بله دقیقا همین رو نوشته و یه تبدیل 200 تومنی هم نیاز دارین تا به پریز بزنید
یه خبر خوب 4.3.1 رو تونستند به صورت آنترد جیلبریک کنن...توی توتیوب هست...
بله دقیقا همین رو نوشته و یه تبدیل 200 تومنی هم نیاز دارین تا به پریز بزنید
یه خبر خوب 4.3.1 رو تونستند به صورت آنترد جیلبریک کنن...توی توتیوب هست...
Last edited by roteal2007; 28-03-2011 at 22:00.
roteal2007 شما از کجا خریدی ؟! مغازست یا اینترنتی خریدی ؟!
دوستان این کیس های ژله ای رو تایید می کنید ؟
روکش + پروتکتور LCD + پایه برای ایستادن ، 35 تومن
مارکش رو یادم نیست اگه میدونید چیه و جایی میشناسید که ارزون تر بده ما رو هم بی نصیب نذارید.
برای من درست نوشته.مدل و نوشته ها مثل همینه.
Capdase رو میگی ؟ پیشنهاد میکنم اصلاً نخری چون دکمه پاور و وولووم دیگه غیر قابل استفاده میشه
یه سایت هست ( برات پ.خ کردم ) میتونی محصولات اسپک رو با قیمت خوب بخری ... من خودم کندی شل گرفتم 16تومن !!جنسشم خوبه
![]()
اینم کیس ما که امروز رسید دستم :
من بین این و اون کیس زیرش که آرم اپل داره دو به شک هستم . چرا اونو نخریدی ؟
چون که اون که آرم اپل داره مات نیست و براقه یعنی اثر انگشت رو راحت میگیره و دست توش عرق میکنه اما این چون سوراخ داره هوا بینش رد و بدل میشه و به دلیل مات بودنش اثر انگشت رو نمیگیره به خودش.
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
والا روش بود
نه چون اون ژله ای دست توش عرق میکنه و چونکه لبه های دورش میوفته داخل اسکرین لبه های اسکرین پروتکت رو بلند میکنه...من یکی دارم خواستیش بگو...![]()
درود.
کیفیت صدای ایپاد ۴ در چه حدیه؟ یعنی توانایی تفکیک صداش به اندازه محصولات cowon هست؟ دوستان بدون تعصب جواب بدین من حودم از کیفیت ساخت محصولات اپل آگاهی دارم چون MacBook Pro دارم و بیشتر نسبت به صدای ایپاد حساسم. ایپاد های قدیمی که جنگی به دل نمیزد.
درود ...
کیفیتش که خوبه ولی بلند نیس .. خیلی کمه ..با هدفون کیفیت خیلی خوبی داره و خودشم اسپیکرش چون دیگه داخلی نیست و دریچه داره : دی کیفیتش خوبه ! ( به نظر من
)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)