پاک کردم از طریق custom نصب کردم اینبار گزینه information اضافه شد اما هنوز قسمت اطلاعات سخت افزار رو نداره.
![]()
پاک کردم از طریق custom نصب کردم اینبار گزینه information اضافه شد اما هنوز قسمت اطلاعات سخت افزار رو نداره.
![]()
12.11 رو نصب کردی رو اونی که از سایت اچ پی گرفتی ؟
فایل ستاپ 12.11 رو که باز کردم install manager اجرا شد اول گزینه uninstall رو زدم و بصورت custom هرچی بود رو پاک کردم بعد از ریستارت فایل ستاپی که از سایت hp گرفته بودم رو باز کردم uninstall رو زدم که اگه احیانا چیزی باشه پاک کنم که نوشت هیچی واسه پاک کردن نیست , دوباره فایل ستاپ 12.11 رو باز کردم اینبار install رو زدم و بصورت custom همه رو نصب کردم.
باید چیکار میکردم؟
خوب دیگه بعد میگی چرا نیست !
من گفتم 12.11 رو بریز روی اون قبلی به عبارتی آپدیت کن قبلی رو چون ورژن تو پکیجی که از سایت اچ پی گرفتی خیلی جدید نیست !
یه بار دیگه اول از همه پکیج اچ پی رو نصب کن اگر اینتل رو جدا نصب کردی تیک رو بردار اگر نه از همون Custom همشو نصب کن ...
تموم که شد ریستارت کن 12.11 رو بریز روی قبلی ! چون اگر 12.11 رو خالی بریزی خیلی چیزا رو نمیشناسه !
همشم از Custom برو !
ببینم چیکار می کنی خسته شدم از دستت !![]()
اولین بار همین کارو کردم الان هم چند بار به همین روشی که نوشتی عمل کردم وقتی اینکارو میکنم اصلا گزینه information نداره مثله عکسایی که صفحه قبل گذاشته بودم باقی میمونه.(البته ورژن catalyst control center جدید میشه)
خودمم از دست خودم خسته شدم
به هر حال من فقط می خوام بدونم حافظه dedicate گرافیک 7650 این لپ تاپ چنده که رفیقمون صفحه قبل گفتن عددی که system information ویندوز میزنه dedicate هست.
1 گیگه دیگه ..
الان بازی ها رو high یا medium انجام میدی فریم چقدره ؟
با اسم بازی بگو .
تو سایت hp زده
Discrete: AMD Radeon HD 7650M (1 GB and 2 GB dedicated DDR3)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا هم 1 گیگ رو میفروشه هم 2 گیگ
اینم عکس system information ویندوز 7:
[SPOILER][/SPOILER]
روی فریم که فک نکنم اثر داشته باشه زیاد , کرایسیس 2 زیر 15 فریم نمیومد معمولا بیشترم میشد medal of honor warfighter هم دور و بر 15 بود کمترم میشد.البته زیاد بازی نکردم.
تا جایی که بازی اجازه میداد تنظیمات گرافیک رو برده بودم بالا
چرا حافظه روی فریم تاثیر داره ولی نه خیلی بیشتر پهنای باید گرافیک تاثیر داره .
اینجا معلوم نیست چیزی ...
یه نرم اقزار تست قطعات مثل sandra یا نرم افزارهای مشابه نصب کن معلوم میشه ولی همون 2 گیگ هست واسه تو !
خب همون system information درست می گه دیگه.مال منم زده 1.0 GB درصورتی که تا 4GB با رم شیر می کنه.از hp support assisstant هم فکر کنم نشون بده.تو قسمتی که قطعات رو زده (فکر کنم trouble shooting) قسمت display.حالا نمی دونم تو 4540 دقیقا کدوک قسمته.ولی باید بشه.برنامه های دیگه هم هست.همون 2.0GB باید باشه مال شما.اون ور÷ن کاتالیست شما احتمالا نشون نمی ده بعضی قسمتها رو.شاید تو سری 7000 اصلا نداره نمی دونم.منم ور÷نهای مختلف کاتالیسنم فرق داره بعضی اطلاعاتش
سلام لپتاپ من 4530 i5 هست گرافیکم هم 6490 ddr 5 حدودا تیر ماه سال قبل گرفتمش . بعد یک چند یک ماه کار کردن و بازی کردن فهمیدم که گرافیک دوم داره و بعدش یاد گرفتم از منوی switch بازی ها رو روی high اجرا کنم ولی فقط میتونستم تک تک این کار رو انجام بدم . بعد از حدودا یک سال فهمیدم میشه تو تنظیمات گرافیک اونو همیشه روی high peformance گذاشت یا بلعکس .ولی یک مشکلی واسم به وجود اومده هنگام بازی های خاص ، خطهای خاکستری و مشابش رو مانیتور میاد مثل اینکه از گرافیکش هست. گاهی اوقات هم وقتی به جزئیات دقت میکنم خیلی ضعیف هست . بعضی اوقات حتی سایه اجسام یا کارکتر ها هم میلرزن ! تازگی ها هم تو بازی pes 2013 کندتر شده و گاهی اوقات میلرزه . این در حالی هست که قبلا اینجوری نبود و گرافیک فوق العاده ای داشت . نمی دونم چیکار کنم چون گارانتیم هم تموم شده و میترسم که تعمیرش کنم . دوستان نظرشون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)