بوشو میتونی توصیف کنی؟
بابا قیمتش هم میپرسیدی دیگه![]()
بوشو میتونی توصیف کنی؟
بابا قیمتش هم میپرسیدی دیگه![]()
تست که نشد بکنم فقط درشو بو کردم به نظرم خنک اومد و شیرین
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
فرید الان که اون مشکیه رو میبینم احساس میکنم خیلی شبیه این سامورایی های ژاپنی هست شیشش سرش مثل کلاهشون و اون قسمتی که بیرون زده عنا تو فیلما شمشیرشون هست چه باحال![]()
Last edited by moli_ahmad; 28-02-2012 at 22:25.
تمام محصولاتش به همین شکل هستند و فقط تنوع رنگ دارن![]()
سلام
اگه منظور سوالتون اینه که زنا دوست دارن چه رایحه ای از بدن مرد بشنون. باید بگم که پاسخشو نمی دونم. امّا چیزی که واضحه اینه هم مردها بوی عرق زن ها رو در ترکیب با عطر دوست دارن و هم زن ها بوی عرق مردها رو در ترکیب با عطر. همون طور که گفتم عرق انسان ها حاوی فرومون (مادّه ای در عرق انسان برای جذب جنس مخالف) هست.
شریف عطّار
حامد
ژاپنی ها خیلی علاقه دارن به بوهایه ملایم و شیرین .
موندگار میزد؟
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
ممنونم
بعد این نت رو باید از کجا فهمید که داخله ادکلنی هست؟
ای ول داش احمد
دادا شما عطرفروش هستید؟
شریف عطّار
اگه منظورتون نوت فرومونه که باید بگم این نوت رو هنوز نتونستن وارد عطری بکنن.
اگه منظورتون از نوت، نوت های عطره. باید عرض کنم کلمه ی نوت علاوه بر استفاده در معانی نوت پایه، نوت میانی و نوت اوّلیه، به معنی رایحه های مختلف استفاده شده در عطر هم هست.
مثلاً نوت پرتقال متشکّل از تعدادی مواد صنعتی و طبیعی، نوت مشک متشکّل از تعدادی مادّه ی صنعتی، نوت عنبر متشکل از تعدادی مواد مصنوعی. نوت یاس متشکل از تعدادی مواد اوّلیّه ی صنعتی و طبیعی، نوت سنبل، نوت لیمو سنگی، نوت ریحان، نوت ...
طریقه شناخت این نوت ها:
1. آموزش حس بویایی با استشمام این نوت ها به تنهایی و تلاش برای تشخیص نوت ها در عطر در مراحل مختلف تبخیر آن و در حالات متفاوت، اعم از روی نوار کاغذی، در هوا، در حلال های مختلف، داخل آب، روی کتان و ...
2. پرسش از خبرگان این علم، مخصوصاً توصیفات موجود در سایت های اینترنتی از قبیل osmoz.
شریف عطّار
نه منظورم این بود که میشه از کجا فهمید که یه ادکلنی بویه تن جنسه مقابل رو میده؟
یکی به من عطری معرفی کنه که بوی چوب بده و البته ارزون باشه!![]()
بنده ادکلنی سراغ ندارم که بوی تن جنس مخالف رو بده و تا اونجایی که من می دونم هنوز غیر خدا هیچ کی نتونسته این بو رو خلق کنه.
شریف عطّار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)