دوستان من این بازی رو سفارش دادم که برام بیارن ببخشید واقعا این بازی برا سال 2004 هست؟ اینطوری باشه که خیلی قدیمیه![]()
دوستان من این بازی رو سفارش دادم که برام بیارن ببخشید واقعا این بازی برا سال 2004 هست؟ اینطوری باشه که خیلی قدیمیه![]()
اقا چطوری میتونم دسته ی yokam را به بهترین نحو ممکن Clibrate کنم ؟
نمی دونم چرا هرچی میکنم قشنگ تراز نمیشه باز هم یه جاهایی سوتی میده![]()
شنیدن کی بود مانند دیدنآقا شما که بازیتون فارسیه این فایللای آموزشیو واسه دانلود بزارین ما هم دانلود کنیم
یعنی یه فیلمی بگیرین بعد بزارین واسه دانلود چون با گوش دادن آدم خیلی بهتر می فهمه تا خوندن
صداهای مجموعه ی نوین پندار کد شده هستند و در نسخه ی معمولی کار نمیکنند. در ثانی چیز به درد بخوری در اون صداها نیست، یعنی فقط یک مشت حرفه که خسته کنندست.
ACC نصب کنید تمام مشکلات حل میشه.راستی من موقعی که می خوام sp 2 نصب کنم می گه باید sp1 نصب باشه در صورتی که اونم نصبه
با نصب accel خودش نصب میشه؟
بعد چرا بازی demage نداره؟ تنظیماتو تا تونستم دستکاری کردم اما بازم نشد شاید بازیم bug داره
راهی نیست؟
ببینید سیمولاتور چیزی به نام Damage نداره. آخه هواپیما که Damage نمیشه. فرض کنید شما خلبان هستی و میخوری تو کوه. آخه دیگه میری اون دنیا خدای نکرده و Damage شدن و انفجار رو که نمیبینی.
بازیهای هواپیمایی هستند که این چیزها رو دارند. مثل HAWX.
سلام.
یه سوال:موقع نصب سرویس پک به من میگه باید حداقل 1500 مگا بایت فضای خالی داشته باشم ولی من درایوی که بازی رو روش نصب کردم خیلی بیشتر از این جا داره؛ آیا سرویس پک روی درایو c نصب میشه و آدرس نمی پرسه؟ چون فقط اونه که کم جا داره!!!
دوستان این بازی برای سال 2004 هست؟
شنیدن کی بود مانند دیدن
صداهای مجموعه ی نوین پندار کد شده هستند و در نسخه ی معمولی کار نمیکنند. در ثانی چیز به درد بخوری در اون صداها نیست، یعنی فقط یک مشت حرفه که خسته کنندست.پس خیالم راحت شد
یه سوال دیگه : این برنامه my traffic چه جوری فعال میشه آخه خودش یه فولدر داره
درسته اما بالاخره باید به بازی هیجان بیشتری میداد که حداقل موقع برخورد انفجارو ببینیم اما خوب چون شبیه سازیه باید کاملا حقیقی باشهببینید سیمولاتور چیزی به نام Damage نداره. آخه هواپیما که Damage نمیشه. فرض کنید شما خلبان هستی و میخوری تو کوه. آخه دیگه میری اون دنیا خدای نکرده و Damage شدن و انفجار رو که نمیبینی.
بازیهای هواپیمایی هستند که این چیزها رو دارند. مثل HAWX.
در ضمن دوستان خلبان اگه میشه یه لطفی کنید یه فیلم از پرواز خودتون بگیرین و بزارین واسه دانلود (مثلا پرواز مشهد - تهران یا 747 )
با تشکر
Last edited by camry; 26-02-2011 at 22:11.
خیردوستان این بازی برای سال 2004 هست؟
تاریخ انتشار این بازی که ما در حال انجامش هستیم Oct 23, 2007 و Oct 17, 2006 می باشد بنابراین توصیه می کنم اگر عاشق خلبانی هستید حتما این شبیه ساز رو بخرید
لیست سری بازی های microsoft flight simulator :
1982 – Flight Simulator 1.0
1983 – Flight Simulator 2.0
1988 – Flight Simulator 3.0
1989 – Flight Simulator 4.0
1993 – Flight Simulator 5.0
1995 – Flight Simulator 5.1
1996 – Flight Simulator 95
1997 – Flight Simulator 98
1999 – Flight Simulator 2000
2001 – Flight Simulator 2002
2003 – Flight Simulator 2004: A Century of Flight
2006 – Flight Simulator X
2011 – (Under development) - Microsoft Flight
Last edited by camry; 26-02-2011 at 22:03.
توی درایو C هم چیزی میریزه ولی نه اونقدر.سلام.
یه سوال:موقع نصب سرویس پک به من میگه باید حداقل 1500 مگا بایت فضای خالی داشته باشم ولی من درایوی که بازی رو روش نصب کردم خیلی بیشتر از این جا داره؛ آیا سرویس پک روی درایو c نصب میشه و آدرس نمی پرسه؟ چون فقط اونه که کم جا داره!!!
توی درایو خود شبیه ساز سر و کار داره.
آموزشش رو خودش داره. یکم طولانیه.یه سوال دیگه : این برنامه my traffic چه جوری فعال میشه آخه خودش یه فولدر داره
شما باید برید از Scneryها اون قسمتهای مربوط به My Traffic رو اضافه کنید. همچنین یک سری ویرایش در فایل CFG شبیه ساز داره. (فکر میکنم همین CFG بود)
حتما آموزشش رو بخونید.
ببخشید 2011 – (Under development) - Microsoft Flight اومده؟
چرا هیچکس جواب من را نمیده ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)