تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 2376 اولاول ... 3784284684744754764774784794804814824885285789781478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

نگارنده:سيد عليرضاحسيني
    اختصاصي: ايران ساكر
    هر روز خبري جديد از تيم قرمزها به گوش ميرسد،و البته انگار اين خبرهاي خوش تمامي ندارد، و البته ما بخيل نيستيم ، تازه گي هم با حاتم بخشي ممدسن امكانات راه آهن هم به مجموعه امكانات اين تيم اضافه شده تا به به و چه چه افشين خان بلند شود، و خبرنگاران با معرفت هم كه براي هرچي غريبه دست و پا مي شكنند طبق طبيعت و خوي حرفه اي شان همچنان هاج و واج به اين اتفاقات مي نگردند و هي قربان ...

وصدقه قرمزها ميروند و البته در اين بين حتي يكي ، باور كنيد حتي يكي پيدا نمي شود كه بپرسد پس بابا سهم استقلال چه مي شود؟ ، به قول ناصرخان كه سال گذشته پس از باخت هاي اوليه ليگ مي گفت يه روزم محله ما هم عروسي مي شه !! به راستي چرا اين خبرهاي خوش براي استقلال نيست !!!
    از آن سو از تيم آبي ها بشنويد كه ترقه تركان استقلال از وضعيت مناسب مالي تيم آبي دم مي زند، و ادعا مي كند اگر كريمي را هم اميرخان ميخواست جذبش ميكردم ، آقاي فتح ا... زاده – جان پدر ديگر اينقدر هم طرفداران استقلال را نادان تصور نفرماييد.
    شما حتي يك مهاجم زوار دررفته ينگه دنيا را نمي توانيد به اين تيم بياوريد و اين ادعاها – برادر محترم اين تفاوت ها كه امروز در هزينه هاي انجام گرفته دو تيم اظهرالشمس است نياز به لاپوشاني ندارد .
    بهتر است واقع بين باشيم – تيم پرسپوليس با حمايت سازمان وشخصي به نام هدايتي در حال و روزگار مناسبي قرار دارد و تيم استقلال حتي حق ندارد از توان مرداني چون شفيع زاده استفاده كند ، اين آقا (هدايتي ) تا ديروز و حتي تا امروز مثل ريگ براي تيم قرمز خرج ميكند ، رييس هيات مديره مي شود ، اما در استقلال بايد آدمهاي سياسي و بي پول ولچرخ بزنند و حتي امثال شفيع زاده حق ندارند؛ ازدم درب باشگاه رد شوند!.وصحبت از اين ميكنيد كه نبايد سهم استقلال و ژرسژوليس فروخته شود . پس تكليف خرج هاي آقاي هدايتي چه ميوشد بابا ما رو گرفتين.
    اي بابا گويا اين همه گله وشكايت خواندن سوره ياسين است ، گويي سياست فعلي سازمان دماغ سوزاني هوادران استقلال است ،گويي آنان بدون توجه به احساسات طرفداران اين تيم مي خواهند اين تيم را به روز سياه بنشانند ، همانهايي كه مانع از رفتن استقلال به جام باشگاهها شدند همانها امروز با تفاوت گذاشتن بين دوتيم ميخواهند استقلال را تضعيف كنند.
    اين روزها حال استقلال بد است ، مريض است اما همه سعي دارند اين بيمار اورژانسي را سرحال وقبراق نشان دهند و جالب اينجاست متوليان اين تيم (سازماني ها ) هر روز براي اين بيمار رو به موت گريه ميكنند و نسخه مي نويسند اما داروها براي تيم قرمز مصرف مي شود.
    انگار نه انگار تيمي به نام استقلال وجود دارد، آقاي فردوسي پور شما كه با يك خرج بي حساب صداتان گوش فلك را كر ميكرد ، شما چرا نمي پرسيد چرا استقلال اينقدر كميش لنگ است و چرا سازمان امثال هدايتي را به تيم قرمز راه ميدهد و نبايد امثال اين آقايان در استقلال باشند. به راستي چرا؟؟؟؟
    بایرن جان واقعا که گل گفته دیگه از این همه تبعیض خسته شدیم البته از حرفهای من برداشت سیاسی نکنید
    ولی توی دولت احمدی نژاد بهتر از این توقع نداشته باشید
    امسال با دادن زمین به استقلال فکر هوادارا رو به کمپ بردن توی رویای زمین اختصاصی گذاشتن تا دهن مسئولان
    استقلال رو در رابطه با کمک سازمان ببندن اما واقعا این کمپ چندین سال دیگه به درد استقلال میخوره تا به حساب اقای علی ابادی به فرض مهندس این تیم بتونه از این راه درامد زایی اما ما الان پول میخایم نه ده سال دیگه
    اقایون این کار رو کردن تا راحت بتونن به سوگلی سازمان یعنی تیم پرسپولیس کمک کنن پول های انچنانی به حساب
    این تیم میره جیب بازیکنای تیمشون پر وبا خیال راحت بازی میکنن .اما استقلال.......
    دیروز توی برنامه نود گفت که تیم استقلال چیزی بالغ بر 4 میلیارد بابت بازیکن داده وپرسپولیس هم حداقل یه همچین
    پولی رو داده.اخه ادم بیشعور فقط چیزی بالغ بر دو میلیارد پول مربیان این تیم شده که کامل پرداخت شده.چندین بازیکن 400-500 میلیونی داره ..توره .کریمی..این بازیکن برزیلی جدید هم معلوم نیست چندین میلیون پول میگیره
    تازه مگه اوردن پله یا زیدان به همین اسونی باید خدا تومن خرج کنی تا راضی بشن بیان یه بازی درجه 3 جهان رو ببینن
    اونوقت اقای فردوسی پور گیر داده به قرار داد وحید طالب لو که 280 میلیون اونوقت حضور علی کریمی از کار افتاده
    به درد فوتبال ما میخوره مهم نیست که چقدر پول میگیره مهم اینه که داره توی پرسپولیس بازی میکنه تیمی که هیچ
    افتخاری برای کشورش بدست نیاورده فقط محبوب دولت وقت قرار گرفته اون وقت تیمی مثل استقلال با اون همه
    افتخار داره از دست میره شاید دارن همون بلایی که به سر پاس اوردن رو میخوان از نوعی دیگه سر استقلال بیارن
    توی این چند سال به بهونه بدهی های بالا تیم پرسپولیس همین جور داره میلیاردی به این تیم کمک میشه
    بابا مگه چقدر بدهی داره الان هم با 150 میلیون البته اگر واقعی باشه تمام امکانات راه اهن رو در اختیار گرفتن
    اما استقلال با وانت وسایل تمرینش رو حمل منه یا مربیان تیمش هنوز پول نگرفتن
    توی این روزها همه کار میشه تا پرسپولیس به یک قهرمان تبدیل بشه اما با استقلال مثل یک بچه سر راهی رفتار
    میشه اما به قول ناصر حجازی یه روزم توی محله ما عروسی میشه.
    اما یه حرف دارم از این همه تبعیض نه تنها در این جهت بلکه از هر جهت که فکر کنید توی کشورمون خسته شدم
    در جمله اخر بهتره بگم کاش ایرانی نبودم

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بایرن خسته نباشی
    من که ازخریدهای خارجی اینها چشمم آب نمیخوره
    دقیقا
    من نمیدونم چرا هر کی میاد تو تیم مون تو زرد از اب در میاد .اما تا از تیم ما میره یه تیمه دیگه میشه رونالدو
    تازه این پرتغالیه سنش زیاده و من فکر میکنم که زیاد بدرد مون نخوره

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اما یه حرف دارم از این همه تبعیض نه تنها در این جهت بلکه از هر جهت که فکر کنید توی کشورمون خسته شدم
    در جمله اخر بهتره بگم کاش ایرانی نبودم
    سلام
    تو ایرانی هستی و ایرانی خواهی موند...شک نکن

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مسعودجون به ایرانی بودنت افتخار کن برای ایرانی بودن بعضیا غصه بخور

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

مسعودجون به ایرانی بودنت افتخار کن برای ایرانی بودن بعضیا غصه بخور
    سعید جان شاید حق با تو باشه اخه واقعا وقتی اون جملات رو تایپ میکردم داشتم میترکیدم از این همه فرق گذاشتن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سعید جان شاید حق با تو باشه اخه واقعا وقتی اون جملات رو تایپ میکردم داشتم میترکیدم از این همه فرق گذاشتن
    از این فرق گذاشتنها ناراحت نباش ماهم خدایی داریم

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بایرن دمت گرم با عکسی که از ژنرال گذاشتی خیلی حال کردم...

امروز هم یک خبر شنیدم نمی دانم درست هست و یا نه اما انگار با پرداخت پول امکانات باشگاه راه اهن به پرسپولیس فکر میکنم برای یک سال کرایه داده شد!!!
    نمی دونم چی بگم!
    از این همه تبعیض خسته شدم.
    یکباره همین اول کار جام را بدند بهشون خیال همه را راحت کنند...
    Last edited by Alireza Taji; 09-09-2008 at 23:48.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

بایرن دمت گرم با عکسی که از ژنرال گذاشتی خیلی حال کردم...

امروز هم یک خبر شنیدم نمی دانم درست هست و یا نه اما انگار با پرداخت پول امکانات باشگاه راه اهن به پرسپولیس فکر میکنم برای یک سال کرایه داده شد!!!
    نمی دونم چی بگم!
    از این همه تبعیض خسته شدم.
    یکباره همین اول کار جام را بدند بهشون خیال همه را راحت کنند...
    علي رضا جان نگران نباش.استقلال تيم روزهاي سخته!
    اونا رو هم بي خيال باش.يادته اون سالي كه بگويچ مربي پرسپوليس بود؟ مي دوني دقيقا همين شرايط الان رو داشتن.پشتوانه مالي خوب،بازيكنان اسم و رسم دار و...
    اما آخرش چي شد؟

در هر صورت اگه يه هافبك دفاعي ديگه داشتيم مي شد سيستم استقلال رو تغيير داد!

اونوقت يه سيستم رويايي مي شد ساخت.4-2-3-1
    البته اگه هافبك دفاعي خوب داشته باشيم به اضافه مهاجم خوب.

البته من به دفاع خطي استقلال زياد مطمئن نيستم. اما حداقلش بهتر از اين سيستم علي اضغري سه پنج دو جواب ميده.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اگه جانواريو و بيگ زاده برسن خيلي خوب ميشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشكل جان‌واريو حل شد

اگه جانواريو و بيگ زاده برسن خيلي خوب ميشه.

مشكل جان‌واريو حل شد

هافبك برزيلي استقلال مقابل صبا بازي مي‌كند

خبرگزاري فوتبال ايران – پيگيري مسئولان استقلال در مورد جان‌واريو در روزهاي گذشته سرانجام نتيجه داد و مشكل اين بازيكن برزيلي كاملاً مرتفع گرديد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، باشگاه استقلال با پرداخت 6 ميليون پروانه كار جان‌واريو را دريافت كرد. با حل شدن مشكل مجوز كار جان‌واريو و مصدوميتش، اين بازيكن به احتمال زياد در برابر صباباتري براي استقلال به ميدان خواهد رفت.
    حالا ببینم کی میخواد جلو اینو و جباری رو بگیره.
    احتمال 70./. هم اگه بیگ زاده نرسه به جاش پولادیه.
    درباره مهاجم پرتقالیه ربطی به سن نداره مگه دل پیرو نبود که 34 سال سن داره آقای گل ایتالیا+بهترین بازیکن شد یا نمونه ی دیگش فریدن فضلی.
    Last edited by amirtaker; 10-09-2008 at 12:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •