سلام میشه یه توضیحی در مورد سرویس ptp بهم بدین به چه دردی میخوره؟
سلام میشه یه توضیحی در مورد سرویس ptp بهم بدین به چه دردی میخوره؟
من 100 گیگو سفارش دادم الان واقعا از ارزون هم ارزون تره گیگی 545 تومن واقعا فکرشم نمیشد کرد چنین کاری کنن !!!!
سه ماه وقت دارم واسه مصرفش ولی با کاربری که من دارم بیش تر از 1 ماه دووم نمیاره که کاملا طبیعیه xD
البته تو عکس مصرفم از 21 اردیبهشت 40 گیگ بوده که به خاطر کارم بوده الان دیگه صبح تا شب شده !!!!!!!!!!
![]()
Last edited by George Shelly; 15-08-2016 at 08:32.
اولويت بندي ميكنه ؟
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
از 100 گیگ جدید شروع می کنه به کم کردن !
![]()
کاربر گرامی سایت تا دقایقی دیگر در دسترس خواهد بود.چرا برا ما این پیام میاد
نکنه تموم شه حجماش![]()
اپلیکیشن شاتل هم از دیروز آپدیت شده و ظاهر بهتری پیدا کرده
انقدر حرصم در میاد از این سایت شاتل لند یه اسکل شده مدیر سایت برمیداره 4 تا برنامه و بازی اشغال مال 5 سال پیشو میزاره رو سایت یه سری نوب دانلودر هم میان کیف می کنن به به و چه چه راه میندازن اونوقت تازه تو قسمت خرید ترافیکم گذاشته 5000 گیگ اصلا شعورش نمیرسه که اصلا امکان داره کسی بتونه این حجم رو مصرف کنه یا نه اونم از سایتی که محتواش بی اندازه چرته ....
قسمت فیلم هاشم که کلا سانسوری یعنی بزرگترین توهینه به خوم آدم که بخواد فیلم سانسور شده نگاه کنه ..
قسمت اخبارشم که همیشه نصف و نیمه ست ....
حال بهم زن به تمام معنا .
Last edited by George Shelly; 15-08-2016 at 10:13.
دقيقا اگر ٢٤ ساعت شبانه روز و ٧ روز هفته و ٣١ روز ماه دانلود كني
ميشه ٥٠٠٠ گيگ
فقط دانلود سنتر و ريموتش ارزش داره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
واقعا این 100 گیگ عالیه
نشون میده که واسه شرکت می صرفه
و من تعجب می کنم چرا بقیه شرکت ها اینقدر هزینه رو بالا می برن
مثلا من خودم تا حالا ندیدم پارس آنلاین چیزی به نام گیگ باکس یا فشفشه یا بسته های زمان دار بفروشه
اینترنت بی سیم شاتل هست برای کاربرایی که خطشون فیبر هست و فقط مجبورن از مخابرات سرویس بگیرن و یا خطشون نویز شدید داره.
برای تهیه این سرویس نیاز هست تجهیزات میکروتیک خریداری بشه و حدود 400ت باید هزینه کنی و در پشت بام نصب میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)