عزيزجان
شما از لينك My Account قسمت مربوط به آي دي خودتو رو ويرايش كن حل ميشه
قسمت Address/Contact Information و لينك Edit
عزيزجان
شما از لينك My Account قسمت مربوط به آي دي خودتو رو ويرايش كن حل ميشه
قسمت Address/Contact Information و لينك Edit
دوستان من یک سؤال جالب برام پیش اومده،اونم اینه که :
آیا می توان یاهو رو طوری تنظیم کرد که وقتی شخصی در add list آنلاین شود نرم افزار یاهو از طریق یک sms به موبایل این موضوع را خبر دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر کسی جواب داد دمش گرم![]()
شما اگه پروفایل درست کنی بعد در یه جایی که میخوایین pm بدین پروفایلی که درست کردین میاد. در پایین صفحه ی pm پروفایلی که درست کردی هست اونو انتخاب کن ببین چی میشه.سلام قیوم جان
من اسم ایدیم وروجکس هست. و تو مشحصات چون نوشتم حامد و فامیلی ای ار ای
وقتی چت می کنم ایدیمو نمی زنه و اسه طرف جای ایدی میزنه hamediri که اسم فایملی که تو یاهو گزاشتم هست!
حالا می خام این اسم و فامیل رو عوض کنم یا لااقل کاری کنم که نزارتش .
خسته نباشید
من الان 2 روز هست که وقتی می خوام با یکی از دوستام چت کنم،من pm های اونو می گیرم ولی اون pm های منو نمیگیره.به نظر شما مشکل کجاست؟؟؟ Ghaioom جان و دیگر دوستان لطفا منو راهنمایی کنید!!!
توجه:تا قبل از 2روز به راحتی pm هام رو می گرفت ولی حالا دیگه نمی گیره!!!
بعدش فقط به اون این مشکل رو دارم و با بقیه add lis این مشکل رو ندارم
(ممکنه yahoo دوستم خراب باشه؟؟؟؟)![]()
Last edited by Milad_Sky; 06-07-2008 at 13:54.
سلام
خسته نباشيد.
چند وقته يا هو مسنجر يكي از ID هام و باز نميكنه و اين پيغام و ميزنه.
پسورد رو هم عوض كردم ولي باز بي تاثير بوده.Please clik "Try Again" to re-enter your ID and password.If you have Forgotten your ID or password , clik " Sign-In Problems ?" .
البته واسه باز شدن mail . yahoo360 مشكلي ندارم .
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
سلام
خسته نباشيد.
چند وقته يا هو مسنجر يكي از ID هام و باز نميكنه و اين پيغام و ميزنه.
پسورد رو هم عوض كردم ولي باز بي تاثير بوده.Please clik "Try Again" to re-enter your ID and password.If you have Forgotten your ID or password , clik " Sign-In Problems ?" .
البته واسه باز شدن mail . yahoo360 مشكلي ندارم .
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
سلام دوستان
من پسورد آی دیمو عوض کردم ولی الان یادم رفته از قسمت forget یاهو هم رفتم ولی یادم نیست که چی گذاشتم. اگه میشه کسی کمکم کنه یا نرم افزاری رو معرفی کنید که بشه باهاش پس آیدیمو برگردونم
( به خدا دروغ نمیگم)
با تشکر
یا حق
سلام
فکر کنم به علت اینکه به تعداد مکرر پسورد اشتباه زدید یا آی دی و ایمیل شما سنگین هست( یعنی به تعداد زیاد ادلیست و ایمیل دارید)
ادلیست و ایمیل های خود رو پاک کنید (از طریق میل) بعد دوباره برین اگه نشد احتمال زیاد یاهو آی دی شما رو بسته و دیگر هیچ......![]()
سلام
شما نسخه ی یاهو رو عوض کن یا هر دو تا تون یک دیگه رو از اد لیست خودتون پاک کنید بعد یه بار از یاهو برید بیرون و دوباره وارد یاهو بشین و هم دیگه رو ادد کنید.
موفق باشی.
نمیشه.
نرم افزار نداره.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)