مشکلی نداره درسته.. شما مطمین باشید اگر کیفیت درست نباشه و یا مشکلی باشه همون لحظه درست میکنن تا مشکل برطرف بشه.
- - - Updated - - -
مشکلی نداره درسته.. شما مطمین باشید اگر کیفیت درست نباشه و یا مشکلی باشه همون لحظه درست میکنن تا مشکل برطرف بشه.

- - - Updated - - -
معمولا بین 27 و 30 شروع میکنه تر زدن
ولی به عوامل دیکر هم بستگی داره
مثلا من یه خط گرفتم رو 27 قطع میشد
یه خط دیگه دارم رو 29 هست و مشکلی نداره هنوز که هنوزه ...
19 خوبه

ممنون بابت راهنمایی ها، بعد حدودا 40 روزی میشد که برامون سیم کشی کرده بودن و حداقل دو هفته هم بود که میگفتن تا ODC ارتباط برقرار شده از سمت مخابرات ولی خب نمیومدن بررسی کنن مشکل ما چیه و ارتباطو بدن به ما تا اینکه من هفته پیش ازشون تو تنظیم مقررات(سامانه 195) شکایت کردم بعد سه روزه اومدن مشکلو برطرف کردن![]()
واقعا شکایت از تنظیم مقررات براشون عواقبی داره یا اینکه صرفا چون یه شکایت شده اینقدر سریع کارو انجام دادن؟

ببخشید دوستان یه سوال داشتم، میخواستم بدونم بعد اینکه ارتباط از سمت مخابرات برقرار شد، فعالسازی خود اینترنت چقدر زمان میبره؟ چون برای من مثلا دیروز چراغ PON مودم از حالت چشمک زن به حالت ثابت تغییر پیدا کرد امروز هم چراغ اینترنت روشن شده ولی به حالت چشمک زنه و فقط سایت adsl.tci.ir که برای خرید طرح است باز میشه و وضعیت سرویس هم اونجا همچنان نوشته ارسال به مرکز...
سلام دوست من در مبحث FTTH واژه کلیدی پیچیدن به پر و پاچه ی مسو.لین مخابرات است ،
من هم مشگل شما را داشتم انقدر زنگ زدم بهشون که راه انداختن باسم .
میگفتن چون رو مودم ت Full Cone NAT را فعال کردی ، ولی الان دوباره فعال کردم مشگلی
یش نیومد
- - - Updated - - -
سلام دوست من در مبحث FTTH واژه کلیدی پیچیدن به پر و پاچه ی مسو.لین مخابرات است ،
من هم مشگل شما را داشتم انقدر زنگ زدم بهشون که راه انداختن باسم .
میگفتن چون رو مودم ت Full Cone NAT را فعال کردی ، ولی الان دوباره فعال کردم مشگلی
یش نیومد
دوستان راهکاری وجود داره که سرعت دانلود تک لینک افزایش پیدا کنه ؟
دوستان من دیشب داشتم ور میرفتم دیدم ipv6 نیمه فعال شده ولی مینویسه no internet چکار کنم بنویسه internet ?
- - - Updated - - -
دوستان من دیشب داشتم ور میرفتم دیدم ipv6 نیمه فعال شده ولی مینویسه no internet چکار کنم بنویسه internet ?
سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت
زنگ بزن بگو سرعت پورت شما چقدره
به مناسبت نیمه شبان ipv6 فععال کردن ولی اینترنت نمیده . چی کار میشه کرد ؟ !

دوستان من سرعت اپلودم نزدیک به ۳۰۰ هست ولی دانلودم رویه ۱۳۰ تا ۱۶۰ متغییره کسی میدونه مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)