دوستان از کسایی که دسترسی دارن در صورت امکان زنگ بزنن به پشتیبانی و پیگری کنن راجبه این سرویس گیم تا حداقل برای پنل ها مشترکین بیاد
دوستان از کسایی که دسترسی دارن در صورت امکان زنگ بزنن به پشتیبانی و پیگری کنن راجبه این سرویس گیم تا حداقل برای پنل ها مشترکین بیاد
والا نمیدونم برای شما چرا نیستش ، وقتی میخوایم سرویس جدید بخریم از گزینه (تمدید آنلاین) قابل دسترسی هست.
با بخش فروش باید صحبت کنید ؛ اگه توی پنل هم پیداش نکنید این سرویس رو میشه از نماینده های فروش هم درخواست کنید. با PG-2048 شروع میشه اسم سرویس
مثلا سرویس PG-2084-12M-240G میشه :
P پارس آنلاین - G سرویس گیم
2048 سرعت اسمی سرویس
12M مدت زمان سرویس دوازده ماه
240G ترافیک کل دوره 240 گیگ
قیمت ها هم در حال حاضر اینجوریه واسه سرویس گیم :
البته این دفعه آخری که زنگ زدم و دیگه حسابی عصبانی بودم ؛ یارو گفت یه کاری روی خطتت انجام دادم اما من باور نکردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدشم روی app موبایل پیام اومد مشکل گزارش شده اکنون برطرف شده... بازم باور نکردم فکر کردم مثل هر بار یه چرتی میگه ...
از اون موقع مشکل پینگ من برطرف شده ؛ پروفایل گیم دارم من سرویس گیم ندارم. مشکلی هم فعلا دیگه نیست تو بازی.
حتما باید خون آدمو تو شیشه کنن و انقدر بگن شبکه ما مشکلی نداره تا بخوای بری ؛
اون وقت نمیدونم چجوری میشه که یه دفعه درست میشه
باز خوبه اینجا درست میشه صبا نت 4 ماه پشت هم کارم شده بود زنگ زدن بهشون و اونا میگفتن مشکل از زیرساخته ! بعد که isp عوض کردم با خودم گفتم دیدن مشکل از زیرساخت نبود ! اما هنوزم دارم میسوزم که چرا 4 ماه صبر کردم و همون اول که دیدم زیر بار نمیرن isp عوض نکردم .
پارس آنلاین رو میشه تحمل کرد ؛ فعلا حال من خوبه ؛ امیدوارم دوباره از این مشکل ها پیش نیاد![]()
حالم بد میشه ؛ خوشم نمیاد خخخ
Last edited by shaahani; 17-06-2017 at 12:33.
خیلی ممنون عکس گزاشتید .ولی برای من مثل این که فعال نشده .طی صحبتی هم که کردم با پشتیبانی گفتن سیستم به صورت هوشمند بررسی میکنه و دست ما نیست .اگه شما فعال کردین و خریدین چتد تا پینگ تست بزارید
یا از این نرم افزار استفاده کنید که برای سرور های کلی بازی csgo هست و پینگ هر کشور رو با شما نشون میده
نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایت مرجعش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by arminkoo; 17-06-2017 at 12:42.
ممکنه خط تلفن مشکل داشته باشه بهتره مودم رو ببری سر خط سیم کشی داخل رو قطع کنی و فقط مودم رو وصل کنی به سر خط و SNR رو چک کنی خودت.
اگه بهتر از حالتی هست که تو خونه داری پس حتما سیم کشی داخل و مخصوصا دستگاه هایی مثل تلفن و اسپلیتر کیفت خطتت رو خراب کردن باید حذفشون کنی.
اگه سر خط همون SNR رو داشتی که توی خونه داری ، پس مشکل سیم کشی از مخابرات هست و باید درخواست بازبینی کنی در امور مشترکین.
