دیشب آپدیتش کردم، تا ورژن 1.18 آپدیت شد. اما حالا که میخوام اجراش کنم نمیشه. ارور میده.
باید چه کار کنم؟
دیشب آپدیتش کردم، تا ورژن 1.18 آپدیت شد. اما حالا که میخوام اجراش کنم نمیشه. ارور میده.
باید چه کار کنم؟
چه اروری میده؟
ارور ویستا رو میده، فقط میگه stop working شده. بعدم که میگرده دنبال مشکلش میگه هیچ مشکلی پیدا نکرد و فقط یه گزینه داره اونم بستن پنجره س
ویرایش:
چندتا سایت خارجی رو دیدم، میگن آپدیت 1.18 کلا مشکل داره، باید صبر کنیم برای آپدیت بعدی. (البته برای ویندوز سون و ویستا)
کسی اینجا هست که بعد از آپدیت 1.18 مشکل من رو داشته باشه؟
Last edited by frnsh; 13-01-2011 at 19:36.
سلام
درست شد چه طور باید شغل آتشنشانی رو انتخاب کرد؟
میشه درباره ی پچ هایlate night-fast lane stuff-ambitionsتوضیح و آموزش بدین؟
با تشکر
آتشنشانی مربوط به ambitions هست
و late night همون night life سیمز 2 هست که توش vampire و پارتی های شبانه و رقص و کلی چیز های باحال دیگه هست
و fast lane stuff ماشین و این حرفاست و high end loft stuff وسایل مدرنه که این 2 تا مجموعا چرته این stuff ها![]()
Late Night
این خیلی سیمز خفنیه
این سیمز خوش گذرونی حال کردن رفتن به مهمونی جشنه
توی این سیمز میتونین طراح لباس مد بشین یا برای خودتون یه جایی برای رقص اواز درست کنین (البته این دو نوع داره 1.موزیک رقص کلاسیک 2.موزیک رقص خفنو به روز)
میتونین داخل فیلم ها باشین یعنی هنر پیشه بشین اگرم معروف شدین بهتون لباسای مخصوص میدن (کادو از طرف طراحا)یا شمازو به یه مهمونی دعوت میکنن اونوقت میتونین بگین یه لیموزین براتون بیارن یا باماشین خودتون برین او مهمونی ولی هرچی باشه وقی از ماشین پیاده میشین کلی خبرنگار و روزنامه نگار و فیلم بردار عکاس میان جلوتون اگر شوهر یا همسر داشته باشین میتونین با اون یه عکس بگیرینو بگین توی روزنامه چایش کنن
یا اگر محردین میتونین جلوشون پز بدیدو ناز کنین
وسایلای خیلی زیادی هم بهش اضافه شده که همش مخصوص خوش گدرونیه
مثلا لباسای مد . انواع جکوزیها . دسگاه حباب زن . پیانو ...
داخلش خیلی کارای جدیدی میشه کرد
مثلا میتونین یه خبرنگار باشینو داخل تلوزیون کار کنید یا میتونین از طریق همین شغل شهر سیمزرو نابود کنید (از هنرپیشه ها بد بگیدو و... اونوقت اخراج میشین ولی اگه 50 هزارتومن بهشون بدین دوباره برمیگردین
هرچی باشه یه سیمز فوق الهاده خفنه![]()
خسته نباشین کی از Sims Medieval خبر داره کی میاد یا کی ازش دمو داره؟
اونقدارا هم که میگی خوب نیس ها
مثلا پر از باگ هست
یا من روی برجاش کلا یه طوری دیگه حساب باز کرده بودم اما حالا میبینم یه خونه 3x3 هست که جای 1 سیمس رو هم به زور داره چه برسه به چند تا خونه همسایه ها هم نمیشه رف در ضمن خودت هم نمیتونی برج در این ابعاد بسازی زمین بزرگ هم گیر نیومد من مجبور شدم یه پارک تبدیل وضعیت بزنم و اونجا رو بسازم برا خودم ولی بازم نظر شخصیه منه![]()
Last edited by IMAP; 17-01-2011 at 19:51.
سلام من the sims 3 رو سیستمم نصبه ویندوزم کند شده میخوام عوضش کنم ویندوز 7 میشه راهنمایی کنید که سیوم پاک نشه باید به کجا برم؟
دوست من یه این مسیر برو و محتویات پوشه رو copy کن و بعد از نصب ویندوز به همونجا برگردون(البته بعد از نصب دوباره ی سیمس)
My Documents___________Electronic Arts___________The Sims 3___________Saves
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)