تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 827 اولاول ... 377427467473474475476477478479480481487527577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض قول داده‌اند مشكلم را حل كنند اولادي: به كمك رئيس جمهور هم اميدوار هستم

مسئولان پرسپوليس قول داده‌اند تااواسط هفته آينده در تمرينات الشباب باشم.
    مهرداد اولادي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق پاسخگوي سوالات ما شد:
    روز سه شنبه با مسئولان باشگاه پرسپوليس جلسه داشتيد آيا ثمري هم داشت؟
    اتفاق خاصي نيفتاد. صحبتهايي را با هم انجام داديم. آنها تلاش خود را مي‌كنند كه اين مشكل حل شود.
    اميدوار هستي كه حل بشود؟
    بله، قول داده‌اند كه حل شود، باور كنيد من از چيزي خبر ندارم ونمي‌توانم در اين زمينه دخالت كنم.
    ظاهرا باشگاه الشباب قصد شكايت دارد؟
    من خبر ندارم. من با آنها در ارتباط هستم و حرفي از اين موضوع نزدند . آنها فعلا همه گونه همكاري كرده اند.
    تاكي زمان داري؟
    تا كي مي‌توانم داشته باشم؟ سه ماه است كه درگير اين مساله هستم .مسئولان پرسپوليس قول داده‌اند من تا اواسط هفته آينده در تمرينات الشباب باشم .
    گويا به رئيس جمهور هم نامه نوشته‌اي جريان چيست؟
    گفتم كه به كمك همه براي حل اين مشكل اميدوار هستم، مسئولان پرسپوليس قول داده‌اند خودشان مشكل را حل كنند. اميدوارم هر كسي كه مي‌تواند اين مشكل را حل كند، من به كمك آقاي رئيس جمهور هم اميدوار هستم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تساوی پرسپولیس مقابل یک تیم دسته اولی/ دنیزلی در ورزشگاه کارگران حاضر شد

تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری دوستانه و تدارکاتی برابر تیم دسته اولی سرخپوشان به نتیجه ای بهتر از تساوی دست نیافت.
    به گزارش خبرنگار مهر این تیم که خود را برای حضور در ششمین دوره رقابتهای لیگ برتر آماده می کند عصر امروز در ورزشگاه کارگران به مصاف تیم فوتبال سرخپوشان دلوار افزار رفت اما در پایان نتیجه ای بهتر از تساوی 1 بر1 کسب نکرد. در این بازی پژمان نوری تنها گل پرسپولیس را وارد دروازه حریف کرد.

مصطفی دنیزلی سرمربی ترکیه ای تیم فوتبال پرسپولیس که ظهر امروز به تهران بازگشته است با حضور در ورزشگاه کارگران این دیدار را از نزدیک تماشا کرد. محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه نیز یکی از تماشاگران ویژه این بازی بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ‬خبر كوتاه از فوتبال

"اسماعيل حاج رحيمي‌پور" و "محمد پنجعلي" مدافعان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه با مديرعامل اين باشگاه ديدار ديدار و گفت وگو كردند.

به‌گزارش روز چهارشنبه باشگاه پرسپوليس، اسماعيل حاج رحيمي پور مدافع پرسپوليس در دهه پنجاه كه هم اكنون در آمريكا سكونت دارد به اتفاق محمد پنجعلي در باشگاه پرسپوليس حضور يافتند و با محمدحسن انصاريفرد ديدار كردند.

دراين نشست حاج رحيمي پور پس از آشنا شدن با وضع فعلي باشگاه علاقه‌مندي ايرانيان مقيم خارج كشور را براي حمايت مالي و معنوي از اين تيم را اعلام كرد.

وي در سخناني راهكارهايي را براي درآمدزايي باشگاه به مديرعامل پرسپوليس ايراد كرد.

انصاريفرد با استقبال از طرح‌هاي رحيمي پور از وي دعوت كرد تا به اتفاق ساير پيشكسوتان از تمرينات تيم پرسپوليس در ورزشگاه كارگران ديدن كند.

دومين دوره مسابقات فوتبال ساحلي از روز جمعه هفته جاري با حضور ‪۱۸‬ تيم آغاز مي‌شود.

تيم‌هاي ايران توسعه و دريانوردان عصر جمعه هفته جاري ديدار افتتاح اين دوره از رقابت‌ها را برگزار خواهند كرد.

قرعه كشي اين مسابقه‌ها روز چهارشنبه در محل فدراسيون فوتبال برگزار شد و تيم‌هاي شركت‌كننده با رقباي خود آشنا شدند.

ديدارهاي رده بندي و فينال اين دوره از رقابت‌ها روز سه‌شنبه ‪۱۴‬ شهريورماه برگزار مي‌شود.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ميلان براي جذب روبينهو از ريال 25 ميليون يورو پيشنهاد داد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ويزاي كار براي اندرانيك تيموريان صادر شد و مي تواند براي بولتون بازي كند .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بالاك: در خط دفاع مشكل داريم

ميشائيل بالاک كاپيتان تيم ملي آلمان تاكيد كرد خط دفاع اين تيم با مشكلاتي مواجه است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بالاك در ديدار چلسي مقابل بلكبرن از هفته سوم ليگ برتر انگليس نمايش قابل قبولي را ارائه داد تا اعلام كند مصدوميتش از ناحيه لگن برطرف شده است.
    وي در خصوص بازي آلمان با ايرلند و سن مارينو گفت: "ما در خط دفاع مشكل داريم و بايد فكري بكنيم.
    يوآخيم لو نيز اعلام كرده اين مشكلي است كه با وجود مصدومان بسيار به وجود آمده و با حضور مهره جايگزين حل خواهد شد."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تجليل از پله پس از نيم قرن

مقامات باشگاه يوونتوس ايتاليا با اهداي تنديسي به پله اسطوره فوتبال برزيل از اين ستاره به خطار به ثمر رساندن يكي از زيباترين گل هايش در سال 1959 تجليل كردند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در مراسمي كه جمعيتي حدود هفت هزار نفر تماشاگر حضور داشتند مقامات باشگاه يوونتوس از پله به خاطر به ثمر رساندن يكي از زيباترين گل‌هاي خود در سال 1959 كه موجب محبوبيت بسيار زياد اين بازيكن در بين علاقه مندان به فوتبال شد با اهداي تنديسي زيبا تشكر و قدرداني كردند.
    پله در خاتمه اين مراسم در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت:
    "اين تجليل به خاطر اتفاقي كه تقريباً پنجاه سال پيش رخ داد از طرف مقامات باشگاه يوونتوس از من انجام شده است. به خاطر همين احساس خوبي دارم و بسيار خوشحالم."

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوان پابلو سورين بازيكن ارژانتيني تيم ويا ريال اسپانيا به هامبورگ پيوست و همبازي مهدوي كيا شد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جاناتان وود گيت بازيكن انگليسي رئال مادريد به طور قرضي به ميدلزبورو انگلستان پيوست .

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان.
    سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برنامه و نتایج بازیهای جهان را اعلام می کند، یک لیگ را به نام TIM Cup با پرچم ایتالیا گفته که در اون امشب ساعت 23:30 تیم آث میلان با یوونتوس بازی دارند. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساعت فوق بوقت تهران است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •