درود
یه ریسیور ماهواره جدید خریدم که میخوام به تلویزیون قدیمی که فقط ورودی آنتن داره و ورودی AV نداره،وصل کنم.ولی نمیشه،چون ریسیور،خروجی RF نداره.ریسیور دو تا خروجی AV و HDMI داره.
از چه مودولاتوری باید استفاده کنم که جواب بده؟لطفا تصویرشو بذارید.
درود
یه ریسیور ماهواره جدید خریدم که میخوام به تلویزیون قدیمی که فقط ورودی آنتن داره و ورودی AV نداره،وصل کنم.ولی نمیشه،چون ریسیور،خروجی RF نداره.ریسیور دو تا خروجی AV و HDMI داره.
از چه مودولاتوری باید استفاده کنم که جواب بده؟لطفا تصویرشو بذارید.
کابل و اتصالات باید کاملا سالم باشه.البته پیغام no signal به این معنیه که جهت آنتن شما درست نیست و یا ساختمان بلندی در همسایگی شماست که جلوی سیگنال رو می گیره و یا جایی از آنتن قطعی داره.سعی کنید جهت آنتن درست باشه و همچنین جلوی آنتن کاملا باز باشه.شاید آنتنتون مشکل داره.آنتن هایی هست به نام آنتن شیراز که گیرندگی قوی ای داره و همچنین قیمت پایینی داره.می تونید اون آنتن رو هم امتحان کنید.
یه دستگاه کوچیکه که الکتریکی ها دارن
برو الکتریکی واسش توضیح بده بهت می ده...
دوستان یه مدتی است که در کرج تصویر شبکه های دیجیتال ما بهم میریزه. دایم پیغام میده که سیگنال وجود ندارد و یا تصویر پارازیت داره.
نمیدونم ایراد از آنتن ماست یا اینکه سایر دوستان کرجی هم همین مشکل را دارند؟
جناب irandvb-t فرق مولتی پلیر ایستر با سما چیه تو کیفیت پخش فرق دارن؟ اخه شما گفتید ایستر کیفیت پلیرش بهتره لطفا موشکافی کنید
ایستر موقع پخش کلا بهتر بود و به دلیل بافر بالایی که میتونه داشته باشه که اون هم به علت سخت افزارش هست تو نمایش فیلم ها گیر نمیکرد کیفیت پردازنده تصویرش هم بهتر بود چون تصاویر شارپ تری داشت مدیا پلیرش هم که خوب شما خودت مقایسه کنی میفهمی
سلام
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه از منوی دستگاه ایستر عکس بذارید؟ (و ترجیحا تله تکست)
من دیدم که دستگاه های ایکس ویژن و سما از فونت زیبایی برای نمایش متون استفاده می کنن اما بعضی دیگه از دستگاه از یه فونت عادی و زشت استفاده می کنن.
این عکس منوی دستگاه سما هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
با سلام آخرین قیمتهای خرید دستگاه های ست تاب باکس رو در صورت آگاهی اعلام کنید . مثلا دنای و غیره رو . امروز باز قیمتها رو جدیدا اعلام کردن و بردن بالا
سلام دوستان عیدتون مبارک باشه ببخشید که من دیر به دیر میام آخه به اینترنت دسترسی نداشتم
چشم آقا سعی میکنم عکس منو ها رو بگیرم ولی دوست من باید بهت بگم منو ها براساس چیپ ست هست و فکر هم نکنم زیاد با هم تفاوت داشته باشند منوی ایستر مشکی هست که به نظر من قشنگ تر هست البته هرکس نظری داره
عکس ها رو هم وقتی برکشتم خونه میگیرم فعلا در حال خدمت هستیم
یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)