دوستان خواهش میکنم این مشکل من رو حل کنید توی تیپیک حل مشکلات هم گفتم کسی جوابی نداد در ضمن Socioul Club من ورژن 1.0.0.0 هستش کرک هم رازور از ورژن سوشیال کلاب نباشه؟
دوستان خواهش میکنم این مشکل من رو حل کنید توی تیپیک حل مشکلات هم گفتم کسی جوابی نداد در ضمن Socioul Club من ورژن 1.0.0.0 هستش کرک هم رازور از ورژن سوشیال کلاب نباشه؟
دوست عزیز شما از win xp sp3 استفاده کنید NET Framework هم حتما نصب باشه ! ضمنا حتما از بازی استفاده کنید که set up اصلی داشته باشه چون بعد از نصب یک سری اپدیت ها را خود set up نصب میکنه !![]()
کمممممممممممممممممممممممم ممک من بازیرو خوب اجرا میکنم فقط مشکلم اینه منو ماشین میپیچیم دوربین نمیپیچه
بازی نمیکنم ولی برای بازی های دیگه میشه؟
سلام من این بازی رو
کمممممممممممممممممممممممم ممک من بازیرو خوب اجرا میکنم فقط مشکلم اینه منو ماشین میپیچیم دوربین نمیپیچه
سلام دوستان من 2 تا سیو برای بازی gta iv پیداه کرده اما نتونستم لینک دانلود رو پیدا کنم کس شما هم کمک کنید بگردید اگر پیداه کردید بگید تا ما هم دانلود کنیم
نوشته سیو 100% و 37 % دوستان کمک کنید پیداش کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من کاری رو که گفتم انجام دادم!
می تونم بگم دیگه افت فریم ندارم! شاید به 30 فریم هم راحت می گیریم با 8500 GT و 2Gb ram و Cpu 4600
در ضمن حتماً دکمه P رو هنگام بازی بزنید و از Motion Blur نهایت لذت رو ببرید خیلی تو گرافیک بازی تاثیر داره...
موفق باشید
منم همینطوری !!
ولی نمی دونستم مشکله!؟تو نسخه قبلی دوربین با حرکت ماشین هماهنگ بود!؟
![]()
دوستان این بازی برای ps2 هم اومده یا خیر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)