دوستان من چند دفعه بسته ى شبانه ٢-٧ داشتم و راحت شبى بيست گيگ دانلود كرده بودم، ديشب بسته ى ١-١١ گرفتم سرعتم از سه چهار مگابيت بالاتر نمى رفت! تا از يازده گذشت دوباره باز شد سرعتم! تازه خيلى وقت هم بود بسته نخريده بودم!
دوستان من چند دفعه بسته ى شبانه ٢-٧ داشتم و راحت شبى بيست گيگ دانلود كرده بودم، ديشب بسته ى ١-١١ گرفتم سرعتم از سه چهار مگابيت بالاتر نمى رفت! تا از يازده گذشت دوباره باز شد سرعتم! تازه خيلى وقت هم بود بسته نخريده بودم!
کلیه اون اعمال محدودیت و فرق نمیکنه با usb وصل باشی یا با خود گوشی حجمو استفاده کنی
هنگامی که استفادت اون حد نصابو رد کنه دیتا قطع میشه و نمیزاره استفاده بشه دیتا مگر اینکه بری حدشو ببری بالا
بعد این محدودیت در هر بار دیسکانکت کردن دوباره از صفر شروع میشه؟یا اینکه در مجموع اگه به اون حد رسید قطع میکنه؟
فرض کنیم روی 20 گیگ گذاشتیم اما تا صبح ساعت 7 فقط 10 تا گرفت،اونوقت 10 تای دیگه رو از مصرف عادی کم میکنه؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
من فکر می کنم همراه اول به جای سرمایه گذاری توی شبکه اینترنت سعی داره منافع مالی سهامدارش رو تامین کنه و سود رو به سهامداراش بده و هزینه ای برای سرمایه گذاری اینترنت در آینده نخواهد کرد و گرنه الان که فرصت داشته و شبکش رشد نداره ....![]()
بله دقیقا
برای جلوگیری از این هم بنده در idm تتطیم کردم که ۷ دانلود متوقف بشه و بره hibernate
ولی من دیشب بسته ۱۰۰۰ ساعت ۲-۷ گرفته بودم و ساعت ۶ حجم ۲۰ گیگ رو پر کرده سرعت ۲ مگ ایناس اینجا
دفتر کیانپارس
گوشیتون چیه دوست عزیز ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها کسی رو شبکه 3g موقعی که میخوای شماره گیری کنی یا مانده شارژو ببینی پرش آنتن داره ؟
تو دانلود شبانه هم اینطوریه ؟( یعنی وسط دانلود اینترنتو آنتن کلا میپره)
لطفا جواب بدین
سلام
داداش این پست مربوط به خیلی وقت پیشه
مشکل این بود که باید بسته میخریدم تا به 4g رجیستر بشه
اینترنت 4g همراه اول سریعتره یا ایرانسل یا رایتل؟
سربندر فقط ایرانسل داره و اینم سرعتشه:
MTN Irancell LTE / خوزستان - بندرامام خمینی(سربندر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
[QUOTE=KING iMAN;8861101]اینترنت 4g همراه اول سریعتره یا ایرانسل یا رایتل؟
سربندر فقط ایرانسل داره و اینم سرعتشه:
من اهوازم و همین سرعت رو با همراه اول گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)