بدون دانلود منیجر واقعا سرعت اسمی رو نمیشه گرفت دقیق ترین تست سایت speedtest.net اونم از سرور خارجی همه بذارین ببینیم کدوم مناطق درست شده اگه وضعیت اینجوری باشه که فاجعه اس
بدون دانلود منیجر واقعا سرعت اسمی رو نمیشه گرفت دقیق ترین تست سایت speedtest.net اونم از سرور خارجی همه بذارین ببینیم کدوم مناطق درست شده اگه وضعیت اینجوری باشه که فاجعه اس
سرور تهران :
(متاسفانه انجام تست از سرور خارجی مقدور نبود و ارور میداد)
واقعا وضعیت مخابرات تهران هم اینقدر خرابه؟من تا حالا فکر کرذم فقط مخابرات کرمانشاه اینجوریه!
جهت اطلاع
512 - استقلال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمایشات تمام دوستان تایید میشه
شما با دانلود منیجر 16 تا کانکشن پر میکنی شایدم چند تا دانلود با هم درسته؟
نگه اینکه شما در بین این همه یه شانس خیلی خ..رکی داشته باشی؟![]()
همچنان speedtest ارور میده ...
داریوش جان فقط مواقعی که خراب هست باید اینجا پست بدی got it؟
از چه سرورهایی هست اینا؟صفحه باز کردن سرعتش خوبه برات پینگ و اینا چطوره؟اگه 24/7 دانلود میکنی تا حالا خودجوش قطع شده؟!
+
بازم که تو امضات تبلیغات کردی!![]()
دوستمون راست میگخ در طول روز اصلا اون قدر تایم اوت داریم که حتی speed test باز نمیشه اگر هم بشه از سرور خارجی نمیشه تست گرفت اگر هم بگیری سرعتش خیلی پایینه فقط فقط از سرور یا سایت های داخلی سرعت دانلود یا پیج خوبه همین
امروز زنگ زدم مخابرات میگم چرا سرعت در طول راز از سایت های خارجی پایینه میگه شاید چون تحریم شدیم اینجوریه
بعد گفت شما چون از سرور ایران سرعت کامل رو دارید پس مشکلی نیست من میگم خانوم محنرم 90% هاست ها خارجیه میگه نه شما از سایت های غیر معتبر چک کردین چی بگم اخه من 1 مگ مخابرات با 16 تا کانکشن به زور میره 90 کیلو بایت بدون دانلود منیجر هم که دوستان میدونن رو 10 یا 15 کیلو بایته سایت های خارجی هم که بد باز میشن
یکی میگه فیبر نوری تو زلزله ترکیده ( گرجستان )
یکی میگه به دلایل امنیتی اینجوری شده
یکی میگه کوسه گاز زده پاره شده
یکی میگه بر اثر یخ زدگی دریاچه
دم خروس باور کنم یا قسم حضرت عباس![]()
بچه ها بعد از روز ها و ساعت ها تلاش تونستم 2 تا تست از سایت speed test بگیرم جون اصلا صفحه اسپید تست باز نمیشد
2 تا تست گذاشتم یکی سرور داخلی و دیگری خارجی ببینید چجوری محدود کردن
سرویس من 1 مگ مخابرات تهران
تصویر اول : سرور خارجی<<
تصویر 2 سرور ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیلی ناراحتم .... لیاقت یه اینترنت معمولی رو هم نداریم یعنی؟ واقعا که
Last edited by mr_exir; 14-01-2013 at 15:17.
نه 4 تا لینک 8 لینکی میگیرم معمولا از 3-4 سرور مختلف
بابا چشم نزن ماله من رو هم الان خراب میشه
البته خوب مخابرات همه مرکزها رو هم زمان داون و نیمه داون نمیکنه زیگزاکی و نوبتی میکنه
نوبته منم گمونم فردا باشه
دوست دارم
خوب بابا بدبش رو میگیم خوبیشم بگیم دیگه
صفحه باز کردن که 3 روزی هست ترکیده و خیلی از سایت ها رو اصلا برام باز نمیکنه
پینگش هم مثله همیشه باید باشه یه مقدار بالاتر نهایت
هفته پیشم اینجوری بوده
خودش تو این 2-3 ماه 2-3 بار قطع شده که یکیش 6 روز خطم قطع بود محظ خنده!×!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------
تبلیغات هم باید فحش بدم، آخه اونا تبلیغن؟ آخه من مگه صاحب لست اف ام هستم یا imdb؟البته اگه بودم خوب وبدا
اینا هم قعلا اکثرا آپلودباز و میهن دانلودن در حال حاضر
این سایت های داخلی هم اکثرا سرورهای دانلودشون مخصوصا خارجین
همه ایران نیستن که![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)