شما تونستید اسامی رو ببینید؟؟؟
شما تونستید اسامی رو ببینید؟؟؟
نه واسه همين ميگم شايد من انتخابشون نكردم.چه رشته هايي رو شامل ميشه؟
Last edited by dooni; 07-09-2011 at 10:19.
کسی که جواب مارو نداد حالا یه سوال دیگه هم دارم
اینجور که شنیدم میشه من مهر پول 1ترم دانشگاه آزاد رو بریزم تا جامو نگه دارن تا من دی ماه 2تا فیزیک پیشم که مونده رو پاس کنم،درسته؟
بعدش کی باید ثبت نام کنم؟چون کلاسا بصور طبیعی از مهر شروع میشه و مثلا من بهمن ثبت نام کنم از بقیه ی دانشجوها عقب میمونم؟اون کلاس هایی که اونا رفتن رو از دست دادم؟یا چی؟
مرسی بابت جواب
یعنی من اگه شیمی پیش نیاز خوردم نمیتونم دروس مربوط به شیمی دانشگاه رو بگیرم و باید اول پیش نیازمو بگذرونم؟
همونجور که بچه ها میگن فقط درس های پیش دانشگاهیه دیگه؟
پیشنیاز خوردن توی آزاد به درصد بستگی داره درصد بالا که پیش نمی خوره (اصلا یکی از دلایلی که آزاد ریاضیشو سخت میگیره همینه که همه پیش بخورن)
هر درسی که پیشنیاز علامت زده باید همون درسو پیشنیازشو طی کنید مثلا ریاضی پیش باید پاس بکنید
البته که خیلی از جاها سختگیری نمیشه و ریاضی پیش و ریاضی 1 با هم همنیاز می کنن ومی تونید توی 1 ترم بردارید
ولی اگه بخوای قانونیشو بدونید تا وقتی که دروس پیشنیاز طی نشده اون درس بعدیشو نمی تونید بردارید .
والسلام
درسته که مباحث با پیش دانشگاهی یکیه اما دلیل انتخاب اسمش این نیست!!!!!!!!!
پیشنیاز و همنیاز فقط این ترم نیست همه ترم ها هست
برای برق فیزیک 1 پیشنیاز فیزیک 2
فیزیک 2 پیشنیاز مغناطیس ، مدار
مغناطیس پیشنیاز ماشین ......
کلاَ دروس ترم 1 همش مربوط به دبیرستانه و یه بخشی پیشرفته تر داره
Last edited by hermione; 07-09-2011 at 10:50.
جواب بدین دیگه![]()
جواب منو نميديد؟![]()
دیگه اینکه تا اونجایی که من اطلاع دارم قبلاَ برای کنکور سراسری هم اگه درسیو کمتر از درصد مشخصی می زدن قبل از ریاضی 1 و فیزیک 1 و زبان باید پیششو طی می کردن (هرکدوم که درصد پایین اوردن نه همش)
اما به خاطر هزینه داشتن کلاسو استاد و ... لغو شده و سراسریا مستقیم میرن سر کلاس ریاضی 1 فیزیک 1
بله ميتونى نوبتت رو نگه دارى مثل اين ميمونه كه ترم اول ثبت نام كنى بعد مرخصى بگيرى و بايد پول بدى
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
درسته من از صنعتى اصفهان خبر دارم استاد فيزيكشون (علامت ساز) بشون گفته بود كه كل فيزيك مكانيك (حدود٥٠٠ص) بخونند در حالى كه فقط ٤ فصل رو درس داده بعد از اعتراض دانشجوها گفته برين خدا رو شكر كنيد پيشنياز نخورديد
اونام نتونستند حرفى بزنند
سلام دوستان نتایج آزادم اومد .
راستی ،کسی اینجا پزشکی آزاد قبول شد ؟
تکمیل ظرفیت آزاد کیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)