من اومدم تا دو باره در خدمت شما دوستان عزیز باشم
حالا یه سوال کسی به شهر رفت
منتظر جوابم بای![]()
من اومدم تا دو باره در خدمت شما دوستان عزیز باشم
منتظر جوابم بای![]()
خوش اومدی خوشحال شدم که بعد از مدتی برگشتی
شهر که وجود نداره که کسی بره
شما هم می تونی این 150 صفحه یه نگاهی بندازی به چیزای جالبی رسیدیم![]()
تنها مسابقه ای که نمیشه تو سال اول برد مسابقه اسب سواریه. با ترفند exchange animal ما می تونیم تو روز دوم بازی 10 تا گاو طلایی داشته باشیم. تازه اگه چند تا سیو با حیوانات طلایی داشته باشیم می تونیم تو یه روز 30 تا گاو 8000 تومانی بفروشیم (مجبور نیستیم 5 تا گاو بیاریم 5 تا گوسفند همه رو گاو بیاریم) اینطوری می شه تا قبل از مسابقه آشپزی چند تا وسیله گرفت و حتی این مسابقه رو هم برد. اما حوصله زیادی می خواد.
البته به هر حال راهی برای بردن مسابقه اسب سواری به نظرم نمیاد.
البته من این دمو رو هیچ وقت ندیدم ولی به هر حال میشه تو یه بازی دیگه قلب گوسفندها رو زیاد کرد بعد با تکنیک exchang animal اونو به بازی اصلی آورد و حتی گوسفند طلایی داشت
به هر حال این شرکت بازی رو طوری ساخته که با یه بار بازی کردن نمیشه توش چندان موفق بود و خب شاید لازم باشه چندین تا save هم داشته باشیم , حتما از این تکنیکها استفاده کنیم
سلام به همگی امیدوارم سیوی که گذاشتم مفید واقع شده باشه
آمدم به همگی سایتی رو معرفی کنم برید حالشو ببرید ما که هنوز دیال آپی هستیم و من نمی توانم دانلود کنمولی به شما پیشنهاد میکنم برید و دانلود کنید
برید حالشو ببرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای داشتن گوسفند طلایی،لازم نیست که شما در سال اول قهرمان بشید،می تونید از یک سیو دیگه منتقل کنید!!!
ببینید این بازی الکی این امکان رو نذاشته که حیوانات از یک سیو دیگه رو به سیو خودمون منتقل کنیم،یکی از راههای مهم در رسیدن به شهر،استفاده از حداکثر امکانات موجود هستش.
پس چرا این امکان رو نادیده میگیرید؟
مطمعن باشید که بتونید این شرایط رو فراهم کنید،این دمو رو خواهید دید.
چون من دیدم،ولی نتوستم بهش کاموا بدم،وگرنه نه لباس رو واسم آماده می کرد.
سلامچون من دیدم،ولی نتوستم بهش کاموا بدم،وگرنه نه لباس رو واسم آماده می کرد.
اگر شما میگید وجود داره ...پس حتما وجود داره اما یه سوال ... با این شرایطی که گفتید باید داشته باشیم تا مادر بزرگ کاموا بخواد پس شما چرا نتونستید بهش کلموا بدید ؟!!!
راستی یه سوال دوستان ، به نظرتون این لباس به چه دردی می خوره یعنی زمستونا لباسش عوض میشه ؟!!!
سلام آقای پویامن اومدم تا دو باره در خدمت شما دوستان عزیز باشم
منتظر جوابم بای![]()
خوش اومدید ... چه عجب بعد از این همه مدت!!
دوستان راست میگن ...چند صفحه قبل رو یه نگاه بندازید ...شاید از دموهایی که دیده شده تعجب کنید !
ُسلام به همگی من دیروز یک کشف جدید کردم شما با ایت ترفند میتوانید هم ماهی های افسانه ای را داشته باشید
1-گرفتن ماهی افسانه ای :200 ماهی بفروشید و سه غذا از ماهی درست کنید(Sushi sushimi grilled Fish) ویک ماهی کوچک به دریا بیندازید.هر فصلی که باشید هر6 تاش را می توانید بگیرد.
به همین سادگی امیدوارم مفید واقع شده باشه
فعلا بای بای![]()
اخه موقعی که من بازی می کردم،حتی این تاپیک هم راه اندازی نکرده بودم،داستان بازی رو فقط از کتاب لوح خانه دنبال می کردم! و کاموا ها رو فروخته بودم!از اکسچینگ هم متاسفانه حواثم نبود استفاده کنم،چون کلآ بهش اهمیت ندادم و گفتم شاید در سال بعد هم این دمو رو ببینم و براش کاموا رو ببرم،ولی هیچ وقت این دمو رو دیگه ندیدم.سلام
اگر شما میگید وجود داره ...پس حتما وجود داره اما یه سوال ... با این شرایطی که گفتید باید داشته باشیم تا مادر بزرگ کاموا بخواد پس شما چرا نتونستید بهش کلموا بدید ؟!!!
راستی یه سوال دوستان ، به نظرتون این لباس به چه دردی می خوره یعنی زمستونا لباسش عوض میشه ؟!!!
اون موقع یه اشتباه کردم که در روز بعد از دیدن این دمو،سیوش کردم و سیو قبلش رو نداشتم.
از بس بازیش می کردم،سیر نمی شدم.بارها شده که تا سال دهم این بازی رو انجام دادم و پاک کردم و از نو بازی کردم.
نمی دونم چرا اینقد سختش کردند و ما کجای کارمون اشتباه هستش،چون هم دموهای بیشتری وجود داره و هم شهر،اینگونه که شما دوستان پیش میرید،بسیار عالیه،چون تعدادی از دموها،که عکسشون رو گذاشتید،من ندیدم.
راجع به لباس هم بگم که،مثلآ برای جشن و مراسم و یا روزهای تولد و حتی زمستان و تابستان،می تونید از لباس های مخصوص به اون استفاده نمایید.
Last edited by SANR; 05-08-2009 at 13:20.
سلامُسلام به همگی من دیروز یک کشف جدید کردم شما با ایت ترفند میتوانید هم ماهی های افسانه ای را داشته باشید
1-گرفتن ماهی افسانه ای :200 ماهی بفروشید و سه غذا از ماهی درست کنید(Sushi sushimi grilled Fish) ویک ماهی کوچک به دریا بیندازید.هر فصلی که باشید هر6 تاش را می توانید بگیرد.
به همین سادگی امیدوارم مفید واقع شده باشه
فعلا بای بای![]()
از این روشی که گفتید مطمئنید ؟ یعنی خودتون 6 تا ماهی رو اینجوری گرفتید ؟!!!
من که 6 تا ماهی رو گرفتم ولی شما یا بقیه ی دوستان اگر تونستنند با این روش 6 تا ماهی رو بگیرند لطفا سیو بگذارید و تایید کنید.
درسته حق میدم بهتون، این بازی با یک بار همه چیزش کشف نمیشه ...اخه موقعی که من بازی می کردم،حتی این تاپیک هم راه اندازی نکرده بودم،داستان بازی رو فقط از کتاب لوح خانه دنبال می کردم! و کاموا ها رو فروخته بودم!از اکسچینگ هم متاسفانه حواثم نبود استفاده کنم،چون کلآ بهش اهمیت ندادم و گفتم شاید در سال بعد هم این دمو رو ببینم و براش کاموا رو ببرم،ولی هیچ وقت این دمو رو دیگه ندیدم.
اون موقع یه اشتباه کردم که در روز بعد از دیدن این دمو،سیوش کردم و سیو قبلش رو نداشتم.
از بس بازیش می کردم،سیر نمی شدم.بارها شده که تا سال دهم این بازی رو انجام دادم و پاک کردم و از نو بازی کردم.
نمی دونم چرا اینقد سختش کردند و ما کجای کارمون اشتباه هستش،چون هم دموهای بیشتری وجود داره و هم شهر،اینگونه که شما دوستان پیش میرید،بسیار عالیه،چون تعدادی از دموها،که عکسشون رو گذاشتید،من ندیدم.
راجع به لباس هم بگم که،مثلآ برای جشن و مراسم و یا روزهای تولد و حتی زمستان و تابستان،می تونید از لباس های مخصوص به اون استفاده نمایید.
چقدر حیف که نتونستید اون دمو رو سیو کنید
از توضیحاتتون ممنونم
سلامپست شما کاملا درس هست ولی با حالت طبیعی بازی کمی فرق می کنهپس برای کسانی هم که طبیعی بازی می کنن و نمی خوان از این چنج انیمل استفاده کنن هم باید؟اقا سنر سوال:چرا کامواهارو بهش ندادین؟شما که بارها بازی کردین حتما از چنج انیمل هم استفاده کردین به نظرتون چرا نتونسین بازهم این دمو رو ببینین؟شما این دمو رو تو نسخه دخترش دیدین یا پسرش؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)