_sh_78) بين چند تا مدل lcd و led مونده بود شما كلا led ها را حذف كرديد يكيش هم lg 5600 بود چرا اين مدل را حذف ميكنيد ؟ به نظر شما اين مدل در حد lcd ها هم نيست ؟
كشور توليد كننده اين مدل (موجود در نمايندگي ها ) كجاست ؟
با تشكر
من 2 تومن پول دارم سامی c6900 روهم تعریف میکنن ولی من از خرابی و نمیه عمره پنلش مطمعن نیستم؟
من lg داشتم هروز تعمییر گاه بودم
Last edited by shahab.77; 19-04-2011 at 22:16. دليل: سامی c6900 روهم تعریف میکنن ولی من از خرابی و نمیه عمره پنلش مطمعن نیستم
با اجازه استاد ابی عزیز
در تمام
Edge-LEDها به غیر از اونهایی که از تاریکی موضعی استفاده میکنند
عدم نوردهی یکنواخت در تمام پنل
مشکل ابری شدن
باعث میشه که یه ال سی دی مثل c695/650 نسبت به اینگونه از ال ای دی ها برتری داشته باشه دوست عزیز
به طور کلی:
برخلاف Full-LED ها در Edge-LED تمام LED ها در در لبه های پنل قرار دارند و در سرتاسر پشت پنل گسترده نشده اند اما LED ها قادرند نور را به مرکز و سطوح دیگر صفحه بتابند این عمل را Light Guide می نامند.کیفیت تصویر: برتری زیادی نسبت به LCD های معمولی ندارند و برخی از این مدل ها مشکلاتی نظیر عدم تابش یکسان به نقاط مختلف صفحه را دارند یعنی روشنایی تصویر درلبه ها بیشتر و در وسط صفحه کمتر است.
فقط LED 428600 ال جی
جواب ما چی شد؟
-در صورتيكه دانگل تهيه بشه بله ميشه متصل كرد
منتها اينترنت tv به اون معنايي كه در ذهنتون هست نيست
يك سري اپليكيشن هاي محدود مثل اب و هوا اخبار احيانا در صورت عبور از سدود اينترنت ..
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
-از نظر من c6900 گزينه بهتري هست
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
امكانات ي مثل:
- usb واجراي انواع فرمتها و كانتينر هاي معروف مثل mkv تا رزولوشن 1080p
-ساپورت زير نويس srt فارسي
-داشتن تيونر ديجيتال (----t)
-داشتن internet tv/app
-داشتن lan و قابليت شبكه كردن
-خروجي هاي صداي اپتيكال
-تعداد ورودي ها وخروجي ها
....
رجوع كنيد به سايت هاي مختلف مربوط به برندهاي مختلف و مشخصات هر مدل رو بخونيد
t_tanhayam داری تنهایی بار تاپیک رو به دوش میکشی ها
این مدلهایی که به من معرفی کردید این امکانات رو دارن؟ بخصوص سامسونگ سری 6usb واجراي انواع فرمتها و كانتينر هاي معروف مثل mkv تا رزولوشن 1080p
-ساپورت زير نويس srt فارسي
-داشتن تيونر ديجيتال (----t)
samsung c650
sony ex500
lg ld650
_
sony ex700
samsung c6900
lg ld7600
-خواهش ميكنم
بله ال جي و سامي اين قابليت ها رو دارند
ex500 تيونر ديجيتال و usb نداره
-بله سري 6 تمام اين امكانات مورد نظر شما رو دارند
تنها جان داداش مرسی اکه کتبا تشکر نمی کنم صرفا برای نظمه اینجاست که به همون گزینه تشکر بسنده میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)