لطف کن خبر تکراری نذار /. آفرین پسر گلم![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
لطف کن خبر تکراری نذار /. آفرین پسر گلم![]()
پرسپولیس پیشنهاد نوازی را رد کرد !!
خبرگزاری پرسپولیس : محمد نوازي هافبک راست فصل پيش تيم فوتبال استقلال تهران كه از مسوولان باشگاه پرسپوليس درخواست حضور در اين تيم را كرده بود، از سوي مسوولان اين باشگاه، پاسخ منفي شنيد.
نوازي پنجشنبه گذشته طي صحبتي كه با مسوولان باشگاه پرسپوليس داشت، خواهان حضور در تيم پرسپوليس شده بود، اما با دلايلي چون بسته شدن پرسپوليس و نداشتن جايي براي او و همچنين عدم بازيكنگيري باشگاه پرسپوليس از باشگاه استقلال روبرو شد و حضورش را در اين تيم كاملا منتفي ديد
حميد استيلي سرمربي ابومسلم شد
خبرگزاري پرسپوليس : حمید استیلی به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال ابومسلم انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري رسمي باشگاه پرسپوليس درجلسه هيئت فوتبال خراسان رضوي که عصر دیروز پنجشنبه 3 مرداد درمشهد برگزار شد، حميد رضا استيلي براي مدت 4 سال بعنوان سرمربي تيم ابومسلم انتخاب شد.
خبرگزاري پرسپوليس : ما هم به عنوان عضو كوچكي از باشگاه پرسپوليس به جناب آقاي استيلي تبريك مي گوييم و اميدواريم ايشان در كار خود موفق بوده و از زحمات ايشان قدرداني مي كنيم و به اميد آن روزي هستيم كه ايشان را دوباره در اردوي ارتش سرخ ايران ببينيم.
این لحن صحبت و انتقاد خیلی بهتر است از قبل ممنون
یعنی دیگه کسی موافق نیست
بله !!!!
بیوگرافی دستیار برزیلی قطبی
درست روزى كه افشين قطبى دوباره به تهران برگشت ودرتمرينات پرسپوليس حاضر شد پيش ازترك تهران اعلام كرد فصل آينده و در كادر فنى سرخ ها از يك مربى برزيلى استفاده خواهد كرد.ازاين مربى برزيلى هيچ اطلاعى در دسترس نبود و تنها يك اسم به گوش مى رسيد كه قابل استناد و جست و جو به لحاظ پيدا كردن سوابق وى به نظر نمى رسيد. تا ديروز تنها وتنها همين نام يك كلمه اى در خصوص مربى آينده پرسپوليس به گوش مى رسيد كه البته روز گذشته يكى از روزنامه هاى ورزشى با فاش كردن نام اين برزيلى اطلاعاتى در خصوص وى ارائه داد. بد نيست پرسپوليسى ها با بيوگرافى، تحصيلات و سوابق بازيگرى مربى ماركو آنتونيو آلوارس فريرا كه به رسم تمام برزيلى ها يك نام مختصر دارد- و البته همين نام در دو هفته اخير به گوشمان رسيده بود- آشنا شوند.
* بيوگرافى
نام كامل: ماركو آنتونيو آلوارس فريرا
نام اختصارى: كوسا
تاريخ تولد: 7/۲/۱۹۶۴
ساكن: منطقه كمپو در ايالت سانتوس، شهر سائوپائولو برزيل
* تجارب دوران بازيگرى
1982- سانتوز
۱۹۸۲ تا ۱۹۸۵ -پورتوگيسا
۱۹۸۶- دو پيراكيكابا
۱۹۸۶ و ۱۹۸۷- سلسائوپائوليستا دونووس
۱۹۸۸ تا ۱۹۹۴- يوونتوس (برزيل)
۱۹۹۰- ناسيونال (قرضى)
۱۹۹۳- سائوبنتو دسوروكابا (قرضى)
۱۹۹۴تا ۱۹۹۵ - پورتوگيسا
۱۹۹۶- كانفيانكا
* تحصيلات
۱۹۹۶-آموزش دوره مقدماتى مربيگرى بين المللى فوتبال
پشت سر گذاشتن دوره آموزش زبان انگليسى در مركز زبان CCAA
* تجارب مربيگرى
۱۹۹۸ تا ۲۰۰۰ پورتوگيسا
۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳- سوون سامسونگ بلووينگز(كره جنوبى)
۲۰۰۲- مربى دروازه بان هاى تيم ملى كره جنوبى در جام جهانى
۲۰۰۴-2006 - چونام دراگونز (كره جنوبى)
۲۰۰۶-2008 تيم ملى كره جنوبى
* موفقيت ها
1998- قهرمانى در سيلوركاپ همراه با يوونتوس برزيل
۱۹۹۴- قهرمان سرى A3 فوتبال برزيل در منطقه پائوليستا با تيم پورتوگيسا
۲۰۰۱- قهرمان بيستمين دوره جام باشگاه هاى آسيا با سوون سامسونگ
۲۰۰۱- قهرمان هفتمين سوپر جام باشگاه هاى آسيا
۲۰۰۱- قهرمانى تورنمنت آديداس
۲۰۰۲- قهرمان بيست و يكمين دوره جام باشگاه هاى آسيا با سوون سامسونگ
۲۰۰۲- قهرمان هشتمين سوپر جام باشگاه هاى آسيا
۲۰۰۲- قهرمان ليگ كره جنوبى با سوون سامسونگ
۲۰۰۶- قهران ليگ كره جنوبى با سوون سامسونگ
۲۰۰۷- مقام سوم جام ملت هاى آسيا با تيم ملى كره جنوبى
۲۰۰۷- راهيابى به المپيك باتيم المپيك كره جنوبى
* ماركو در نقش استيلى
گفته مى شود با پيشنهاد افشين قطبى اين مربى برزيلى به تيم سوون سامسونگ وتيم ملى كره جنوبى راه يافته ودر اين دو تيم همكار سرمربى فعلى پرسپوليس بوده است. بنابراين با رابطه نزديك اين دو نفر به احتمال قريب به يقين ماركوى برزيلى دستيار اول قطبى روى نيمكت سرخ هاى پايتخت خواهد بود، به اين ترتيب افشين پيروانى نفر دوم خواهد بود و البته با حضور احمدرضا عابدزاده كه كارى مستقل دارد كادر فنى پرسپوليس تكميل مى شود، ماركودرتيم ملى كره جنوبى البته به عنوان مربى دروازه بان ها حضور داشت اما بايد ديد در پرسپوليس چگونه مى تواند نقش پررنگ حميد استيلى كه فصل گذشته بسيار پررنگ بود را منصه ظهور برساند. حضور اين برزيلى دركادر فنى پرسپوليس قطعى شده است و هيچ بعيد نيست همين صبح امروز همراه با افشين قطبى وارد تهران شود. در خصوص مبلغ قرارداد او ارقام عجيبى از جمله ۴۰۰ هزار دلار به گوش مى رسد اما حاج باقر وكيل رسمى افشين قطبى كه در جريان حضور اين برزيلى در تهران است در اين خصوص مى گويد: نخير اصلا از اين رقم ها خبرى نيست. مبلغ قرارداد ماركو بسيار پايين تر از اين حرف هاست.
كوسا: ميخواهم مثل قطبي براي پرسپوليس موثر باشم
كوسا اظهار داشت پرسپوليس تيم بزرگي است و علاقهمندان زيادي در ايران دارد. همين باعث شد به پيشنهاد قطبي جواب مثبت دهم. وي افزود: از فوتبال ايران شناخت دارم. سه بار به ايران آمده ام و از صميم قلب دوست دارم مثل قطبي براي پرسپوليس و هوادارانش كه خيلي تعريفها شنيدهام، موثر باشم. كوسا عنوان كرد: اميدوارم آمدنك به ايران خوش يوم باشد و پرسپوليس در ليگ قهرمانان به مقام در خور شاني برسد. وي خاطر نشان ساخت: برايم فرقي نميكند چگونه به پرسپوليس خدمت كنم چون هدفم اين است تا بتوانم تجربه مربيگري و بازيگري را در اختيار بازيكنان بگذارم.
