دوستان این تاپیک آقا مجید که تو بازی سنتر واسه فروش جاسپر بود چرا حذف شد؟
دوستان این تاپیک آقا مجید که تو بازی سنتر واسه فروش جاسپر بود چرا حذف شد؟
هزینه ماهیانه اجاره فروشگاه سایت رو نداده در نتیجه تاپیکش hidden شده تا هزینه رو بده
Last edited by halflife g; 05-03-2009 at 23:57.
زفیر بود اگه اشتباه نکنم
تابستان سال 86
پدرام جان ممنون از خبر خوبتون مبنی بر ورود جسپر![]()
دوستان اویل 5 هم اومد هنوز دستم نرسیده!یک توضیح میدین؟چند قسمته
چطوریه!دموشو بازی کردما
من شاید بخوام 360 بخرم.میخواستم ببینم خریدن ایکس باکس اونم الان ارزش داره؟یعنی وقتی خریدم دلم نمیخواد دو روز دیگه یه کنسول جدید تر بیاد و من دلزده بشم.میخوام حداقل این ایک باکس 3 سال بهترین کنسول باشه(یعنی نکست باشه و کنسولی جدیدی نیاد که قدیمی بشه)
نه خيالت راحت حداقل تا 3 ساله ديگه كنسول جديدي وجود نداره خيلي بعيده كنسول جديدي توليد بشه.
سونی اعلام کرده بود که تا 10 سال دیگه کنسول جدید نمیده.
ولی میکروسافت چیزی نگفته ولی ورود مادربورد جسپر یکی از دلایل اینه که میکروسافت حالا حالاها نخواد کنسول جدید بده...
تا ماكروسافت halo 4 و gow 3 رو بده بيرون دو سه سال طول مي كشه به نظرر من انقضا x360 حدود 6-7 سال ديگه هستشمن شاید بخوام 360 بخرم.میخواستم ببینم خریدن ایکس باکس اونم الان ارزش داره؟یعنی وقتی خریدم دلم نمیخواد دو روز دیگه یه کنسول جدید تر بیاد و من دلزده بشم.میخوام حداقل این ایک باکس 3 سال بهترین کنسول باشه(یعنی نکست باشه و کنسولی جدیدی نیاد که قدیمی بشه)
راستي به نظر شما كنسول بعد از xbox360 اسمش چيه ؟؟
از همه ی دوستان متشکرم.اول سر خیلی عجله داشتم ولی حالا که شما میگید حالا حالاها کنسول جدید نمیاد از عجلم کاسته شد.
و در مورد اون دوستی که گفتن اسم بعدی ایک باکس چی میتونه باشه به نظر من xbox480 یا xbox720.راست میگما.امکان داره بشه.
بابا HALO : ODST كه آخر 2009 مياد !!!
GeOW3 هم كه كعلوم نيست !!!
ولي در كل كمه كم 4 سال رو شاخشه !!!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)