دوستان
من هر کاری میکنم نمیتونم با مسنجرم لوگین شم؟!!
یعنی از هر 10 دفعه شاید یه دفعه بشه
اونم با صد تا بستن و باز کردن و سیستم و ریستارت کردنو چیز پی انو سا ک.س و ....
یه راهه بی درد سر و همیشگی و قلقی خاص نداره؟!
کلافه شدم
دوستان
من هر کاری میکنم نمیتونم با مسنجرم لوگین شم؟!!
یعنی از هر 10 دفعه شاید یه دفعه بشه
اونم با صد تا بستن و باز کردن و سیستم و ریستارت کردنو چیز پی انو سا ک.س و ....
یه راهه بی درد سر و همیشگی و قلقی خاص نداره؟!
کلافه شدم
شما احتمالا اشتراک اینترنتتون مشکل داره
با یک شرکت دیگه امتحان کنید و کانکت کنید ببینید باز هم مشکل هست؟
نمیشه. هیچ راهی نداره. البته اکثر اوقات که با ایمیل لاگین میشی اون سایت ها میزنه آفلاین. اما با مسنجر که لاگین شی همیشه نشون میده که اینویزیبل هستی.
حتما طرف خودش توی استاتوس هاش این علامت تعجب رو گذاشته که شما جلوی اسمش میبینید.
نمیشه. مگه اینکه بیکار بشی از صب تا شب چکش کنی.
با تشکر فراوانصولا نمیشه حالا یک نفر پیدا شده همچین کاری کرده به کنار ، چون یکنفر هم پیدا میشه سایت های بانکی رو -- میکنه و میلیاردها تومان به جیب میزنه و میره
سایت هایی که Detect میکنند افراد رو همیشه هم درست جواب نمیدن ولی خوب با روش های خودشون تشخیص میدن که طرف آنلاین هست یا نه و برای مقابله با اون باید روش شناسایی رو دونست تا بشه باهاش مقابله کرد
این شخص که میگم جزء دوستان من تو مسنجره... و خودم 50 بار تست کردم و کلا اون وبسایت ها نمیتونن آنلاین یا اینویزیبل بودنش رو تشخیص بدن.... و تا اونجا که میدونم میتونه به هر اکانتی که خواست وارد بشه.... اطلاعات کامپوتریش هم خیلی بالا نیست... نمیدونم یه پولی داده به یاهو... یا چیز دیگه ایه خبر ندارم... بهر حال ممنون
نه عزیز
سرویسم هیچ مشکلی نداره
سرعتم هم 2 مگ هست
با هیچی مشکل ندارم الا یاهو!!!
این پست رو ملاحظه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از دوستان من هميشه موقع چت invisible هست. تا چند وقت پيش ميشد invisible بودنش رو از طريق همين سايتها تشخيص داد، اما اخيرا ديگه نميشه و در حالي كه داره با همون حالت invisible با من چت ميكنه ميبينيم كه توي سايت imvisible.info به صورت آفلاين نشون داده ميشه. فكر نميكنم خودش كار خاصي انجام داده باشه. ضمنا وقتي كه از طريق موبايلش چت ميكنه حالتش آنلاين هست.
برام خيلي عجيبه.
ببخشید این ورژن جدید یاهو هر کار میکنم شکلکها را نمی فرسته شکلک انتخاب میکنم میزنم send ولی نمی فرسته فقط text فرستاده میشه مشکل چیه ... چه باید کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)