با نرديك شدن به 22 خرداد بسياري از سايت هاي مفيد دچار گرمازدگي شدن و تا حالا ادامه داره![]()
داداش به جاي نام دامنه با ip برو . اگه جواب نداد بزن تو جاده خاكي
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با نرديك شدن به 22 خرداد بسياري از سايت هاي مفيد دچار گرمازدگي شدن و تا حالا ادامه داره![]()
داداش به جاي نام دامنه با ip برو . اگه جواب نداد بزن تو جاده خاكي
جریان Downstream چیه؟
چجوری میتونم مقدارش رو ببینم؟
دانلود مستقیم واسه من بین 110 تا 160 !
مرکز 722 گلسار
1.آدرسرو تو Browser وارد كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. Username و Password رو وارد كنين اگه پسورد رو عوض نكرده باشين به ترتيب admin و admin رو وارد كنيد تا وارد صفحه تنظيمات مودم بشين
در مودم هاي TP-Link دقيقا تو همين صفحه اول (Device Info ) ، مقدار Line Rate - Downstream
رو نوشته
موفق باشين
Last edited by maxmania; 14-06-2010 at 19:21.
بیا...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ip رو از کجا بیارم اگه منظورت از پینگه که اون ای پی ها جواب نمیده
دمت گرم
این ماله دو شب قبله منه همینطور که میبیند اصلا نوسان نداشت تمام شب خوب بود
دیشبم خوب بود اما ازش عکس ندارم خدا کنه همیشه اینجوری بمونه بیشتر از این نخاستیم بد تر نشه
Downstream=1533
سلام.
دوست عزیز Birak
شما که در این موارد اطلاعات خوبی دارید، از شما بعیده چنین توضیحاتی.
ببینید، در ICP ها چیزی به عنوان Share کردن بین 9 نفر یا 10 نفر وجود نداره، اگر شما بیان می کردید که این قضیه که من گفتم ،عین این می مونه که بخوان یه سرعت رو بین 10 نفر تقسیم کنن ( تاکید می کنم می گفتین بگین عین این می مونه ) بهتر بود تا اینکه بگین :
چون چنین تقسیم بندی که شما اشاره کردید وجود خارجی نداره.
در ICP ها یا ISP ها در هر مرکز مخابراتی تجهیزاتی نصب شده و با توجه به آن تجهیزات، پهنای باند به آنها انتقال میابد. در گام بعدی این دستگاه ها که به مهمترین آنها DSLAM گفته می شود، مسئولیت Manage کردن User ها را بر عهده دارند. Band Width ورودی از کانالهای مخابراتی به این DSLM ها وارد شده و بعد از تقسیم شدن به پرتهای مخابراتی ارسال می گردند.
پس این فرضیه که بین 10 نفر یا 9 نفر Share شده باشه، کاملا اشتباهه. و اساس کار اینطوریه که مثلا 1000 User در یک مرکز هستند، حالا 80Mb پهنای باند به این دستگاها داده میشه و از طریق این دستگاه ها مدیریت می شن، حالا می خواد 200 تا 128 باشه، 500 تا 256 و یا هرچی دیگه.
البته این روزها این توضیح رایج شده و اون هم به اشتباه و هر کی از دوستان همدیگر رو می بینن میپرسن، ADSL شما بین چند نفر Share هست؟! در صورتی که چنین چیزی وجود خارجی نداره.
و در جای دیگری اشاره کردید که :
در این مورد هم باید خدمتتون عرض کنم، در تماسی که من با شرکت اندیشه داشتم، در روزی که مشکل شدید سرعت داشتم، به من گفتن که پهنای باند جدید خریدن و قراره تا چند هفته ی دیگه تو رشت اعمال کنن.
حالا دیگه کی این کارو انجام بدن، من هم مثل شما منتظرم
نمیشه!!
همش یه صفحه میاد و یوزر و پسورد میخواد ولی هرچی میزنم دوباره میاد و قبول نمیکنه!
A username and password are being requested by. The site says: "DSL Router"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما کدوم یوزر و پسورد رو وارد میکنید؟
Last edited by Dj_aghamajid; 14-06-2010 at 22:52.
1.آره منظورم Ping بود
2. در مورد Downstream لطفا بگو از كدوم مركز تلفن هستي
براي Username و Password عبارت admin رو وارد كن
اگه قبول نمي كنه يكي password رو عوض كرده ، از هر كي مودمو گرفتي و برات تنظيم كرد بپرس !!!
نه قاطی کرده بود.
الان دوباره زدم درست شد!
واسه منم زده 1079!
یعنی باید دانلودم 100 باشه؟
ولی الان که بین 110 و130 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)