تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 555 اولاول ... 377427467473474475476477478479480481487527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اخرین رام رسمی چیه؟؟ تو اون قسمت که مشخصات رام وکرنل نوشته یه گزینه هست بروز اوری نرم افزار اگه اونو بزنم خودش اخری رام رسمی{ICS} و اپدیت میکنه؟؟؟؟؟؟ من نمیخوام کرنلو عوض کنم همین خوبه میشه روت نکنم فقط اپدیت کنم؟؟؟؟

Last edited by rezashokohi; 31-01-2012 at 20:06.

3. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به تمام دوستان گل.
    من یه مشکل بد واسه گوشیم پیش اومد که اساسی حالم رو گرفت !
    امروز بعد گشتن تو گالری گوشی اونو لاک کردم و گذاشتم تو کیفم بعدا که درآوردم کار داشتم ، دیدم گوشی مثل خاموشه و فقط 2 تا LED دکمه های لمسی روشن میشن ! فک کردم هنگ کرد و باطری رو درآوردم جا زدم اما هیچ عکس العملی نشون نداد ! بازم باطری رو درآوردم و بدون روشن کردن بهش زنگ زدم بازم اون چراغها روشن شد و ویبره زد اما نا تصویری ، نه صدائی و نه هیچ عکس العملی !! با باطری دیگه هم تست کردم فرقی نکرد ، به حالت دانلود و ریکاوری هم نمیره !! مشل از کجاست ؟ چیکار میشه کرد الان ؟ به کجا مراجعه کنم که مطمئن باشه ؟؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به تمام دوستان گل.
    من یه مشکل بد واسه گوشیم پیش اومد که اساسی حالم رو گرفت !
    امروز بعد گشتن تو گالری گوشی اونو لاک کردم و گذاشتم تو کیفم بعدا که درآوردم کار داشتم ، دیدم گوشی مثل خاموشه و فقط 2 تا LED دکمه های لمسی روشن میشن ! فک کردم هنگ کرد و باطری رو درآوردم جا زدم اما هیچ عکس العملی نشون نداد ! بازم باطری رو درآوردم و بدون روشن کردن بهش زنگ زدم بازم اون چراغها روشن شد و ویبره زد اما نا تصویری ، نه صدائی و نه هیچ عکس العملی !! با باطری دیگه هم تست کردم فرقی نکرد ، به حالت دانلود و ریکاوری هم نمیره !! مشل از کجاست ؟ چیکار میشه کرد الان ؟ به کجا مراجعه کنم که مطمئن باشه ؟؟

ممنون
    توي يكي از فرم ها خوندم يه يكه كابل و چند تا مقاومت يه كابل مخصوص روفتن به حالت ريكاوري و غيره درست ميكنن مشكل حل مي كنن اين موضوع ر وسرچ كن به جواب ميرسي

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

توي يكي از فرم ها خوندم يه يكه كابل و چند تا مقاومت يه كابل مخصوص روفتن به حالت ريكاوري و غيره درست ميكنن مشكل حل مي كنن اين موضوع ر وسرچ كن به جواب ميرسي
    نه با جیگ حل نمیشه ! با اون وقتی حل میشه که گوشی صفحه بریک رو نمایش بده نه اینکه کلا عکس العملی نداشته باشه !
    به نظرتون نمایندگی ببرم گوشی غیر گارانتی رو بررسی میکنن ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خبر رسمی :

گلکسی اس 3 ــی در MWC وجود ندارد :|

We've been hearing rumors that the Samsung Galaxy S III won't show up at the Mobile World Congress for a while now, but here comes the official confirmation from the horse's mouth. The launch of the hotly anticipated smartphone will happen later on with a separate Samsung-hosted event.
    They were vague when it came to when or where the event will take place, with the official info saying "in the first half of the year, closer to commercial availability of the product".
    We've heard that the Galaxy S III is slated for an April launch, but the validity of the rumor is questionable. A Dutch site is claiming a March launch instead.
    Samsung didn’t say what they'll be announcing at the MWC, but they promise exciting mobile products. According to the rumor mill, that means Windows Phone handsets and tablets.
    We're a little disappointed that we won't see the new Samsung flagship droid this month, but let's hope the wait will be worth it. Anyway, we'll be live covering whatever other hot gadgets Samsung has to show at the MWC.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(توی یکی از منابع ارنا هم که آلمانی بود فقط تیتر رو خوندم که Galaxy S II Plus و Note S توی Q4 میان ، نمیدونم رومر بود یا رسمی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پس اگه کرونلو عوض نکنم فقط رامو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان به نظرتون من زیادی بدشانسم یا سامسونگ کیفیت خوبی نداره ؟!
    گوشی از رو یه صندلی افتاده زمین دیگه کار نمیکنه و نمایندگیش هم گفت که کاری نمیشه کرد فعلا !! من اصلا فک نمیکردم حتی خراش ورداره ! برداشتم گزاشتم تو جیبم بعدا فهمیدم چی شده ! من رو باش این همه سنگ سامسونگ و گلکسی رو به سینه زدم ! فک نمیکردم این قدر ضعیف باشه ! زمین افتادن گوشی باید یه چیز عادی باشه !!
    یاد N95 افتادم که شوتشم میکردی هیچی نمیشد !! خلاصه 1 میلیون رفت هوا ! حالمون گرفته شد ...

10. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

گوشی از رو یه صندلی افتاده زمین دیگه کار نمیکنه و نمایندگیش هم گفت که کاری نمیشه کرد فعلا !! من اصلا فک نمیکردم حتی خراش ورداره ! برداشتم گزاشتم تو جیبم بعدا فهمیدم چی شده ! من رو باش این همه سنگ سامسونگ و گلکسی رو به سینه زدم ! فک نمیکردم این قدر ضعیف باشه ! زمین افتادن گوشی باید یه چیز عادی باشه !!
    یاد N95 افتادم که شوتشم میکردی هیچی نمیشد !! خلاصه 1 میلیون رفت هوا ! حالمون گرفته شد ...
    من فکر میکنم بد شانسی من x10 داشتم آرک داشتم چند بار از دستم افتاد ولی چیزیشون نشد البته هر دفعه که افتاد خوشبختانه کیس ژله ای همراهش بود

12. این کاربر از saver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    احتمال زیاد از ال سی دی هست!
    ای چیزا هم شانسیه! البته کلا کیفیت گوشی های قدیم بالاتر بود!
    ولی همین گالاکسی 2 من هر روز پرت میشه رو قالی ولی تا به حال خوب جواب داده

14. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •