تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 616 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام.
    من الان دفترچه سربازیم رو پست کردم و باید خرداد اعزام بشم. میخاستم بدونم اگه دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی قبول بشم میتونم در حین خدمت تحصیل هم کنم؟
    سلام خدمت همه دوستان
    خدمت آقای alivw71عرض کنم که تحصیل در حین خدمت امکان نداره.چون یا باید کارت پایان خدمت داشته باشی که بری دانشگاه یا باید معافیت تحصیلی بگیری.تو خدمت بشین درستو بخون که انشاءالله اگه شد و تونستی یا خواستی بعد خدمت تو کنکور شرکت کنی
    فک میکنم پیام نور میشه چون من تو ثبت نام کنکور تو دفترچه کنکور یه همچین چیزی دیدم ولی تو دفترچه نظام وظیفه نیگا نکردم

+
    omidsarab اون سلام و خسته باشید رو خیلی باحال اومدی

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    من متولد مهر 72 هستم. و پیش دانشگاهی رو هم خرداد 90 تموم کردم. الان برای کنکور 91 شرکت کرده ام. می خواستم بدونم الان می تونم برای معافی (پزشکی) اقدام کنم یا این که الان مشغول به تحصیل حساب میشم؟
    اگه معاف نشدم توی روند دانشگاه رفتنم و برای ثبت نام مشکلی پیش میاد؟
    سلام
    میتونید اقدام کنید
    اگه معاف نشدید براتون تاریخ اعزام میاد و کنکورتون رو هم میتونین بدین

3. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14

سلام
    میتونید اقدام کنید
    اگه معاف نشدید براتون تاریخ اعزام میاد و کنکورتون رو هم میتونین بدین
    یه سوال دیگه :
    ازونجایی که من کنکور هنر شرکت کرده ام که دو مرحله ای هست و تاریخ شروع ترمش از ترم دوم یعنی بهمنه، و این که اعزام متولدین مهر رو نوشته بود ماه دی ، آیا مشکلی پیش میاد توی ثبت نام؟ یا توی اعزام؟ مثلا نمی گن که تو چون دفترچه فرستادی الان سرباز محسوبی و نمی تونی ثبت نام کنی یا این که چون نفرستادی غایب حساب میشی؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

موند صفحه قبل

وای چه شرایط سختی داره
    بعد این مدارک پزشکی چی هست ؟ لیزر درمانی و فتوتراپی رفته و 5 6 سالی هم زیر نظر پزشک هست دفترچه خدمات درمانی هم داره که توش تاریخ و اسم پزشک موجوده
    یه سوال بی ربط به معافیت : اگه ایشون انصراف بده و معافیت پزشکیش قبول بشه و از سربازی معاف بشه میتونه به دانشگاه و رشته قبلیش برگرده ( پیام نور )
    واقعا ممنونم ازتون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یه سوال دیگه :
    ازونجایی که من کنکور هنر شرکت کرده ام که دو مرحله ای هست و تاریخ شروع ترمش از ترم دوم یعنی بهمنه، و این که اعزام متولدین مهر رو نوشته بود ماه دی ، آیا مشکلی پیش میاد توی ثبت نام؟ یا توی اعزام؟ مثلا نمی گن که تو چون دفترچه فرستادی الان سرباز محسوبی و نمی تونی ثبت نام کنی یا این که چون نفرستادی غایب حساب میشی؟
    نه مشکلی پیش نمیاد با دفترچه آماده به خدمت هم میتونی ثبت نام کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام
    این روزا میخوام برا معافیت پزشکی دفترچه بفرستم اگه آخرش معافی ندونستم بگیرم تاریخ اعزام کی میشه قبل از مهر 91 یا بعدش
    متولد تیرماه 72 هستم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    این روزا میخوام برا معافیت پزشکی دفترچه بفرستم اگه آخرش معافی ندونستم بگیرم تاریخ اعزام کی میشه قبل از مهر 91 یا بعدش
    متولد تیرماه 72 هستم
    مدرکتون رو کی گرفتید ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

پیش دانشگاهی رو خرداد 90 ولی برای ارسال دیپلمم رو آماده کردم و تو برگه شماره 3 که از مدرسه گرفتم دی÷لمو نوشته و نوشته فارغ التحصیل 31/3/89 ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پیش دانشگاهی رو خرداد 90 ولی برای ارسال دیپلمم رو آماده کردم و تو برگه شماره 3 که از مدرسه گرفتم دی÷لمو نوشته و نوشته فارغ التحصیل 31/3/89 ....
    باید آخرین مدرکت رو بفرستی و گر نه کارت گیر می کنه . من خودم پیش داشتم ولی دیپلم ارایه دادم آخرش گیر کردم از من به تو نصیحت این کاررو نکن اخرین مدرکو بفرست.

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

باید آخرین مدرکت رو بفرستی و گر نه کارت گیر می کنه . من خودم پیش داشتم ولی دیپلم ارایه دادم آخرش گیر کردم از من به تو نصیحت این کاررو نکن اخرین مدرکو بفرست.
    تاریخ اعزامت حتما بهعد از مهره

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

تاریخ اعزامت حتما بهعد از مهره
    ممنون ولی میشه یکمی راهنمایی کنی
    چیو باید عوض کنم الان یه کارنامه سوم دارم و یک کارنامه ÷یشدانشگاهی که ÷یش دانشگاهی رو میفرستم+اینکه یه برگه شماره ی سه تعیین وضعیت تحصیلی مشمول گرفتم که تو وضیعت تحصیلی مقطع متوسطه و پایه ی سوم نوشته و پایین فارغ التحصیل تاریخ 31.3.89 رو زده این برگه رو عوض کنم و بگم پیش دانشگاهی رو بنویسه یا اینو لازم نیست عوض کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •