از توی پنل کاربری سایت شرکتتون می تونید بفهمید نرم افزار زیادی هم برای کنترل کردن مصرف وجود داره
مثل bwmeter.
مرورگر opera خوبه و یه سری نرم افزار های دیگه که عکس هارو فشرده می کنن برای صرفه جویی .
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
از توی پنل کاربری سایت شرکتتون می تونید بفهمید نرم افزار زیادی هم برای کنترل کردن مصرف وجود داره
مثل bwmeter.
مرورگر opera خوبه و یه سری نرم افزار های دیگه که عکس هارو فشرده می کنن برای صرفه جویی .
با سلام
من در اصفهان مشتری شرکت پیشگامان نصف جهان هستم ، سرعتم تا 1 هفته پیش خوب بود و با رانژه 2048 کیلوبایت ، سرعت دانلودم تا 200 کیلوبایت می رفت اما الان چند روزی هست که سرعت دانلودم اومده روی 20 تا 30 کیلوبایت اما Downstream ام هنوز 2048 کیلوبایت هست، می خواستم بدونم دوستان اطلاع دارند که این مطلب سراسری هست و چه مشکلی وجود داره؟ همچنین مقدار SNR من هم از 30 به 20 کاهش یافته. پیشگامان به سرور های مختلف از جمله شبکیه وصل میشه. هفته گذشته پیشگامان گفت می خواد سیستم هاش رو بهتر کنه اما بد تر شد و چند روز حتی یاهو هم باز نمی شد.
با تشکر
کسی از دوستان اطلاعی نداشت ؟
تنها نماینده آسیاتک تو اصفهان همون شبکیه هست.اما بیشتر از این خصوصیاتی رو که گفتی نداره!
قیمتش بالاست-پینگش معمولیه-شبانش خداییش خوبه،من الان شبی 4.6 گیگ میگیرم.البته روش حسابی نیست.یه 100 روزی قطع بود-پنل هم حدود 3 هفته است نداره-واریز اینترنتی هم داره ولی باید زنگ بزنی تا تایید بشه.عملا در مواقع تعطیلی نمیتونی هیچ کاری کنی-یوزر و پسورد روز و شبش یکیه.
دوستان این شبانه شبکیه درست شده یا نه؟!
اگه درست شده ساعتش همون 1 تا 8 ـــــــه؟!
بله.1-8 هست
آقا من امروز دفتر شرکت بودم،دوم تاریخ اکانتم تموم میشد ولی از پنج شنبه قطع شد با 700 مگ ترافیک! بدبختی پنل نداشتن همینه دیگه! این مدتم دانلود شبانه نداشتم از ترس اینکه قطع نشه، واسه من تا ده روز دیگه تمدید کرد ولی گفت دانلود شبانه نکن،سیستم باگ داره و نمیدونم چی! چه جوری حالا ما بفهمیم شبانه میشه دانلود کرد یا نه؟!!
البته 2 تا 8 باید باشه ها ؟!!بله.1-8 هست
با 128 ؟!شبانش خداییش خوبه،من الان شبی 4.6 گیگ میگیرم
مثل اینکه رفتن شبکیه بروی پورت های مخابرات کاملا جدیه و از این به بعد به خطوط DLC یا همون فیبر نوری هم سرویس میده !آقا من امروز دفتر شرکت بودم،دوم تاریخ اکانتم تموم میشد ولی از پنج شنبه قطع شد با 700 مگ ترافیک! بدبختی پنل نداشتن همینه دیگه! این مدتم دانلود شبانه نداشتم از ترس اینکه قطع نشه، واسه من تا ده روز دیگه تمدید کرد ولی گفت دانلود شبانه نکن،سیستم باگ داره و نمیدونم چی! چه جوری حالا ما بفهمیم شبانه میشه دانلود کرد یا نه؟!!
امروز که مخابرات بودم مسئولش اینطور میگفت ! و تا 5 دی که نمایشگاه هست صبر کنیم ببینیم چی واسمون رو میکنن !
بهم گفتن با همین رانژه مخابرات میتونن بهم سرویس بدن ! اینطوری هزینه رانژه و دردسرش و ... هم نداره !
این که شبانه هم کار کنه یا نکنه انگار واسه هر کس الان متفاوته !
فقط اینو میتونم بگم اینترنت مخابرات از نظر سرعت و پینگ خوبه انصافا ، اگه تفاوتی نداشته باشه فقط شبانه رایگان داره که عالیه .
من قصد دارم از شبکیه 1مگ بگیرم ولی اگه با 128 بشه شبانه 4 گیگ گرفت و این سرعت ثبات هم داشته باشه خوب اگه با 1MB سرعت بیشتری ندن که نمیگرم خوب !
اقا من سرویس سه ماه گرفتم ولی شبانه نداره نمیشه یه ماه ازش استفاده کرد بعد بگی قطعش کنند و رانژه رو بردارند اخه من برای دانلود شبانه میخواستم ولی بد کلکی خوردم الته منظورم اینکه که ترافیکم رو یه ماهه خلاصش کنم
نه واسه من همون 1 هست.پشتیبانی گفت همون طور که قبلا دانلود میکردید بکنید!!
به من گفتن مشکلش حل شده.من الان 4 شبه دارم شبی 4.6 گیگ حدودا میگیرم.اگر کم میکرد که تا حالا 100 باره تموم شده بود.
من 1 مگ دارم.قبلا موقع دانلود شبانه سرعت واقعی میشد اما الان اینطور نیست.اگر واسه دانلود میخواهی حتما 1 مگ بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)