بایرن جان واقعا که گل گفته دیگه از این همه تبعیض خسته شدیم البته از حرفهای من برداشت سیاسی نکنید
ولی توی دولت احمدی نژاد بهتر از این توقع نداشته باشید
امسال با دادن زمین به استقلال فکر هوادارا رو به کمپ بردن توی رویای زمین اختصاصی گذاشتن تا دهن مسئولان
استقلال رو در رابطه با کمک سازمان ببندن اما واقعا این کمپ چندین سال دیگه به درد استقلال میخوره تا به حساب اقای علی ابادی به فرض مهندس این تیم بتونه از این راه درامد زایی اما ما الان پول میخایم نه ده سال دیگه
اقایون این کار رو کردن تا راحت بتونن به سوگلی سازمان یعنی تیم پرسپولیس کمک کنن پول های انچنانی به حساب
این تیم میره جیب بازیکنای تیمشون پر وبا خیال راحت بازی میکنن .اما استقلال.......
دیروز توی برنامه نود گفت که تیم استقلال چیزی بالغ بر 4 میلیارد بابت بازیکن داده وپرسپولیس هم حداقل یه همچین
پولی رو داده.اخه ادم بیشعور فقط چیزی بالغ بر دو میلیارد پول مربیان این تیم شده که کامل پرداخت شده.چندین بازیکن 400-500 میلیونی داره ..توره .کریمی..این بازیکن برزیلی جدید هم معلوم نیست چندین میلیون پول میگیره
تازه مگه اوردن پله یا زیدان به همین اسونی باید خدا تومن خرج کنی تا راضی بشن بیان یه بازی درجه 3 جهان رو ببینن
اونوقت اقای فردوسی پور گیر داده به قرار داد وحید طالب لو که 280 میلیون اونوقت حضور علی کریمی از کار افتاده
به درد فوتبال ما میخوره مهم نیست که چقدر پول میگیره مهم اینه که داره توی پرسپولیس بازی میکنه تیمی که هیچ
افتخاری برای کشورش بدست نیاورده فقط محبوب دولت وقت قرار گرفته اون وقت تیمی مثل استقلال با اون همه
افتخار داره از دست میره شاید دارن همون بلایی که به سر پاس اوردن رو میخوان از نوعی دیگه سر استقلال بیارن
توی این چند سال به بهونه بدهی های بالا تیم پرسپولیس همین جور داره میلیاردی به این تیم کمک میشه
بابا مگه چقدر بدهی داره الان هم با 150 میلیون البته اگر واقعی باشه تمام امکانات راه اهن رو در اختیار گرفتن
اما استقلال با وانت وسایل تمرینش رو حمل منه یا مربیان تیمش هنوز پول نگرفتن
توی این روزها همه کار میشه تا پرسپولیس به یک قهرمان تبدیل بشه اما با استقلال مثل یک بچه سر راهی رفتار
میشه اما به قول ناصر حجازی یه روزم توی محله ما عروسی میشه.
اما یه حرف دارم از این همه تبعیض نه تنها در این جهت بلکه از هر جهت که فکر کنید توی کشورمون خسته شدم
در جمله اخر بهتره بگم کاش ایرانی نبودم![]()