تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 577 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

@33505775 این موضوع طبیعیه اصولا توصیه نمی شه اینطور دسکتاپهای دیگه رو نصب کنید چون تمام برنامه هاش هم باهاش میاد و ....وقتی هم که اینکار رو می کنید دیگه باید فکر این چیزهاش رو هم بکنید!
    مثلا من خودم الان KDE‌رو به همین صورت مثل شما نصب کردم بعد از روی کنجکاوی گفتم حالا این پکیج کامل gnome خود دبیان رو هم رو مینت بنصبم ببینم چی می شه بعد دیدم کلا ص لوگینم الان دبیان شده ^^
    حالا یکم سرچ کنید ببینید احتمالن راهی براش هست....
    با دستور زیر وارد تنظیمات شوید
    sudo dpkg-reconfigure lightdm
    و تنظیم کنید

2. این کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه بخوام اوبنتو 11.4 رو به 12.4 آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟یا باید حتما" از 11.10 به 12.4 برم؟

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مستقیم نمیشه. باید به ۱۱.۱۰ آپدیت شه

5. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آیا توی اوبونتو یا کلاً لینوکس امکان این هست که حین اجرای سیستم عامل سخت افزار رو فعال یا غیر فعال کرد؟
    مانیتور من یک وب کم داره که وقتی سخت افزارش توی سیستم عامل فعاله نمیزاره سیستم به حالت ساسپند و یا هایبرنیت بره
    توی ویندوز یک اسکرپت نوشته بودم که این وب کم رو هر وقت که لازم نبود غیر فعال میکردم. توی اوبونتو همچین امکانی هست؟

حالا من دقیق متوجه نشدم که چی می خواین - اگر موضوع لانچر معمولی هست که چرا از فایلی که می خواین لانچر درست کنید براش خیلی راحت شورتکات نمی گیرین؟ - در کل باید به دسکتاپتون نگاه کنید که این امکان رو داره یا نه gnome 3 بنظر من دسکتاپ خیلی عالیی هست ولی متاسفانه بخاطر محدودیتهای الکی که گذاشته تو ورزن جدیدش خودش و خیلی خراب کرده! به هر حال دسکتاپ با امکانات واقعا زیاد می خواین برید سراغ kde هیچ محیطی نه در ویندوز نه لینوکس نه مک وجود نداره که در امکانات به پاش برسه اگرم gnome منعطفتر می خواین که cinnamon رو بنصبید!
    راستش kde رو چند روز پیش نصب کرده بودم ولی خیلی کند بود دو سه ثانیه طول میکشید تا یک منو رو باز کنه، چند بار هم کرش کرد دیگه حذفش کردم. مثل اینکه با کارت گرافیکهای nvidia زیاد سازگار نیست یا همچین چیزی
    الان یه مشکلی که دارم اینه که gnome 3 هم داره کرش میکنه! ارورهاش جایی لاگ میشه؟ از کجا میتونم منشآٔ کرش رو پیدا کنم؟

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آیا توی اوبونتو یا کلاً لینوکس امکان این هست که حین اجرای سیستم عامل سخت افزار رو فعال یا غیر فعال کرد؟
    مانیتور من یک وب کم داره که وقتی سخت افزارش توی سیستم عامل فعاله نمیزاره سیستم به حالت ساسپند و یا هایبرنیت بره
    توی ویندوز یک اسکرپت نوشته بودم که این وب کم رو هر وقت که لازم نبود غیر فعال میکردم. توی اوبونتو همچین امکانی هست؟
    (این سوالها اکثرا با یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مطمپنید مشکل از اون هست؟ می دونید که توی لینوکس تا درایو swap نداشته باشین که به اندازه کافی فضا داشته باشه هایبرنیت نمی تونید استفاده کنید!!
    راستش kde رو چند روز پیش نصب کرده بودم ولی خیلی کند بود دو سه ثانیه طول میکشید تا یک منو رو باز کنه، چند بار هم کرش کرد دیگه حذفش کردم. مثل اینکه با کارت گرافیکهای nvidia زیاد سازگار نیست یا همچین چیزی
    الان یه مشکلی که دارم اینه که gnome 3 هم داره کرش میکنه! ارورهاش جایی لاگ میشه؟ از کجا میتونم منشآٔ کرش رو پیدا کنم؟
    احتمالا درایور کارت گرافیکتون مشکل داره دوباره پاکش کنید و نصب کنید یا از درایور اوپن سورسش استفاده کنید (اگه اشتباه نکنم درایور اوپن سورس پیشفرض نصب هست و با پاک کردن درایور proprietry خود به خود از اوپن سورس استفاده می کنه ولی باز هم در موردش سرچ کنید)- اطلاع ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

Mehran NZ مشکل صفحه لاگین شما حل شد ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Mehran NZ مشکل صفحه لاگین شما حل شد ؟
    کد شما رو امتحان کردم ولی یک سری متغیر مثل اینکه براش تعریف نشده بود -من مینت استفاده می کنم نه اوبونتو- حالا من دنبال عوض کردن ص لاگینم هم نبودم برام چندان مهم نیست -هر چی ابشه لوگوی دبیان کبیر هست نه برگ چغندر- فقط در اون پست خواستم بگم که برای من هم این اتفاق افتاده!
    این هم خطاش بود
    dpkg-maintscript-helper: warning: environment variable DPKG_MAINTSCRIPT_NAME missing
    Last edited by Mehran NZ; 26-05-2012 at 17:42.

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

(این سوالها اکثرا با یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مطمپنید مشکل از اون هست؟ می دونید که توی لینوکس تا درایو swap نداشته باشین که به اندازه کافی فضا داشته باشه هایبرنیت نمی تونید استفاده کنید!!
    مشکل مسلماً از وب کمه. وقتی که usb 2 رو از داخل bios غیر فعال میکنم یا کابل مانیتور رو از کیس جدا میکنم درست میشه پس مشکل کمبود سواپ نیست. قبلاً توی device manage ویندوز فقط همون وب کم رو غیر فعال میکردم درست میشد.
    منم خیلی سرچ کرده بودم. این روشی که لینک دادید رو قبلاً‌ پیدا کرده بودم اما مشکلش اینه که نیاز به ریبوت داره. برای همین اینجا پرسیدم! توی سوالم گفته بودم که میخوام ببینم امکانش هست «حین اجرای سیستم عامل» غیر فعالش کرد یا نه که خوب ظاهراً امکانش نیست.

در هر صورت ممنون بابت پاسختون

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مشکل مسلماً از وب کمه. وقتی که usb 2 رو از داخل bios غیر فعال میکنم یا کابل مانیتور رو از کیس جدا میکنم درست میشه پس مشکل کمبود سواپ نیست. قبلاً توی device manage ویندوز فقط همون وب کم رو غیر فعال میکردم درست میشد.
    منم خیلی سرچ کرده بودم. این روشی که لینک دادید رو قبلاً‌ پیدا کرده بودم اما مشکلش اینه که نیاز به ریبوت داره. برای همین اینجا پرسیدم! توی سوالم گفته بودم که میخوام ببینم امکانش هست «حین اجرای سیستم عامل» غیر فعالش کرد یا نه که خوب ظاهراً امکانش نیست.

در هر صورت ممنون بابت پاسختون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم جواب نداد؟!
    پیشنهاد می کنم اگر ربانتون خوب هست وقتی فورومها جواب ندادن برای پاسختون حتما به IRC خود اوبوبنتو یا هر توزیعی که دارید مراجعه کنید اونجا احتمال زیاد مشکلتون حل می شه!
    مخصوصا اولاش که ادم می خواد مهاجرت کنه خیلی از این نوع سوالها براش پیش میاد تا سیستم با کانفیگ مورد نیاز شما بدست بیاد بعد دیگه مشکلی نخواهید داشت!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام، دو سوال داشتم:

1- آیا این امکانش هست که چیزی مثل Network Status ویندوز رو توی اوبونتو داشت؟ واقعا وجود چنین چیزی و امکاناتی که داره ضروریه. این نرم افزار (پنجره) رو منظورم هست:

محتوای مخفی: 1 

2- منبع نرم افزارها و پکیج هایی که از طریق ترمینال یا Synaptic دانلود میشن کجاست؟ آیا امکان دسترسی به لینکش هست (مثلا برای دانلود از طریق ویندوز)؟

با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •