تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 860 اولاول ... 377427467473474475476477478479480481487527577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    از اون ور دنیا

10 مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــن آومــــــــــــــــــــــ ــــــــدم بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــاز

من اومدم تا دو باره در خدمت شما دوستان عزیز باشم
    حالا یه سوال کسی به شهر رفت
    منتظر جوابم بای

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

منتظر جوابم بای
    خوش اومدی خوشحال شدم که بعد از مدتی برگشتی
    شهر که وجود نداره که کسی بره
    شما هم می تونی این 150 صفحه یه نگاهی بندازی به چیزای جالبی رسیدیم

داره خودمونی میشه hasti_smile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    زمین (البته فعلا)

پيش فرض

سلام

منم موافقم ...

به نظر منم تابستان یا بهار سال دوم نمیشه این شرایطی که گفته شده رو فراهم کرد ...

اتفاقا" به نظر من اگر سال 3 این اتفاف بیافته منطقی تره ... چون همه هم بیشتر دوستون دارن و ...

تنها مسابقه ای که نمیشه تو سال اول برد مسابقه اسب سواریه. با ترفند exchange animal ما می تونیم تو روز دوم بازی 10 تا گاو طلایی داشته باشیم. تازه اگه چند تا سیو با حیوانات طلایی داشته باشیم می تونیم تو یه روز 30 تا گاو 8000 تومانی بفروشیم (مجبور نیستیم 5 تا گاو بیاریم 5 تا گوسفند همه رو گاو بیاریم) اینطوری می شه تا قبل از مسابقه آشپزی چند تا وسیله گرفت و حتی این مسابقه رو هم برد. اما حوصله زیادی می خواد.
    البته به هر حال راهی برای بردن مسابقه اسب سواری به نظرم نمیاد.

ولی من این حرف شما رو قبول ندارم چون سال اول نمی شه بدون رمز مسابقه گوسفندا رو برد:
    شما فکر کن دیگه خیلی خیلی خوب بازی کردین یه ذره پول گیرتون اومد که بتونین اول تابستون یه گوسفند بخرین حالا تو این بازی زمانی کم هرکاری کنین قلب گوسفند شما از 8 تا بیشتر نمی شه در نتیجه گوسفند طلایی نمی تونین داشته باشین

البته من این دمو رو هیچ وقت ندیدم ولی به هر حال میشه تو یه بازی دیگه قلب گوسفندها رو زیاد کرد بعد با تکنیک exchang animal اونو به بازی اصلی آورد و حتی گوسفند طلایی داشت
    به هر حال این شرکت بازی رو طوری ساخته که با یه بار بازی کردن نمیشه توش چندان موفق بود و خب شاید لازم باشه چندین تا save هم داشته باشیم , حتما از این تکنیکها استفاده کنیم

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

5 سلام

سلام به همگی امیدوارم سیوی که گذاشتم مفید واقع شده باشه

آمدم به همگی سایتی رو معرفی کنم برید حالشو ببرید ما که هنوز دیال آپی هستیم و من نمی توانم دانلود کنمولی به شما پیشنهاد میکنم برید و دانلود کنید

برید حالشو ببرید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

ولی من این حرف شما رو قبول ندارم چون سال اول نمی شه بدون رمز مسابقه گوسفندا رو برد:
    شما فکر کن دیگه خیلی خیلی خوب بازی کردین یه ذره پول گیرتون اومد که بتونین اول تابستون یه گوسفند بخرین حالا تو این بازی زمانی کم هرکاری کنین قلب گوسفند شما از 8 تا بیشتر نمی شه در نتیجه گوسفند طلایی نمی تونین داشته باشین

برای داشتن گوسفند طلایی،لازم نیست که شما در سال اول قهرمان بشید،می تونید از یک سیو دیگه منتقل کنید!!!

ببینید این بازی الکی این امکان رو نذاشته که حیوانات از یک سیو دیگه رو به سیو خودمون منتقل کنیم،یکی از راههای مهم در رسیدن به شهر،استفاده از حداکثر امکانات موجود هستش.
    پس چرا این امکان رو نادیده میگیرید؟

مطمعن باشید که بتونید این شرایط رو فراهم کنید،این دمو رو خواهید دید.

چون من دیدم،ولی نتوستم بهش کاموا بدم،وگرنه نه لباس رو واسم آماده می کرد.

6. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون من دیدم،ولی نتوستم بهش کاموا بدم،وگرنه نه لباس رو واسم آماده می کرد.
    سلام

اگر شما میگید وجود داره ...پس حتما وجود داره اما یه سوال ... با این شرایطی که گفتید باید داشته باشیم تا مادر بزرگ کاموا بخواد پس شما چرا نتونستید بهش کلموا بدید ؟!!!

راستی یه سوال دوستان ، به نظرتون این لباس به چه دردی می خوره یعنی زمستونا لباسش عوض میشه ؟!!!

منتظر جوابم بای
    سلام آقای پویا

خوش اومدید ... چه عجب بعد از این همه مدت!!

دوستان راست میگن ...چند صفحه قبل رو یه نگاه بندازید ...شاید از دموهایی که دیده شده تعجب کنید !

8. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

11

ُسلام به همگی من دیروز یک کشف جدید کردم شما با ایت ترفند میتوانید هم ماهی های افسانه ای را داشته باشید

1-گرفتن ماهی افسانه ای :200 ماهی بفروشید و سه غذا از ماهی درست کنید(Sushi sushimi grilled Fish) ویک ماهی کوچک به دریا بیندازید.هر فصلی که باشید هر6 تاش را می توانید بگیرد.

به همین سادگی امیدوارم مفید واقع شده باشه

فعلا بای بای

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

سلام

اگر شما میگید وجود داره ...پس حتما وجود داره اما یه سوال ... با این شرایطی که گفتید باید داشته باشیم تا مادر بزرگ کاموا بخواد پس شما چرا نتونستید بهش کلموا بدید ؟!!!

راستی یه سوال دوستان ، به نظرتون این لباس به چه دردی می خوره یعنی زمستونا لباسش عوض میشه ؟!!!
    اخه موقعی که من بازی می کردم،حتی این تاپیک هم راه اندازی نکرده بودم،داستان بازی رو فقط از کتاب لوح خانه دنبال می کردم! و کاموا ها رو فروخته بودم!از اکسچینگ هم متاسفانه حواثم نبود استفاده کنم،چون کلآ بهش اهمیت ندادم و گفتم شاید در سال بعد هم این دمو رو ببینم و براش کاموا رو ببرم،ولی هیچ وقت این دمو رو دیگه ندیدم.
    اون موقع یه اشتباه کردم که در روز بعد از دیدن این دمو،سیوش کردم و سیو قبلش رو نداشتم.

از بس بازیش می کردم،سیر نمی شدم.بارها شده که تا سال دهم این بازی رو انجام دادم و پاک کردم و از نو بازی کردم.

نمی دونم چرا اینقد سختش کردند و ما کجای کارمون اشتباه هستش،چون هم دموهای بیشتری وجود داره و هم شهر،اینگونه که شما دوستان پیش میرید،بسیار عالیه،چون تعدادی از دموها،که عکسشون رو گذاشتید،من ندیدم.

راجع به لباس هم بگم که،مثلآ برای جشن و مراسم و یا روزهای تولد و حتی زمستان و تابستان،می تونید از لباس های مخصوص به اون استفاده نمایید.
    Last edited by SANR; 05-08-2009 at 13:20.

11. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ُسلام به همگی من دیروز یک کشف جدید کردم شما با ایت ترفند میتوانید هم ماهی های افسانه ای را داشته باشید

1-گرفتن ماهی افسانه ای :200 ماهی بفروشید و سه غذا از ماهی درست کنید(Sushi sushimi grilled Fish) ویک ماهی کوچک به دریا بیندازید.هر فصلی که باشید هر6 تاش را می توانید بگیرد.

به همین سادگی امیدوارم مفید واقع شده باشه

فعلا بای بای
    سلام

از این روشی که گفتید مطمئنید ؟ یعنی خودتون 6 تا ماهی رو اینجوری گرفتید ؟!!!

من که 6 تا ماهی رو گرفتم ولی شما یا بقیه ی دوستان اگر تونستنند با این روش 6 تا ماهی رو بگیرند لطفا سیو بگذارید و تایید کنید.

اخه موقعی که من بازی می کردم،حتی این تاپیک هم راه اندازی نکرده بودم،داستان بازی رو فقط از کتاب لوح خانه دنبال می کردم! و کاموا ها رو فروخته بودم!از اکسچینگ هم متاسفانه حواثم نبود استفاده کنم،چون کلآ بهش اهمیت ندادم و گفتم شاید در سال بعد هم این دمو رو ببینم و براش کاموا رو ببرم،ولی هیچ وقت این دمو رو دیگه ندیدم.
    اون موقع یه اشتباه کردم که در روز بعد از دیدن این دمو،سیوش کردم و سیو قبلش رو نداشتم.

از بس بازیش می کردم،سیر نمی شدم.بارها شده که تا سال دهم این بازی رو انجام دادم و پاک کردم و از نو بازی کردم.

نمی دونم چرا اینقد سختش کردند و ما کجای کارمون اشتباه هستش،چون هم دموهای بیشتری وجود داره و هم شهر،اینگونه که شما دوستان پیش میرید،بسیار عالیه،چون تعدادی از دموها،که عکسشون رو گذاشتید،من ندیدم.

راجع به لباس هم بگم که،مثلآ برای جشن و مراسم و یا روزهای تولد و حتی زمستان و تابستان،می تونید از لباس های مخصوص به اون استفاده نمایید.
    درسته حق میدم بهتون، این بازی با یک بار همه چیزش کشف نمیشه ...

چقدر حیف که نتونستید اون دمو رو سیو کنید

از توضیحاتتون ممنونم

13. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    پست شما کاملا درس هست ولی با حالت طبیعی بازی کمی فرق می کنه
    پس برای کسانی هم که طبیعی بازی می کنن و نمی خوان از این چنج انیمل استفاده کنن هم باید؟
    اقا سنر سوال:چرا کامواهارو بهش ندادین؟
    شما که بارها بازی کردین حتما از چنج انیمل هم استفاده کردین به نظرتون چرا نتونسین بازهم این دمو رو ببینین؟
    شما این دمو رو تو نسخه دخترش دیدین یا پسرش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •