همگی سلام
از دوستان کسی میتونه لطف کنه بهم بگه این مفهوم Ping یعنی چی و به چه دردی میخوره؟ اینکه چرا بهتره همیشه در پاییترین حد باشه و آیا به سرعت آپلود و دانلود تاثیر داره؟؟؟ اصلا کلا به چی تاثیر داره و چرا؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همگی سلام
از دوستان کسی میتونه لطف کنه بهم بگه این مفهوم Ping یعنی چی و به چه دردی میخوره؟ اینکه چرا بهتره همیشه در پاییترین حد باشه و آیا به سرعت آپلود و دانلود تاثیر داره؟؟؟ اصلا کلا به چی تاثیر داره و چرا؟؟؟
پینگ به مدت زمانی می گن که شما از سرور فایلی رو یا صفحه ی وبی رو درخواست می کنین و سرور به شما پاسخ می ده . و برحسب میلی ثانیه است و طبیعی است که هر چقدر کمتر باشه زودتر می تونید صفحات وب رو باز کنید .![]()
پس با این حساب به کل سرعت اینترنت سروکار داره دیگه نه؟ یا فقط سرعت لود صفحات وب؟
پینگت زیاد باشه(منظور عدد پینگت کم باشه ) سرعت ریسپانس سرور به درخواستات بیشتر میشه بهتر بگم سریعتر جوابتو میگیری! سرعت دانلود آپ لود زیاد ربطی به پینگ نداره.
Last edited by Help118; 04-08-2010 at 23:07.
نه . کی میگه ؟ پینگ اگه کم باشه سرور زودتر بهت پاسخ می ده .
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
بیشتر در سرعت لود صفحات وب تاثیر می گذاره . در دانلود و آپلود هم فقط در ابتدا یکم ( در حدود چند میلی ثانیه ) فکر کنم تاثیر می گذاره .![]()
به تعریف ساده همونطوری که دوستان هم گفتن یعنی مدت زمانی که بعد از دخاست کردن شما طول میکشه تا پاسخ بهتون برسه.
طبیعتا هم هر چقدر کمتر باشه بهتره.البته برای وبگردی و چک میل و چت و اینجور چیزا اگه از حد معینی بیشتر نباشه فرقی نمیکنه.اما برای بازی ها مخصوصا بازی های اکشن که سرعت عمل خیلی مهمه و اصولا باید زیر 100 میلی ثانیه باشه.
رو سرعت دانلود و آپلود هم تاثیری نداره.
اینم یه تست پینگ از سرویس 128 نامحدود ماکس نت(همارا حدودا 200-300 تا از این کمتر بود)
![]()
عزیزم من پستمو اصلاح کردم این اشکال چاپی بود. بله پینگ کمتر تاثیر زیادی در لود صفحات داره ولی تاثیر آنچنانی در آپ لد و دانلود نداره
اره همینطوره
من براحتی دانلود میکنم
و صفحات را باز میکنم
و پینگ تاثیر چندانی نداره
اما وقتی بازی انلاین میکنم (کانتر) موقعی که پینگ بالا میره بازی وقفه داره
و در اینجور گیمهای اکشن اگر یک میلی ثانیه دیرتر عکس العمل نشون بدی کشته میشی ....
اسهه مین وقتی پینگ میره بالا بازی لگ داره و رو اعصاب ادم را میره ....
همارا 128 نامحدود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)