در کل SNR باید بیاری بالای 18 و 19 اینجوری دیگه قطعی نداری یک راه دیگش هم اینه که انقدر سرعت اینترنت رو پایین بیاری و پهنای باندت رو کم کنی تا به SNR مورد نظر برسی که این کار رو با کمک پشتیبانی میشه انجام دادم .
من پهنای باند بالا دارم و هم زمان SNR بالای 20 هم دارم ؛ اما الکی اینجوری نشده توی خونه که وصل میکردم نویزم زیاد بود ، رفتم یک دون کابل فشارقوی و خیلی ضخیم برق خریدم با طول 50 متر و از دم در خونه این کابل رو به خط تلفن وصل کردم (عایق کابل های تلفن معمولی توی فضای بیرون آسیب پذیر هستن واسه همین تصمیم گرفتم از کابل برق استفاده کنم)
مسیر کابل رو کامل باز کردم و به هیچ عنوان تیکه تیکه نکردم کابل رو که کیفیت خط کم شه ؛ از یک مسیری کابل رو به مودم رسوندم که از کابل های برق خونه دور بود که باعث نویز نشه و اون وقت کابل رو به مودم وصل کردم بدون اسپلیتر ؛ بدون اینکه هیچ تلفن یا دستگاه فکس و غیره ای رو بهش وصل کنم ، یک کابل کاملا سالم یک طرفش به سر خط وصله ؛ طرف دیگش به مودم .
مشکل نویز ندارم دیگه اصلا بعضی وقت ها ممکنه SNR 20 بشه 19 ولی باز میشه 20 و به هیچ عنوان قطع نمیشه و پهنای باند 9mbps رو دارم استفاده میکنم.
ترافیکم خیلی زیاد مصرف میشد چون سرعت ها کلا زیاد شده دیگه ؛ اومدم یک دستگاه کنترل ترافیک خریدم گذاشتم بعد از مودم و برنامه ریزیش کردم ؛ الان دارم همون استفاده قبل رو با سرعت بالا از اینترنت میکنم ؛ با این که سرعت هر دستگاه رو کم کردم هیچکس متوجه تغییر سرعت نشده ! و تازه خیلی بهترم از اینترنت استفاده میکنن و بخاطر مصرف زیاد یکی از دستگاه ها ؛ دیگه باقیه دستگاه ها قطع نمیشن و یا اعصابشون بهم نمیرزه بگن اینترنت بده ، کاملا راضی هستن همه
از طرف دیگه مصرف ترافیک هم شده نصف تا یک چهارم قبل و کلی پول صرفه جویی شده
بقولی من راضی تو راضی دیگه باقیه رو ولش کن .
=====
من قبلا مبین نت داشتم یک سال ازش جزیره کیش استفاده کردم ؛ سرعتش خوب بود
فقط بخاطر اینکه هوایی ارتباط میگیره ترافیکش خیلی زودتر از ADSL تموم میشه اگه سرعت بالا بگیری و یه نکته دیگه اینکه قیمت هر گیگابایت ترافیک مبین نت و ایرانسل بین 4 تا 5 هزارتومنه و شبکه های ADSL ترافیک رو بین 1500 تا 2500 تومن دارن میفروشن ؛ که این کلی خرج روی دستت میداره و باید بهش دقت کنی .
پیشنهادم اینه که اصلا isp عوض نکن ؛ اگه هم عوض کردی خرید یک سرویس ADSL از isp ها رو در اولویت قرار بده و بعدش به سراغ انواع دیگه ارتباطی مثل P2P و یا ایرانسل و مبین نت برو .
بخاطر ارتباط هوایی مشکلات قطعی و کندی پیش میاد که دیگه نمیشه مثل ADSL اون ها رو راحت حل کرد. مخصوصا واسه بازی پیشنهاد نمیکنم.
البته امیدوارم در آینده سرویس های اینترنت واقعا متحول بشن و پینگ ، سرعت و قیمتی ارائه بدن بسیار بسیار متفاوت از چیزی که امروز هست . یه بارم دیدین انقلاب شدکی میدونه ....
پینگ های اروپا رو شما میتونین بین 100 تا 110 بگیرن ،
الان ببینید مال من روسیه رو زده 107 تقریبا همه جای اروپا رو میشه با این پینگ داشت ؛ فقط کافیه چند بار مودم رو کانکت و دیسکانکت کنید تا ip عوض بشه و پینگتون به سرور مورد هدف خوب بشه
یکی از برادرهام خیلی بازی CS و LOL انجام میده اون میگه پینگ من 100 هست اما از ایران هرکی با انواع شبکه های Isp وصل میشن بالای 140 هستن .
مشکلی نداره و راضی هست ، البته سرویس من یک سرویس معمولی هست که پروفایل گیم داره .
سرویس مخصوص گیم برای پینگ تایم پایین تر از همه بهتون تضمین میدن ؛ در کل وقتی وضعیت نرمال هست اروپا پینگش 100 هست ؛ امریکا 200
داخلی هم به شبکه های دیگه پینگ 40 هست و به خود پارس آنلاین 19
چون خیلی از سرور های بازی روی همین شبکه پارس آنلاین تو کشور درحال اجرا هستن من از مشهد به یک بازی شلوغ که پینگ همه داغونه با پینگ 20 وصل میشم و رفیقم از تهران پینگش به سرور بازی 6 هست و کلی به باقیه میخندیم.
اینا دیگه همون حداقل پینگی هست که تو ایران میتونیم بگیریم ، رو ISP خیلی خوب دیگه هم اگه پیدا کنی پینگ از این کمتر نیست و چاره ای نداریم باید بسازیم .
یعنی یه جورایی وقتی نت از ایران میخواد خارج شه از 20 میپره به 100 اونم بخاطر کنترلی هست که شرکت اصلی مخابرات روی اطلاعات گذاشته و تا برداشته نشه هیچ وقت خوب نخواهد شد ؛ بعدم ارتباط بین المللی مسئله سازه که با کشور هایی که ارتباط خوبی داریم پینگ پایین تری هم داریم ....
Last edited by shaahani; 17-06-2017 at 13:17.
دوست عزیزچرا پنل شما برای شارژتا8مگ میاره ولی برمن تا2مگ اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا منم همین مشکلو دارم تو پست بالاییم گفتم
تنها راهش این که زنگ بزنید پیگیری کنید
دوستان ;
برای اینکه سرویس گیم داشته باشید ، باید مرکز مخابراتی منطقه تون این قابلیت و امکانات رو داشته باشه تا فعال بشه براتون ..
و اما برای فعال سازی سرویس های بالاتر از 2 مگ باید به واحد فروش پارس انلاین تماس بگیرید و درخواست بدید که خط تون رو چند مدتی در حالت مانیتورینگ بذارن اگر کیفیت خط مناسب بود براتون فعال میکنن تا 8 مگ هم میتونید خریداری کنید .
![]()
مرسی دوستِ عزیز برای توضیحاتِ جامع و کاملت
قضیه SNR که منتفیه ! قدِ ۱۲ طبقه باید کابل بگیرم
تجربهام در رابطه با وایمکس خوب بود
قطعی اینا نداشت . . .
دیگه بیشتر از ۱۰۰ گیگ فکر نکنم مصرف روزانهام باشه . . . (البته مصرف خانواده رو هم بیاد در نظر بگیرم. )
خلاصه که امروز زنگ میزنیم مبین نت انشاالله که راضی باشیم.
سلام دوستان
کسی اطلاع داره که سرویس های نامحدود پارس آنلاین به چه صورتی هستن؟
میخواستم بعد از اتمام این سرویس 6 ماهه و بیخودی که بهم دادند، یه سرویس 512 نامحدود که هزینش 98000 تومن در ماه است بگیرم.
قصد دانلود 20 ساعت در 24 ساعت روز رو هم دارم.
میخوام ببینم سرعت دانلودش چقدره و این که آیا سرعت دانلودش بعد از چند گیگ دانلود کم میشه یا سرعتش تغییری نمی کنه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)