تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 4105 اولاول ... 3774274674734744754764774784794804814875275779771477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام . من امروز فهمیدم که میتونم معافیت پزشکی بگیرم بخاطر شماره چشم. از یک طرف خوشحالم که خدمت نمیرم از یک طرف ناراحتم که ممکنه در آینده کاری من تاثیر بذاره . واقعا بشدت مرددم . یکی میگه اگه ارگانی بخواد استخدام کنه اصلا معافیت پزشکی رو استخدام نمیکنه :( یکی میگه برو حال کن دو-سه سال از زندگی جلو افتادی. چون من بخاطر نداشتن تخصص در زمینه کامپیوتر امیدم به استخدام دولتیه . اگه معافیت بگیرم دیگه نمیشه استخدام شد؟؟؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

هر معافیتی به جز معافیت اعصاب و روان می تونین بگیرین ، بگیرین که اگه اومدید خدمت مثل چی پشیمون میشید.ما توش هستیم دیگه، کار دولتی کجا بود؟ تازه الان معافی داشته باش و یه پارتی هم داشته باشی با معافی اعصاب و روان هم استخدامت میکنن.
    به خدا الان هر معافیتی به من بدن من میگیرم و از شر خدمت خلاص میکنم خودم رو.

3. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوستان من سال دیگه خرداد درس دانشگام تموم میشه...میگم بعدش باید برم سربازی یا مبتونم بمون واسه ارشد(که بهمن ماه سال دیگه هست)بخونم؟چجوریاست وضعش؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من سال دیگه خرداد درس دانشگام تموم میشه...میگم بعدش باید برم سربازی یا مبتونم بمون واسه ارشد(که بهمن ماه سال دیگه هست)بخونم؟چجوریاست وضعش؟
    امتحانات کارشناسی معمولا توی ماه تیر برگزار میشه . درسته ؟ یعنی شما احتمالا 31 تیر توی مدرکتون فارغ التحصیل میخوره . تا 6 ماه بعدش یعنی تا پایان دی ماه فرصت داری که دفترچه پست کنی . یعنی اگه شما توی آذر ماه یا تا اواسط دی ماه (به خاطر اطمینان ، چون روزای آخر ممکنه به مشکل بر بخوری) دفترچه ی سربازیت رو بفرستی مشکلی نداری . چون حداقل یه ماه و نیم طول میکشه تا تاریخ اعزامت و محلش مشخص بشه . بنابراین تا بهمن اعزام نمیشی و میتونی راحت کنکور بدی . ولی اگر احیانا اعزام شدی باید سریعا بری پیش فرماندت و تاریخ کنکور رو برای مرخصی باهاش هماهنگ کنی . اگر هم بهمن کنکور دادی و قبل از اعلام نتایج اعزام شدی ، میری سربازی و هر موقع که نتیجه ی آزمون اومد ، اگر قبول شده بودی از خدمت ترخیص میشی دقیقا مثل خود من که با هزار مکافات ترخیص شدم .

6. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان کسی از سپاه پذیرش گرفته؟
    من برای 8/1 گرفتم مدارکم رو هم ارائه دادم ولی نمیدونم مورد قبول واقع شده یا نه؟البته من تکمیلی هم دارم
    Last edited by ha789di; 19-09-2011 at 21:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کسی از استان فارس هست سمنان افتاده باشه سربازیش ؟

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا اینجا چیزی درباره بندرعباس نیست؟والا من که حال 400 صفحه ندارم هر کی رفته میره هست داره ازونجا میره بگه...

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    اینم خدمت ما
    دو روز تا اخر خدمتمون باقی مونده بود یه نفر عوض برام فرستادن....ریسمون هم گفت بهم که امروز بپیچ برو خونه و خلاصه دو روز اخر رو بزن تو گوشش.....

ولی اینگار تدبیر جور دیگه ای رقم خورده بود ....بلافاصله تماس گرفته شده و اعلام کردن این دو روز آماده باش 100% هست همه باید تو یگان حاضر باشن!!!!!!!!
    این هم خدمت تو نیروی انتظامی که باید تا ثانیه اخر تو یگان باشی!!!

11. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

دوستانی که کرج (البرز) می خوان امریه بگیرن در صورت داشتن شرایط متاهل بودن یا تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی و یا معاف از رزم یه سر به کمیته امداد کل (سر حدآباد) بزنن برای ۱۰/۱ اون جور که مسئولش میگفت جا هست.(ما که شرایط نداشتیم)

13. 3 کاربر از mmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

معافیت برادر سوم به شورای محترم نگهبان ارسال شد

به گزارش سایت سربازی , دکتر کاظم جلالی در خصوص مقوله دو برادری فرمودند : همان طور که در گذشته معروض داشتم گفتگوی مفصلی را با ریاست محترم مجلس شورای اسلامی داشته و توضیح دادم که این مصوبه مجلس موجب شد که جمعیت کثیری از جوانان عزیز بر روی آن برنامه ریزی نمایند یا ازدواج کنند و یا تحصیلات خود را با سرعت بیشتری به پایان برسانند لذا یک حقی برای این دسته از جوانان ابجاد شده است و همان طور که شنیدید در مجلس شورای اسلامی هم بر سر موضوع دو برادری از موضع دفاع صحبت کردم و از مسئولین خواستم تمهیدی بیندیشند.
    خوشبختانه در گفتگویی که امروز با ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر لاریجانی داشتم ایشان گفتند که با سر لشکر بسیجی جناب آقای دکتر فیروزآبادی ریاست محترم کل نیروهای مسلح در رابطه با مقوله دو برادری صحبت کردند و ایشان استدلال های جناب آقای دکتر لاریجانی را پذیرفتند لذا از همین روی فعلاً مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر معافیت برادر سوم به شورای محترم نگهبان ارسال شده است و باید منتظر نظر شورای نگهبان باشیم.

15. 2 کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •