تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 1138 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من شنیدم ماشینی که چندسال خواب بوده رو نباید به سیبک رو طبقش گریس زد چون امکان در رفتنش بیشتر میشه
    کسی تجربه ای داره در این زمینه؟
    من تا حالا همچین موردی نشنیدم و تا حالا تجربه روشن کردن چند ماشین داشتم که بردمشون تعویض روغن و گیرسشون زدم.
    ریویرا آقای اسد اللهی که تو این 4-5 سالی که دستش بود خودش گفت گریسش نزده که من رفتم زدم
    کادیلاک سویل که چند دهه خواب بود
    کامارو که 3 سال خواب بود
    دوج کرونت چند سال خواب و...
    Last edited by mohamad.hejazi; 14-12-2011 at 18:33.

2. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

1

مرسی محمد جان
    راستی تو این کلوپ در مورد عوض کردن4شاخ پستی که همراه با تصویر باشه داریم؟
    -----------
    علی آقا شما پست نمیزنی اینجا غبار آلود میشه

4. 2 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم جناب زادمهر.
    بعد از نصب دربها، نوبت بازسازي كامل بدنه رسيده...
    خب حتما همه شماها يه زماني يا گذرتون به صافكاري افتاده و يا از نزديك تجربه اين كار رو روي يه ماشين داشتيد. نميدونم قبول ميكنين يا نه اما از نظر من سنگينترين و مهمترين قسمت بازسازي يه خودرو( و حتي تعمير جزئي اون) صافكاري است.
    متاسفانه نتيجه اون هم جوريه كه ميتونه در حالت خراب بودن تاثير منفي روي رنگ آميزي و ظاهر ماشين بگذاره و به همين خاطر خيلي بايد وسواس و دقت زيادي در اين مورد داشته باشيم.
    اون صافكاري كه گاهي كار ميبردم پيشش ديگه به ماشينهايي كه كار زياد دارند دست نميزنه( البته جاي اون رو نداشت) . دنبال چند نفر ديگه كه آدرس دادند رفتم و اينبار خودم از كار و محل كار اونها خوشم نيامد( داستانهاش مفصله!!)
    يكي هم بود كه چند باري پرايد و پژو دوستان رو برده بودم و كارش خوب بود..روي آمريكايي هم خيلي زياد كار كرده و واقعا ميتونم بگم استاد اين كار هست و حتي در يكي از آخرين كارها سقف يه كاپريس ال اس رو كامل با ستونها عوض كرد كه كار واقعا سنگيني بود و حتي بخشي از ستونها رو خودش با دست ساخت.
    اما...
    اما متاسفانه خيلي خيلي گران حساب ميكنه و به جرات چند سر و گردن بالاتر از بقيه ميگيره ..مثلا يه كار 500 توماني رو 900 تومان ميگيره..خب تميز بودن كارش اينو توجيه ميكنه اما مشكل اصلي در عقب انداختن كارهاست كه واقعا اعصاب خورد كن هست
    مثلا خيلي راحت كارهاي بازسازي رو كه ميتونه يك ماهه انجام بده تا 6 ماه طول ميده..
    نمونه اين پونتياك 78 كه شايد بيشتر از 1.5 ساله اونجا افتاده تا بدنه موجگيري بشه ولي به دلايلي كار هي عقب ميافته و طرف هم واقعا كاري جز صبر كردن نميتونه بكنه!
    به من كه گفت حداقل 6 ماه ديگه بتونم ماشينتو تمام كنم و از سه ماه ديگه شايد بتونم روش شروع به كار كنم!!
    هزينه اين كار براي من در درجه سوم اهميت قرار داره..درجه دوم زمان و درجه اول كيفيت هست..و چون زمان خيلي طولاني ميشه و قيمت هم احتمالا خيلي خيلي زياد بگيره بنابر اين ناچارا دنبال يه صافكار مناسب ديگه با تجربه آمريكايي و داراي مكان مناسب و شرايط ايده آل هستم..

مغازه هم اونقدر كوچيكه كه فقط جاي دوتا ماشين هست و بيشتر بايد بياد بيرون روشون كار كنه.
    نشاني چند نفر ديگه رو هم گرفتم و سر زدم اما جالب نبودن..
    امروز هم آدرس يكي رو گرفتم كه هفته ديگه ميرم سراغش .

اين شبكه جلو كامارو ( ساخت تايوان) رو توي فروشگاه ديدم و خيلي چشمم رو گرفت و خاطرات كامارو برام زنده شد..
    اگر كامارو داشتم 100% ميخريدمش ..قيمت مناسبي هم داشت: 55000 تومان كه با توجه به قيمت شبكه يه نوا كه ساخت ايران هم هست( 85000 تومان) چيز زيادي نيست.
    Last edited by camaro lt; 15-12-2011 at 01:26.

6. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

علی اقا یه سوال.
    دلیل اینکه اکثر دوستان اصرار دارن کارای صافکاری ماشین آمریکایی رو کسی انجام بده که قبلا تجربه داشته باشه چیه؟
    و سوال بعدی اینه که فکر نکنم در مورد ماشین های نوا و بیوک و حتی کادیلاک (البته کمی با اغماض)نیاز باشه این حساسیت وجود داشته باشه.حالا در مورد ماشین خاص با بدنه های حجیم و خطوط زیاد بحث فرق میکنه و من خودم قبول دارم.
    چون حداقل نوا و بیوک خطوط ساده دارن و بدنه حجیم و ماهیچه ای ندارن که کار روشون سخت باشه.

تصمیم شما برای صافکاریه چیه ؟؟
    اون ترنز امی که الان 1.5 ساله تو صافکاری مونده فکر کنم بعد از اتمام صافکاری چیزی ازش نمومنه تا بازسازی بشه.
    آخه هر چیزی حدی داره.صافکاری خیلی لفت داشته باشه با رنگش روی همچنی ماشینی 5 ماهه میشه تمومش کرد.خیلی دیگه حساسیت بخرج داده بشه میشه 5 ماه.

8. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

آقا اینا رو نمیشه بگی ماشین، باید بگی قول آمریکایی، هر کسی نمیتونه این ماشین ها رو صافکاری کنه

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب..بگذاريد اول ماجراي اون پونتياك رو براتون بگم و بعد خودتون قضاوت كنين كه مشكل از كجاست؟!
    حدود 6 يا 7 سال قبل اين پونتياك رو ميديدم كه توي شهر ميره و مياد..بدك نبود و رنگش هم مشكي بود و البته قسمت دماغه و سقف تي تاپ اون يه جورايي مشكل داشت و كج و كوله ميزد، و همينطور دور گلگيرهايي براش ساخته بودند و به قول معروف گلگيرها رو باد انداخته بودند كه لاستيكهاي پهنتر بگذارند( كاري كه من بشدت از اون متنفرم!!)
    اما دركل مشخص بود ماشيني هست كه ميشه با كمي تلاش چيز خوب و مرتبي از توش در آورد..منتها صاحبش اصلا فني نبود و فقط بلد بود برونه و گاز بده..
    مدت زمان زيادي گذشت و ديگه نديدمش تا اينكه حدود همون 2 سال قبل ديدم توي اينجا افتاده..
    ماجرا اين بود كه توي اون مدت كه نديده بودمش چندين و چند صافكار يا شبهه صافكار توي بدنه اين ماشين دويده بودند!! انواع و اقسام خرابكاريها و گند زدنها كه با فاجعه اتمي يكي بود! اون صاحب بدبختش هم كه هيچي حاليش نبود و فقط پول ميداد! اينجور كه شنيدم هر مرتبه از 500 هزار تومان بگيريد تا 3 يا 4 ميليون تومان هزينه صافكاري ميداده و هر بار هم خرابتر از قبل و چند ماه هم معطلي و خوابيدن ماشين داشته...
    يعني اين بدنه كه الان ميبينين چيزي حدود 12 ميليون تا حالا خرجش شده!! اونم نه فقط اهواز بلكه گويا اصفهان هم برده بوده...
    خلاصه اين جناب ماشين رو در نهايت ميبره پيش يكي از به اصطلاح چكش طلاهاي شهر ما كه خودش هم صاحب يه الدزمبيل تورنادو است كه عكسش رو قبلا گذاشتم و خودش بازسازي كرده و واقعا تميز كار ميكنه..سن بالايي داره و الانم فقط روي مدل بالا كار ميكنه..
    اون چكش طلاي ما براي موجگيري و صافكاري درجه يك اين پونتياك رقم 25.000.000 تومان رو اعلام ميكنه!!!! و وقتي ازش ميپرسن چطوري اين رو حساب كردي؟! ميگه: من جوري كار ميكنم كه بعد از بازسازي بدنه بيشتر از اينها روي قيمت ماشين بياد!!!
    خب البته نه عقل اجازه ميداد و نه جيب كه همچين مبلغي رو پرداخت كنه و ماشين رو به يه تعميركار و اوراقچي آمريكايي ميده تا براش بازسازي كنه..
    اون جناب اوراقچي هم ماشين رو ميبره پيش اين صافكار و البته پول پيش رو از صاحب ماشين ميگيره و قرار شده بوده مرتب كه شد تحويلش بده.
    اما سر حساب كتابهاي ديگه كه اون اوراقچي با اون صافكار داشته، اين پروژه ميخوابه و همينجوري روي زمين باقي مونده بوده كه حدود 1.5 سال هست اينجوريه..تازگيها هم گويا صاحب پونتياك دوباره با خود صافكار صحبت كرده و قرار شده كه ماشين رو براش بازسازي كامل بكنه ( حدود 3 تومن) و ديگه كاري با اون اوراقچي نداشته باشه!!
    گويا بهش وعده داده كه تا قبل از عيد تمام ميشه!! البته من ميدونم كه 95% همينجوري باقي ميمونه و دست بهش نميزنه!!
    حالا اينكه اصرار ما بر انجام بازسازي بدنه توسط كسايي كه قبلا آمريكايي كار كرده باشن اينه كه اونها ميدونن چم و خَم كار چيه و قيمت منطقي ميدن( البته بازم نه همه اونها) مثلا من نوا ديدم بازسازي كردن با 200.000 تومان منتها صافكارش نميدونست كه كار چقدر سخته و همينجوري يه قيمتي داد!! بعد كه وارد كار شد و سختي و دردسر ها و مشكلات بدنه آمريكايي و رگلاژ كردنها و تراز ساختن ها و هماهنگ كردن خطوط و اين چيزها رو ديد به بهانه جويي افتاد و گفت بايد خيلي بيشتر دستمزد بگيره!! خب البته كار اونها هم باهمديگه پيش نرفت و صاحب ماشين زير بار اضافه دستمزد نرفت و منطقش هم درست بود چون ميگفت خودت كار رو ديدي و چك كردي و حساب كردي و گفتي 200 تومن!! ديگه منم يه ريال چونه نزدم و قبول كردم..كار رو بايد با همين 200 تومن تمام كني..
    خب البته با همون 200 تومن هم تمام شد اما چه تمام شدني؟؟؟!!
    هرجاي ماشين رو ميديدين گندكاري بود و اصلا چيزي به نام صافكاري انجام نشده بود و بيشتر به حلبي سازي ميخورد تا صافكاري..
    نتيجه اونم بعد از رنگ آميزي افتضاح بود..
    بخاطر همين كسي كه با ماشين آمريكايي ور رفته باشه و لِم كار دستشه خيلي با اوني كه فقط ماشين پلاستيكيهاي امروز رو صاف كرده فرق داره..
    همون رگلاژ كردن و جفتگيري دربها و ميزان كردن خطوط خودش داستانيه..
    در مورد ماشين خودم من هميشه عادت دارم محيط كار و شخصيت طرف رو ببينم و بشناسمش ..احتمالا نمونه هايي از كارهاش هم كه باشه ببينم و بدونم چقدر اينكاره است؟ و در نهايت حساب كتابهاي خودمو از اول باهاش ميكنم و بقول معروف سنگها مون رو با هم وا ميكنيم!! چون حوصله بهانه آوردن و زير كار در رفتن و عقب انداختن و از كار دزديدن و گند زدن و...ندارم و اون موقع بدجوري آمپر ميچسبونم!!
    توي مبلغ هيچ چك و چونه اي نميزنم و ميگذارم راحت حساب كنه اما اگر به اندازه پولي كه گرفته و ادعايي كه كرده ، كار نكرده باشه اونوقت بدجوري پا پيچش ميشم..
    حالا خودتون حساب كنين توي اين دوره زمانه با وجود اينهمه آدمهاي بي منطق و شارلاتان و حقه باز و....چقدر سخته كه همچين كسي رو پيدا كنيم؟

11. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

محمد جان تاپیک بازار که فرمودی کجاست؟دنبال اون ایمپالا 76 میگردم.کلا تاپیک بازارو پیدا نکردم.
    کمکم میکنی.
    مرسی.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

خواهشا این عکس ازین تاپیک بیرون نره!

چند وقت پیش رفته بودم یه گاراژ سمت قاسم آباد (تهران نو) ... این موستانگ قدیمی رو آورده بودن جلوش رو شبیه فورد موستانگ 2011 کنن! یارو آشنا بود گذاشت بشینیم پشت ماشین یک کم گاز اینا بدیم ....

ملت هم جمع شدن تماشا میکردن : )) فکر کردن ماشین مال منه .... یکی گفت میفروشی؟ گفتم آر 35 مشتری داره! اگر بیشتر میخوای یا علی ... : ))

خلاصه طرف گفت عکس بندازی صاحبش میفهمه میاد آبرو ریزی میکنه!

منم دیدم چند ماهه که گذشته ... آب از آسیاب افتاده .... عکسش رو میذارم ... فقط جون بچه داشته یا نداشتتون ... نبرید بذارید TT ! طرف اونجا عضوه میاد میبینه بد میشه برام :-|

14. 4 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi3573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام جند وقتی هست اوضاع نت خونمون قطع+افتضاحه
    نشد وارد بحث ها شم
    زادمهرجان دلیل زنگ نزدنم بهت اینه که قراره داداشم(هادی) تو این هفته بره کرمان پیش دوستش
    که هم واسه نوا هم واسه مونت بوستر نو بخریم
    اگه جور شد که هیچ اگه نه حتما مزاحمت میشم
    جسارت منو بپذیر...
    دارم 1سفر میرم لارستان
    1کاپریس ترو تمیزز تو پارکینگ افتاده که دوران ش ا ه زیر پای فرماندار بوده
    الان خوابیده
    واسه خریدش احتمالا مزاییده...
    1پونتیاک و نوا هم از تو خیابون جمع کرده شهرداری
    جالبه که این 2تا پلاک ملی دارن
    اماصاحباشون.....
    ایشالله عکس میزارم

16. 2 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خواهش میکنم
    ایشالا نوش قسمتت شه
    چون بوستر استوکش مشخص نمیکنه
    بعدشم اگر واقعا نو دیدی بیزحمت اونجا یه خبر به من بده /من کاپریسی میخام کلا ایمپالا/کاپریس/ ریویرا پشتشون یکیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به این شکل/عکس از این بهتر ندارم

18. 2 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •