سلام
یه سوال دارم این سیو بازی رو دان کردم چه جوری ازش استفاده کنم
سلام
یه سوال دارم این سیو بازی رو دان کردم چه جوری ازش استفاده کنم
سلام به همه
کسی هست که مرحله STOWAWAY رو که باید با موتور سواره هواپیما بشه رو رد کرده باشه؟
اخه هواپیما زود حرکت میکنه و من بهش نمیرسم
خواهش میکنم کمکم کنید
باید به پوشه My Documents و بعد به GTA San Andreas User Files بری و فایلها را آنوجا بریزی.
دوستان ببخشید یه چیزی من امروز سیوم رو باز کردم و وارد بازی شدم ولی یه چیز احمقانه دیدم همه چراغ ها روشن خاموش میشد
مردم دیوانه شدنه بودند تلویزیون دستشون بود هم دیگه رو کتک میزدند و ماشین ها منفجر میشد خونه ها اتیش میگرفت و ...
من مطمئن هستم یه رمزی برای این پدیده وجود داشت ولی من رمزی ندارم نمیدونم چرا اینجوری شده شایدم دستم شانسی رو حروف رفته این رمز زده شده ولی جالبیش اینه من وقتی دوباره توی سیو میام به همین صورت هست ...
کسی این رمز رو داره یعنی دیوونه شدن مردم که یه بار دیگه بزنم تا شاید خنثی بشه !!! ....
.........
یه چیز دیگه در بعضی مواقع هم وقتی داخل خونه میشم زمان سریع میگذره و ... که احتمالا مشکل از کرک بازی هست ولی بازی من Auto Run بود !!!
بله فكر كنم رمز شهر در آشوب(City in Chaos)باشه اين هم رمز:
Iojufzn
ممنون من این رو زدم ولی باز درست نشد نمیدونم چه مرگش شده خیلی عجیب هست ... راستی من این سیو رو از مراحل اول از یه جایی دانلود کردم تا دیروز که این مشکل پیش اومد یعنی از اول فکر کنم مشکل از سیو بوده باشه نه ؟ ...
اخه عجیب که همچین حالت احمقانه ای رو داره !!!
منم الان تست كردم همين رمزو ميزنم مردم خل ميشن!اما دوبارهزدم چيزي نشد.
یعنی از حالت دیوونگی بیرون نیومدند ؟ چون معمولا رمز ها طوری هست که بار دوم که میزنیم رمز رو خنثی میکنه !!!
اقا من دارم دیوونه میشم !!!!
4 تا سیو داشتم هم از ماله خودم از ماله کسای دیگه که دانلود کردم تو هر کدوم میرم مردم دیوونه شدن !!!!!!!!!!
دوستان دارم دیوونه میشم این یعنی چی ؟ اخه مگه میشه همچین چیزی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟! ؟!؟!؟!؟!؟
من نمیتونم اینجوری بازی کنم !!!
سلام عزیز.خب بگو دقیقا چیکار میکنن.احتمالا اون کسی که بازی کرده رمزی چیزی زده.
بگو رمزش رو بهت بدم دوباره بزنی اون حالت تموم میشه.![]()
نه عزیزم من یه سیو از حدود مرحله 15 به بعد گرفتم ادامه دادم تا مرحله 58 اینا حدودا ... بعد رفتم وارد مرحله بعدی که شدم وارد خیابون شدم یهو بدون اینکه چیزی بزنم یه دفعه دیدم ماشین ها منفجر میشن خونه ها اتیش میگیرن مردم هم دیگرو میزنند تلویزیون دستون هست دارن می دزدن و ... من فکر کردم حتما رمز دیوانه شدن مردم رو زدم احتمالا ولی ظاهرا این کارو نکرده بودم بازی رو سیو کردم دوباره شروع کردم دیدم همینجوریه رمز رو از علی جان گرفتم زدم دیدم خیر باز تعجب کردم دیدم رمز خنثی نشده !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)