آتسوى همچنان در ليست انتظار
حضور فرانك آتسوى هنوز در پرسپوليس قطعى نيست. با توجه به اينكه پرسپوليس در پست مدافع چپ نياز به بازيكن دارد، قطبى علاقه مند است تا يك مدافع با اين خصوصيت در اختيارداشته باشد. از اين رو قرار است يك مدافع برزيلى در تمرينات حضور يابد تا در صورت تأييد كادر فنى وى به عنوان آخرين سهميه بازيكن خارجى جذب پرسپوليس شود. اگر اين اتفاق رخ دهد آتسوى از پرسپوليس مى رود اما اگر بازيكنى با خصوصيات مناسب پيدا نشود آتسوى در پرسپوليس ماندنى خواهد شد.
================================================== ============
2برزيلى در دبى پرسپوليسى مى شوند
با حضور دو بازيكن برزيلى در پرسپوليس، فعاليت اين تيم در نقل و انتقالات به پايان مى رسد. پرسپوليسى ها براى تكميل ليست خود به يك مدافع چپ و يك فوروارد نياز دارند كه با نظر قطبى قرار است دو بازيكن برزيلى به پرسپوليس بيايند. هماهنگى هاى لازم در اين رابطه انجام شده و قرار است دو بازيكن برزيلى كه مورد تاييد قطبى قرار گرفته اند هفته آينده در دبى به اردوى پرسپوليس بپيوندند. پرسپوليسى ها روز شنبه و براى برپايى اردويى ۴ روزه راهى امارات خواهند شد.
================================================== ==================
نوری: هر جا قطبى بگويد بازى مى كنم
پژمان نورى اميد زيادى داشت كه در فصل آينده مجبور نباشد باز هم نقش يك مدافع چپ را بازى كند اما حالا كه قطبى برگشته او اطمينان زيادى ندارد كه بتواند به سر پست اصلى اش برگردد البته نورى سعى دارد خيلى به اين مسأله نپردازد. او مى گويد: دوست دارم هافبك وسط باشم و اين را در جلسه با كادر فنى هم گفته ام. ولى منتظرم قطبى پست مرا مشخص كند و بگويد قرار است امسال در چه پستى بازى كنم. پژمان نورى در ادامه درباره شرايط فعلى پرسپوليس توضيح مى دهد: شرايط بدنسازى پرسپوليس با توجه به حضور كماسى، در بهترين وضعيت ممكن است. به راحتى مى توانيم تا چند روز ديگر به شرايط مسابقه براى فصل حساس آينده برسيم.
اميدوارم پس از يك هفته اردوى شبانه روزى در تهران، چند ديدار سخت تداركاتى در دبى داشته باشيم، چراكه نياز اصلى بازيكنان براى هماهنگ شدن و رسيدن به شرايط ايده آل، بازى تداركاتى است. گفته مى شود نورى نقش زيادى در سرخ پوش شدن زارع داشته و حالا انزلى چى ها به خاطر همين از او دلخورند اما هافبك پرسپوليس درباره حضور مازيار زارع در پرسپوليس مى گويد: مازيار بازيكنى خوب و با اخلاق است. مطمئنم به درد پرسپوليس مى خورد اما تنها ناراحتى من اندوه هواداران و مردم انزلى است. اميدوارم شرايط او را درك كنند. اين را هم بگويم كه من هيچ نقشى در جدايى اين بازيكن از ملوان نداشتم. فقط وقتى شنيدم مى خواهد به سپاهان برود دست به كار شده و مانع حضور او در اصفهان شدم حالا هم شك ندارم كه مازيار زارع با انتخاب پرسپوليس بهترين تصميم زندگيش را گرفت. نورى صحبت هايش را درباره قرعه كشى ليگ برتر ادامه مى دهد: قدم اول را بايد محكم برداريم اما نگرانى من بازى مقابل ملوان در هفته سوم با توجه به شرايط زارع است. او در پايان شايعه ناراحتى اش در بازى دوستانه مقابل آرمين به دليل تعويض را هم تكذيكب مى كند: من بازيكن حرفه اى هستم. تعويض جزيى از فوتبال است و من هم در بازى دوستانه تابع كادر فنى بودم
واعظی: بازگشت قطبى بهترين اتفاق بود
همه مى گفتند مصدوميت واعظى ناشى از تمرينات پرفشار و غيراصولى عابدزاده است اما واعظى خودش اين دو مسأله را بى ربط به هم مى داند و حالا كه بار ديگر به تمرينات برگشته، اميد زيادى دارد كه بتواند غيبت دو هفته اى را در رقابت با دو گلر ديگر جبران كند. واعظى درباره وضعيت فعلى اش مى گويد: «سرتمرينات حاضر مى شوم ولى فيزيوتراپى و تمرينات نرم را در دستور كار دارم. فكر مى كنم بتوانم تا ۵ روز آينده به طور كامل تمرين كنم. شرايط پرسپوليس هم بسيار خوب است و با توجه به وضعيت بهتر مالى باشگاه امسال بازيكنان خوبى به خدمت گرفته و اين نشان مى دهد كه دوباره مى خواهيم قهرمان شويم.»دروازه بان پرسپوليس بازگشت قطبى را بهترين اتفاق براى اين تيم مى داند و ادامه مى دهد: «به هرحال او با جو فوتبال ايران و پرسپوليس آشنا شده و آمدنش بهترين اتفاق براى پرسپوليس بود. من همانقدر كه از رفتن او ناراحت بودم از بازگشت اش خوشحال شدم.»
واعظى كه پيش از اين گفته مى شد جدايى رودباريان را يكى از شرايط تمديد قراردادش تعيين كرده درباره رفتن رودباريان به پيكان مى گويد: «به نظرم اگر حسن در پرسپوليس مى ماند مى توانستيم سال خوبى داشته باشيم. من دوست داشتم مى ماند ولى تا آنجا كه اطلاع دارم شرايطى پيش آمد كه نتوانست بماند. براى او آرزوى موفقيت مى كنم.»او در ادامه مقايسه اى هم دارد از تمرينات عابدزاده و عزيزيان: «نمى خواهم در اين خصوص صحبت كنم ولى به هرحال هر مربى تفكر مخصوص خود را دارد. فكر مى كنم با توجه به اين كه عابدزاده در اين شرايط تمرين كرده دوست دارد تمرينات سنگين را در دستور قرار بدهد كه اين مساله بعد از مدتى براى ما عادى مى شود. با اين اوصاف تمرينات او سخت تر از عزيزيان است. به هر حال مربيان سال قبل زحمات زيادى براى تيم كشيدند و جاى خالى آنها و برخى بازيكنان در تيم احساس مى شود. فكر مى كنم تيم ما با حضور عابدزاده و پيروانى بتواند خوب كار كند هرچند قهرمانى در ليگ به شروع و پايان خوب تيم ها بستگى دارد.»
================================================== =====================
جدا شده ها هفته آينده تسويه مى كنند
بازيكنان جدا شده پرسپوليس هفته آينده براى تسويه حساب، به اين باشگاه مراجعه مى كنند. حسين كعبى، عباس آقايى و حسن رودباريان اگرچه زمان زيادى از جدايى شان مى گذرد اما هنوز تسويه حساب نكرده اند. در همين رابطه و بنا به هماهنگى هاى صورت گرفته، آنها هفته آينده و بعد از تماس باشگاه براى دريافت مطالبات باقيمانده خود و تسويه حساب، راهى باشگاه پرسپوليس مى شوند.
================================================== =========================
معمارزاده: مى دانستم با عابدزاده چطور بايد تمرين كنم
اين روزها خيلى ها پرسپوليس را رها كرده و دايم از تمريناتى مى نويسند كه عابدزاده براى دروازه بان هاى سرخپوش در نظر گرفته. به خاطر فشردگى همين تمرينات بود كه چندى پيش گفته شد معمارزاده از حضور در پرسپوليس پشيمان شده ولى خودش اين حرف ها را كذب مى داند و مى گويد: از اول هم مى دانستم كه تمرينات سختى را بايد زيرنظر عابدزاده دنبال كنم و فشردگى اين تمرينات را پيش بينى كرده بودم؛ البته اين بدان معنا نيست كه در تيم سايپا تمرينات درست و منظمى نداشته ام، مربى دروازه بان هاى سايپا هم برنامه هاى بدنسازى فشرده و سختى را براى دروازه بان هاى تيم در نظر گرفته بود.
در حال حاضر روند كنونى تمرينات عابدزاده بسيار مفيد و اصولى است و من رسيدن به فرم ايده آل را روز به روز در خودم مى بينم. مسلما تيمى كه مى خواهد در سه جام معتبر شركت كند، نيازمند داشتن گلرهايى آماده و توانمند است كه بنابراين نبايد از سخت گيرى هاى عابدزاده گله كرد. معمارزاده درباره آمادگى فعلى اش ادامه مى دهد: حال حاضر حدود ۷۰ درصد به آمادگى مطلوب رسيده ام كه اميدوارم در روزهاى آتى آمادگى ام بالاتر رود. تمامى دروازه بان ها تلاش مى كنند كه با تمرينات مستمر و رسيدن به آمادگى مطلوب در تركيب اصلى قرار گيرند كه من هم از اين قاعده مستثنى نيستم. تمام دروازه بان هاى پرسپوليس بايد سعى كنند كه نفر اول باشند چرا كه چنين ديدگاهى مى تواند آنها را در شرايط ايده آل نگه دارد و كار را براى مربيان در جهت انتخاب دروازه بان اصلى سخت كند.
استیلی با قراردادی 4 ساله به ابومسلم رفت.![]()
عمل موفقيت آميز محسن خليلي در "هسينگ پارك" / خليلي: قدرتمندتر از گذشته برميگردم
خبرگزاري پرسپوليس : عمل جراحي "محسن خليلي" مهاجم مليپوش تيم فوتبال پرسپوليس تهران چهارشنبه شب در كلينيك "هسينگ پارك" آوگسبورگ با موفقيت انجام شد.
محسن خليلي پس از انجام عمل جراحي در مونيخ طي گفتوگويي ، اظهار كرد: خوشبختانه عمل با موفقيت انجام شد و پزشك معالجم پس از بررسي وضعيت پايم از نتيجه كار ابراز رضايت كرد.
وي افزود: مرحلهي نخست درماني من تا پانزده روز ديگر به پايان رسيده و به تهران برميگردم، پس از آن بايد 6 هفته دوره فيزيوتراپي را در تهران گذرانده و سپس به مونيخ باز ميگردم تا شش هفته ديگر در اين كلينيك و تحت نظر پزشكم فيزيوتراپي شوم كه اين روند به صورت متوالي تا پايان دوران مصدوميتم ادامه خواهد داشت.
خليلي افزود: پس از عمل پزشك معالجم كه پزشك جواد نكونام نيز بوده است، اعلام كرد كه حداكثر تا شش ماه ديگر به ميادين فوتبال بازخواهم گشت.
وي در پايان گفت: به لطف خدا روحيهي تيم بسيار بالايي پيدا كردهام و به فوتبالدوستان قول ميدهم كه با قدرتي فراتر از گذشته به فوتبال بازميگردم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)