تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 1185 اولاول ... 377427467473474475476477478479480481487527577977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بوشو میتونی توصیف کنی؟

بابا قیمتش هم میپرسیدی دیگه

2. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تست که نشد بکنم فقط درشو بو کردم به نظرم خنک اومد و شیرین

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

فرید الان که اون مشکیه رو میبینم احساس میکنم خیلی شبیه این سامورایی های ژاپنی هست شیشش سرش مثل کلاهشون و اون قسمتی که بیرون زده عنا تو فیلما شمشیرشون هست چه باحال
    Last edited by moli_ahmad; 28-02-2012 at 22:25.

4. 5 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

فرید الان که اون مشکیه رو میبینم احساس میکنم خیلی شبیه این سامورایی های ژاپنی هست شیشش سرش مثل کلاهشون و اون قسمتی که بیرون زده عنا تو فیلما شمشیرشون هست چه باحال
    تمام محصولاتش به همین شکل هستند و فقط تنوع رنگ دارن

6. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد جان والا منی که سقف خرید هام 40-50 تومن بود الان شده 60-70 اقلا پایه اش.

خب دیگه محصولاته بوگارت بهترین هستن به نظرم یا بنتون.

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

میشه در مورده نت هایی که خانم ها خوششون میاد توضیح بدید؟(فکر کنم خیلی ها این سوال رو داشته باشن)
    سلام
    اگه منظور سوالتون اینه که زنا دوست دارن چه رایحه ای از بدن مرد بشنون. باید بگم که پاسخشو نمی دونم. امّا چیزی که واضحه اینه هم مردها بوی عرق زن ها رو در ترکیب با عطر دوست دارن و هم زن ها بوی عرق مردها رو در ترکیب با عطر. همون طور که گفتم عرق انسان ها حاوی فرومون (مادّه ای در عرق انسان برای جذب جنس مخالف) هست.
    شریف عطّار
    حامد

8. 7 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ژاپنی ها خیلی علاقه دارن به بوهایه ملایم و شیرین .

موندگار میزد؟

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

سلام
    اگه منظور سوالتون اینه که زنا دوست دارن چه رایحه ای از بدن مرد بشنون. باید بگم که پاسخشو نمی دونم. امّا چیزی که واضحه اینه هم مردها بوی عرق زن ها رو در ترکیب با عطر دوست دارن و هم زن ها بوی عرق مردها رو در ترکیب با عطر. همون طور که گفتم عرق انسان ها حاوی فرومون (مادّه ای در عرق انسان برای جذب جنس مخالف) هست.
    شریف عطّار
    حامد
    ممنونم

بعد این نت رو باید از کجا فهمید که داخله ادکلنی هست؟

10. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصولا سلیقه ها متفاوت هست مخصوصا تو خانوم های شرقی و غربی اختلاف سلیقه کاملا دیده میشه مثلا جایی که عشق خانوما اکوا بولگاری هست جای دیگه بدشون میاد ولی میشه گفت بوهایی که زیادی سرد و حالت خشک دارن مورد پسند نیست به نظر من روی ادکلن های پودری بیشترمیشه حساب کرد یا نت AMBER مثلا من لالیک رو در مورد 10 نفر تستیدم فقط 2 نفر خوششون اومد اکوا رو از همون 10 نفر 8 نفر واندروود و شوپارد رو همه پسندیدن به نظر میاد خانومای ایرانی نسبت به ادکلن های گرم واکنش بهتری دارن مثلا عاشق گرلن L INSTANT EXTERME شدن
    ای ول داش احمد
    دادا شما عطرفروش هستید؟
    شریف عطّار

12. 4 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ژاپنی ها خیلی علاقه دارن به بوهایه ملایم و شیرین .

موندگار میزد؟

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

ممنونم

بعد این نت رو باید از کجا فهمید که داخله ادکلنی هست؟
    اگه منظورتون نوت فرومونه که باید بگم این نوت رو هنوز نتونستن وارد عطری بکنن.
    اگه منظورتون از نوت، نوت های عطره. باید عرض کنم کلمه ی نوت علاوه بر استفاده در معانی نوت پایه، نوت میانی و نوت اوّلیه، به معنی رایحه های مختلف استفاده شده در عطر هم هست.
    مثلاً نوت پرتقال متشکّل از تعدادی مواد صنعتی و طبیعی، نوت مشک متشکّل از تعدادی مادّه ی صنعتی، نوت عنبر متشکل از تعدادی مواد مصنوعی. نوت یاس متشکل از تعدادی مواد اوّلیّه ی صنعتی و طبیعی، نوت سنبل، نوت لیمو سنگی، نوت ریحان، نوت ...
    طریقه شناخت این نوت ها:
    1. آموزش حس بویایی با استشمام این نوت ها به تنهایی و تلاش برای تشخیص نوت ها در عطر در مراحل مختلف تبخیر آن و در حالات متفاوت، اعم از روی نوار کاغذی، در هوا، در حلال های مختلف، داخل آب، روی کتان و ...
    2. پرسش از خبرگان این علم، مخصوصاً توصیفات موجود در سایت های اینترنتی از قبیل osmoz.
    شریف عطّار

14. 4 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اگه منظورتون نوت فرومونه که باید بگم این نوت رو هنوز نتونستن وارد عطری بکنن.
    اگه منظورتون از نوت، نوت های عطره. باید عرض کنم کلمه ی نوت علاوه بر استفاده در معانی نوت پایه، نوت میانی و نوت اوّلیه، به معنی رایحه های مختلف استفاده شده در عطر هم هست.
    مثلاً نوت پرتقال متشکّل از تعدادی مواد صنعتی و طبیعی، نوت مشک متشکّل از تعدادی مادّه ی صنعتی، نوت عنبر متشکل از تعدادی مواد مصنوعی. نوت یاس متشکل از تعدادی مواد اوّلیّه ی صنعتی و طبیعی، نوت سنبل، نوت لیمو سنگی، نوت ریحان، نوت ...
    طریقه شناخت این نوت ها:
    1. آموزش حس بویایی با استشمام این نوت ها به تنهایی و تلاش برای تشخیص نوت ها در عطر در مراحل مختلف تبخیر آن و در حالات متفاوت، اعم از روی نوار کاغذی، در هوا، در حلال های مختلف، داخل آب، روی کتان و ...
    2. پرسش از خبرگان این علم، مخصوصاً توصیفات موجود در سایت های اینترنتی از قبیل osmoz.
    شریف عطّار
    نه منظورم این بود که میشه از کجا فهمید که یه ادکلنی بویه تن جنسه مقابل رو میده؟

16. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یکی به من عطری معرفی کنه که بوی چوب بده و البته ارزون باشه!

18. 3 کاربر از nokhodkeshmesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه منظورم این بود که میشه از کجا فهمید که یه ادکلنی بویه تن جنسه مقابل رو میده؟
    بنده ادکلنی سراغ ندارم که بوی تن جنس مخالف رو بده و تا اونجایی که من می دونم هنوز غیر خدا هیچ کی نتونسته این بو رو خلق کنه.
    شریف عطّار

20. 5 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •