تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 478 از 2403 اولاول ... 3784284684744754764774784794804814824885285789781478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه maxmania's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا همه سایتهای اپ لود عکس فیلتره
    میخاستم عکس نمودار دانلود این 2 شبو بزارم سرعت اصلا نوسان نداشت و صفر نشد اما از 90 هم بیشتر نشد من به همین راضیم اینجوری بمونه من هیچی نمیخام
    با نرديك شدن به 22 خرداد بسياري از سايت هاي مفيد دچار گرمازدگي شدن و تا حالا ادامه داره
    داداش به جاي نام دامنه با ip برو . اگه جواب نداد بزن تو جاده خاكي

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

جریان Downstream چیه؟
    چجوری میتونم مقدارش رو ببینم؟
    دانلود مستقیم واسه من بین 110 تا 160 !
    مرکز 722 گلسار

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جریان Downstream چیه؟
    چجوری میتونم مقدارش رو ببینم؟
    دانلود مستقیم واسه من بین 110 تا 160 !
    مرکز 722 گلسار
    1.آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو تو Browser وارد كنيد
    2. Username و Password رو وارد كنين اگه پسورد رو عوض نكرده باشين به ترتيب admin و admin رو وارد كنيد تا وارد صفحه تنظيمات مودم بشين

در مودم هاي TP-Link دقيقا تو همين صفحه اول (Device Info ) ، مقدار Line Rate - Downstream
    رو نوشته

موفق باشين
    Last edited by maxmania; 14-06-2010 at 19:21.

4. این کاربر از maxmania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چرا همه سایتهای اپ لود عکس فیلتره
    میخاستم عکس نمودار دانلود این 2 شبو بزارم سرعت اصلا نوسان نداشت و صفر نشد اما از 90 هم بیشتر نشد من به همین راضیم اینجوری بمونه من هیچی نمیخام
    بیا...

کد:

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با نرديك شدن به 22 خرداد بسياري از سايت هاي مفيد دچار گرمازدگي شدن و تا حالا ادامه داره
    داداش به جاي نام دامنه با ip برو . اگه جواب نداد بزن تو جاده خاكي
    ip رو از کجا بیارم اگه منظورت از پینگه که اون ای پی ها جواب نمیده

بیا...

کد:
    دمت گرم

این ماله دو شب قبله منه همینطور که میبیند اصلا نوسان نداشت تمام شب خوب بود
    دیشبم خوب بود اما ازش عکس ندارم خدا کنه همیشه اینجوری بمونه بیشتر از این نخاستیم بد تر نشه
    Downstream=1533

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این نکته رو هم اضافه کنم که در اصل مخابرات چند سال پیش بر اساس شکایتهایی که مردم میکردن و مدعی بودن که بهشون کم فروشی میشه ( یعنی کمتر از سرعت قرارداد در اختیارشون قرار میگیره ) یه قانونی رو تصویب کرد که موارد مختلف داشت از جمله اینکه ISP ها باید برا کاربراشون امکان لازم برای تعیین میزان سرعت رو فراهم کنن تا همه بدونن سرعت واقعیشون چقدره و حقی از کسی ضایع نشه ... اما تو یه قسمت دیگه در اصل خودشون ضایع کردن حقوق کاربرا رو قانونی کردن ! یعنی رسما به ISP ها اجازه داده شده که پهنای باند رو بین 10 نفر شر کنن . به این معنی که بجز مشترکینی که پهنای باند اختصاصی دارند ( که تعدادشون بسیار اندک و هزینه اشتراکش هم بسیار زیاده ) بقیه کاربرای معمولی پهنای باندشون رو میتونن تا 9 نفر دیگه شریک باشند ! واسه همین دوستمون گفتن مثلا برای اشتراک 128 سرعت بین 1.6 کیلو بایت تا 16 کیلوبایته ! باورش مشکله ! ولی عین حقیقته ! یعنی با کمال تاسف مخابرات دست شرکتها رو باز گذاشته که پهنای باند رو بین 10 نفر تقسیم کنن ... بعدش سرعت شما بستگی داره به اینکه اون لحظه چند نفر از 9 نفر باقیمونده در حال استفاده باشن ! از طرف دیگه مخابرات میگه اگه سرعتتون از یه حدی پایین تر باشه حق شکایت دارید و از این طرف هم این مجوز رو به شرکتها میده ... آقایون خیلی زرنگ تشریف دارن ! و اینجوری می تونن همه رو از سر خودشون رفع کنن تا وقتی که مثل کشورهای پیشرفته احترام به حقوق کاربرا در زمینه سرعت و کیفیت اینترنت در اولویت نباشه وضع بهتر نمیشه .. باز هم خدا پدر همین ISP رو بیامرزه که لااقل واسه سود خودشون دارن سعی میکنن تا حد امکان سرعت بالاتر و یا سرعت تشویقی بدن .. شک نکنید اگه همه چیز طبق قوانین مخابرات بود سرعت 128 به همون 16 کیلو هم نمیرسید چون این قانون مزخرف دستشون رو در عمل برا کم فروشی باز گذاشته و مهم هم نیست چقدر شعار طرفداری از حقوق کاربرا بدن ! ... همونطور که الانم تو تهران مشترکان مخابرات و وایمکس ایرانسل از این قضیه بدجوری ناراضی هستن .
    سلام.

دوست عزیز Birak
    شما که در این موارد اطلاعات خوبی دارید، از شما بعیده چنین توضیحاتی.
    ببینید، در ICP ها چیزی به عنوان Share کردن بین 9 نفر یا 10 نفر وجود نداره، اگر شما بیان می کردید که این قضیه که من گفتم ،عین این می مونه که بخوان یه سرعت رو بین 10 نفر تقسیم کنن ( تاکید می کنم می گفتین بگین عین این می مونه ) بهتر بود تا اینکه بگین :

--اما تو یه قسمت دیگه در اصل خودشون ضایع کردن حقوق کاربرا رو قانونی کردن ! یعنی رسما به ISP ها اجازه داده شده که پهنای باند رو بین 10 نفر شر کنن . به این معنی که بجز مشترکینی که پهنای باند اختصاصی دارند ( که تعدادشون بسیار اندک و هزینه اشتراکش هم بسیار زیاده ) بقیه کاربرای معمولی پهنای باندشون رو میتونن تا 9 نفر دیگه شریک باشند --
    چون چنین تقسیم بندی که شما اشاره کردید وجود خارجی نداره.

در ICP ها یا ISP ها در هر مرکز مخابراتی تجهیزاتی نصب شده و با توجه به آن تجهیزات، پهنای باند به آنها انتقال میابد. در گام بعدی این دستگاه ها که به مهمترین آنها DSLAM گفته می شود، مسئولیت Manage کردن User ها را بر عهده دارند. Band Width ورودی از کانالهای مخابراتی به این DSLM ها وارد شده و بعد از تقسیم شدن به پرتهای مخابراتی ارسال می گردند.

پس این فرضیه که بین 10 نفر یا 9 نفر Share شده باشه، کاملا اشتباهه. و اساس کار اینطوریه که مثلا 1000 User در یک مرکز هستند، حالا 80Mb پهنای باند به این دستگاها داده میشه و از طریق این دستگاه ها مدیریت می شن، حالا می خواد 200 تا 128 باشه، 500 تا 256 و یا هرچی دیگه.

البته این روزها این توضیح رایج شده و اون هم به اشتباه و هر کی از دوستان همدیگر رو می بینن میپرسن، ADSL شما بین چند نفر Share هست؟! در صورتی که چنین چیزی وجود خارجی نداره.

و در جای دیگری اشاره کردید که :

تایید میشه با کمال تاسف الان چند روزه مرکز 3 سرعتش از حداکثر 150 کیلو بایت در روز به 100 کیلو بایت کاهش داده شده . امیدوارم دائمی نباشه ... اما طوری که معلومه با توجه به افزایش کاربرا تو تابستان برای اینکه سرعت کاربرا تو اوج ترافیک بیش از حد کاهش پیدا نکنه دارن سرعت بعضی مراکز رو کاهش میدن . نوبت بقیه مراکز هم میرسه ! دوستانی که مراکز دیگه هستند هم سرعت دانلود روزانه و DownStream که داخل تنظیمات مودم نشون داده میشه بیان بگن ببینیم مراکز دیگه در چه حالن . فعلا که تو سراشیبی سقوط تابستانی هستیم ! باید تا پاییز صبر کرد تا سرعتا اوج بگیرن ...
    در این مورد هم باید خدمتتون عرض کنم، در تماسی که من با شرکت اندیشه داشتم، در روزی که مشکل شدید سرعت داشتم، به من گفتن که پهنای باند جدید خریدن و قراره تا چند هفته ی دیگه تو رشت اعمال کنن.

حالا دیگه کی این کارو انجام بدن، من هم مثل شما منتظرم

8. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

1.آدرس
    کد:
    رو تو Browser وارد كنيد
    2. Username و Password رو وارد كنين اگه پسورد رو عوض نكرده باشين به ترتيب admin و admin رو وارد كنيد تا وارد صفحه تنظيمات مودم بشين

در مودم هاي TP-Link دقيقا تو همين صفحه اول (Device Info ) ، مقدار Line Rate - Downstream
    رو نوشته

موفق باشين
    نمیشه!!
    همش یه صفحه میاد و یوزر و پسورد میخواد ولی هرچی میزنم دوباره میاد و قبول نمیکنه!
    A username and password are being requested by
    کد:
    . The site says: "DSL Router"
    شما کدوم یوزر و پسورد رو وارد میکنید؟
    Last edited by Dj_aghamajid; 14-06-2010 at 22:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1.آره منظورم Ping بود
    2. در مورد Downstream لطفا بگو از كدوم مركز تلفن هستي

ip رو از کجا بیارم اگه منظورت از پینگه که اون ای پی ها جواب نمیده

این ماله دو شب قبله منه همینطور که میبیند اصلا نوسان نداشت تمام شب خوب بود
    دیشبم خوب بود اما ازش عکس ندارم خدا کنه همیشه اینجوری بمونه بیشتر از این نخاستیم بد تر نشه
    Downstream=1533

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

براي Username و Password عبارت admin رو وارد كن
    اگه قبول نمي كنه يكي password رو عوض كرده ، از هر كي مودمو گرفتي و برات تنظيم كرد بپرس !!!

نمیشه!!
    همش یه صفحه میاد و یوزر و پسورد میخواد ولی هرچی میزنم دوباره میاد و قبول نمیکنه!
    A username and password are being requested by
    کد:
    . The site says: "DSL Router"
    شما کدوم یوزر و پسورد رو وارد میکنید؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

براي Username و Password عبارت admin رو وارد كن
    اگه قبول نمي كنه يكي password رو عوض كرده ، از هر كي مودمو گرفتي و برات تنظيم كرد بپرس !!!
    نه قاطی کرده بود.
    الان دوباره زدم درست شد!
    واسه منم زده 1079!
    یعنی باید دانلودم 100 باشه؟
    ولی الان که بین 110 و130 !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •