تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 531 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

سلام کی میدونه سرویس پک یک ویندوز هفت کی به بازار میاد؟ آخه من منتظرم اون بیاد بهد نصب کنم

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این مشکلش چیه....
    من با کرک swat ویندوز را اکتیو کردم...و در قسمت properties هم 30days یا چیزی نوشته نشده....update هم میشه...اما هر چند وقت یه بار این پیغام میاد....
    اون پایین هم یه دکمه داره که به سایت مایکروسافت راهنمایی میکنه و نرم افزارش که WindowsActivationUpdate هست را هم دانلود کردم....این نرم افزار چیکار میکنه...نصبش توصیه میشه یا بدترش میکنه؟؟؟؟

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکل دارم
    از وقتی این ویندوز رو نصب کردم
    وقتی میخام سیستم رو خاموش کنم یه صفحه آبی میاد که بعد از چند ثانیه خودش ریست میشه
    مشکل از چیه ؟
    ممنون
    من توی xp وقتی بازی میکردم اینطوری میشد....
    از اپدیت کارت گرافیکم بود....
    اپدیت کارت گرافیک را پاک کردم درست شد...
    البته 8 تا سیستمم اینطوری شده بود و همه درست شدن...

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوست عزیز شما میتونی از نرم افزار tune up استفاده کنی . راه رجیستری یا ... دیگه شو بلد نیستم.

اقا من تيك اينو زدم حالا موقع ورود به ويندوز ازم پسوورد ميخواد!...چيكار كنم حالا هيچي جواب نميده !

مشکل حل شد هکش کردم !
    Last edited by capitan black; 21-04-2010 at 08:46.

پروفشنال Smartie7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Far away

پيش فرض

من ویندوز سون و xp رو روی لپ تاپ Dell نصب کردم حالا می خوام سون رو پاک کنم ....چه کار باید بکنم؟؟؟

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان میشه لطف کنین بگین این ارور که وقتی وارد ویندوز میشم ظاهر میشه مربوط به چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه payan_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان میشه لطف کنین بگین این ارور که وقتی وارد ویندوز میشم ظاهر میشه مربوط به چیه ؟
    به احتمال زیاد نرم افزار در سیستم نصب کردی که بصورت خودکار در startup قرار گرفته و اجرا میشه و برای اجرا نیاز به اون dll که در پیام درخواست کرده هست
    باید بری تو قسمت stsrtup ویندوز با دستور msconfig و برنامه های که بصورت خود کار اجرامی شوند رو غیر فعال کنی احتمالا مشکلت رفع خواهد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض

سلام کی میدونه سرویس پک یک ویندوز هفت کی به بازار میاد؟ آخه من منتظرم اون بیاد بهد نصب کنم
    نیازی به انتظار نیست دوست عزیز
    این مشکل در ویندوزهای قبلی بود . اما سرویس پک ویندوز 7 فقط شامل یک سری بروز رسانی ساده است که شامل آپدیت های تا امروز این ویندوزه و باگ یا اشکال خاصی رو بر طرف نمیکنه. باید بگم واقعا ویندوز بی عیب و نقصی شده. احتمالا مایکروسافت برای کندن یوزرهای این ویندوز به محصولات جدیدش کاری سخت تر از مهاجرت کاربران از ویندوز XP خواهد داشت.

بازم میگم هر روز که از این ویندوز استفاده نکنید رو از دست دادید

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

اقا من تيك اينو زدم حالا موقع ورود به ويندوز ازم پسوورد ميخواد!...چيكار كنم حالا هيچي جواب نميده !

مشکل حل شد هکش کردم !
    خدا رو شکر
    اما چی چی رو -- کردی؟؟؟

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

من تازگیا شدیدا دچار اشکال Stop work اگه دست گفته باشم میشم. که وقتی بازی یا برنامه ای باز هست یهو میاد بیرون و میگه برنامه دچار اشکال شد و یذره لود میکنه و میگه برنامه رو ببند.
    تازگیا خیلی اینطوری میشه.آیا از ویندوز هست یا برنامه.
    کسی این مشکل رو داشته؟ من تو ویستا اصلا همچین مشکلی نداشتم. البته بگم تازه این مشکل بوجود آمده.
    تو بازی که به جرات میگم بیشتر از نیم ساعت توبازی باشی با این ارور میاد بیرون.
    البته من فکر میکنم از رمم باشه.
    رم سیستم 2 هست!
    اینکه اشکال سخت افزاری باشه محتمله.
    مراحل زیر رو طی کن شاید درست شد

توی منوی استارت تایپ کن reliability
    صفحه که باز شد ببین این مشکل از چه تاریخی روی سیستمت ایجاد شده. بعد از sysetem restore
    ویندوزت رو به قبل از اولین تاریخی که این مشکل ظاهر شده برگردون . البته این راه حل واسه مشکل نرم افزاریه.

اگه سخت افزاری باشه من احتمال میدم کارت گرافیک باشه. حالا یا درایور یا تنظیمات نرم افزاری کش و مموری و ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه a.l.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

4

نیازی به انتظار نیست دوست عزیز
    این مشکل در ویندوزهای قبلی بود . اما سرویس پک ویندوز 7 فقط شامل یک سری بروز رسانی ساده است که شامل آپدیت های تا امروز این ویندوزه و باگ یا اشکال خاصی رو بر طرف نمیکنه. باید بگم واقعا ویندوز بی عیب و نقصی شده. احتمالا مایکروسافت برای کندن یوزرهای این ویندوز به محصولات جدیدش کاری سخت تر از مهاجرت کاربران از ویندوز XP خواهد داشت.

بازم میگم هر روز که از این ویندوز استفاده نکنید رو از دست دادید

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

خدا رو شکر
    اما چی چی رو -- کردی؟؟؟

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

اینکه اشکال سخت افزاری باشه محتمله.
    مراحل زیر رو طی کن شاید درست شد

توی منوی استارت تایپ کن reliability
    صفحه که باز شد ببین این مشکل از چه تاریخی روی سیستمت ایجاد شده. بعد از sysetem restore
    ویندوزت رو به قبل از اولین تاریخی که این مشکل ظاهر شده برگردون . البته این راه حل واسه مشکل نرم افزاریه.

اگه سخت افزاری باشه من احتمال میدم کارت گرافیک باشه. حالا یا درایور یا تنظیمات نرم افزاری کش و مموری و ....

توجه :سرویس پک 1 برای ویندوز7 غیرقانونی است به سایت مایکروسافت مراجعه کنیدمن خودم این مطلب روتوی کلیک جام جم
    خوندم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alis63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همیشه آنلاین

پيش فرض

دوستان چند وقتی هست که این ارور کلافه ام کرده کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم بگید علتش چیه وچطوری میشه از شرش راحت شد؟
    Last edited by alis63; 21-04-2010 at 20:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •