تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 646 اولاول ... 377427467473474475476477478479480481487527577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان بین xperia z2 و one e8 کدومش بهتره به نظرتون؟؟؟
    مزایای z2:ضد آب بودن و بدنه قویتر-دوربین بهتر-صفحه نمایش بزرگتر-حافظه رم بیشتر(3گیگ)
    مزایای e8:صدای اسپیکر بهتر-رابط کاربری بهتر و بدون هنگ و باگ-صدای هندزفری بهتر-cpu قویتر
    در مورد کیفیت صفحه نمایش هم تا حالا e8 رو ندیدم که با z2 مقایسه کنم کسی میدونه کیفیت صفحه کدومش بهتره؟
    Last edited by farshad0123; 14-04-2015 at 16:28.

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوستان بین xperia z2 و one e8 کدومش بهتره به نظرتون؟؟؟
    هردو گوشیای خوبی هستن و انتخاب های مطمئنی هستن
    در مجموع Z2
    باطری بهتر
    ضد آب (البته به سلیقه خودتون تو نگهداری هم برمیگرده)
    3 گیگ رم
    دوربین روی کاغذ قویتر!

ولی به دو دلیلی که آبی کردم انتخاب Z2 منطقی تر هست با انتخاب Z2 قابلیت خاصی از E8 رو از دست نمیدین

4. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

هردو گوشیای خوبی هستن و انتخاب های مطمئنی هستن
    در مجموع Z2
    باطری بهتر
    ضد آب (البته به سلیقه خودتون تو نگهداری هم برمیگرده)
    3 گیگ رم
    دوربین روی کاغذ قویتر!

ولی به دو دلیلی که آبی کردم انتخاب Z2 منطقی تر هست با انتخاب Z2 قابلیت خاصی از E8 رو از دست نمیدین
    z2کیفیت تصویرش بهتره؟
    اون هندزفری های نویز کنسلینگ با خود گوشی هست یا باید جدا بگیریم؟
    من بخاطر رابط کاربری htc که باگ نداره بین این دو مدل موندم چون میگن one e8 خیلی سریعه و اصلا باگ نداره حتی وقتی حافظش پر میشه از طرفی بعضیا میگن خرابی میکروفون تو e8 خیلی شایعه
    Last edited by farshad0123; 14-04-2015 at 16:40.

6. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

z2کیفیت تصویرش بهتره؟
    اون هندزفری های نویز کنسلینگ با خود گوشی هست یا باید جدا بگیریم؟
    من بخاطر رابط کاربری htc که باگ نداره بین این دو مدل موندم چون میگن one e8 خیلی سریعه و اصلا باگ نداره حتی وقتی حافظش پر میشه از طرفی بعضیا میگن خرابی میکروفون تو e8 خیلی شایعه
    با توجه به تراکم پیکسل ها (هردو 400ppi یه بالا هستن) و تکنولوژی LCD نباید تفاوت فاحشی داشته باشن (از نزدیک قبل خرید چک کنین)
    Z2 انگار پک های مختلف داره که یه نسخه کامل هست و اون یکی نه به چند صفحه قبل مراجعه کنین پست های دوستان در مورد پک ها و Z2 رو مشاهده میکنین (دوستان اینجا خرید کردن مطمئنا بیشتر میتونن کمک کنن)
    با این سخت افزار که رو هردو گوشی قرار داره شما نگران باگ و لگ و این صحبتا نباش از طرفی هم توی اندروید 5 سرعت خیلی بهتر میشه
    از نظر خرابی هم نمیتونم کمکی بکنم وسیله الکتریکی ممکنه هر اتفاقی براش بیافته ولی جنس مطمئن نباید ایرادی براش پیش بیاد

+

فیلمبرداریه 4K رو هم به Z2 اضافه کنین به عنوان برتری
    Last edited by runner; 14-04-2015 at 16:51.

8. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با توجه به تراکم پیکسل ها (هردو 400ppi یه بالا هستن) و تکنولوژی LCD نباید تفاوت فاحشی داشته باشن (از نزدیک قبل خرید چک کنین)
    Z2 انگار پک های مختلف داره که یه نسخه کامل هست و اون یکی نه به چند صفحه قبل مراجعه کنین پست های دوستان در مورد پک ها و Z2 رو مشاهده میکنین (دوستان اینجا خرید کردن مطمئنا بیشتر میتونن کمک کنن)
    با این سخت افزار که رو هردو گوشی قرار داره شما نگران باگ و لگ و این صحبتا نباش از طرفی هم توی اندروید 5 سرعت خیلی بهتر میشه
    از نظر خرابی هم نمیتونم کمکی بکنم وسیله الکتریکی ممکنه هر اتفاقی براش بیافته ولی جنس مطمئن نباید ایرادی براش پیش بیاد

+

فیلمبرداریه 4K رو هم به Z2 اضافه کنین به عنوان برتری
    galaxy s5 هشت هسته ای چطور؟خوبه؟
    گفتن با اندروید 4.4 صفحش خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه وقتی هم به 5 آپدیت بشه مشکل صفحه نمایش برطرف میشه ولی باگ های دیگه ای بهش اضافه میشه مثلا خود به خود داغ میکنه و سریع باتری خالی میکنه یا بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه چنین چیزی صحت داره؟
    خودم که s5 رو دیدم خیلی خوشم اومد ازش
    z2 هم چند جا روشنشو دیدم بعضیا کیفیتشون خیلی بهتر بود و بعضیا کیفیتشون پایینتر میگن سونی دو نوع پنل زده برا z2 و یکیشون کیفیتش بهتره یه ویدئو هم ازش دیدم ولی نمیدونم تشخیصش چطوره
    Last edited by farshad0123; 14-04-2015 at 17:11.

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

galaxy s5 چطور؟خوبه؟
    گفتن با اندروید 4.4 صفحش خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه وقتی هم به 5 آپدیت بشه مشکل صفحه نمایش برطرف میشه ولی باگ های دیگه ای بهش اضافه میشه مثلا خود به خود داغ میکنه و سریع باتری خالی میکنه یا بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه چنین چیزی صحت داره؟
    خودم که s5 رو دیدم خیلی خوشم اومد ازش
    z2 هم چند جا روشنشو دیدم بعضیا کیفیتشون خیلی بهتر بود و بعضیا کیفیتشون پایینتر میگن z2 دو نوع پنل زده برا z2 و یکیشون کیفیتش بهتره یه ویدئو هم ازش دیدم ولی نمیدونم تشخیصش چطوره
    والا من خودم الان S5 دارم 4.4.2 رو باش تجربه کردم الان هم 5 آپدیت کردم
    هیچکدوم این مشکلاتی که شما میگین نداشتم و ندارم نمیدونم دیگه
    بحث اجرا شدن بازیا برمیگرده به اندروید شاید روی اندروید 5 مشکل داشته باشه اونم به خاطر عدم هماهنگیه بازیا با سیستم عامل جدید هست که رفع میشه

S5 هم گزینه خوبیه من چون شما مدلاتونو اعلام کردین بتون مدل دیگه پیشنهاد ندادم
    ولی S5 کیفیت نمایشگر خیلی خوبی داره
    usb 3.0
    سنسور اثر انگشت به همراه سنسورای دیگه
    ضد آب
    دوربین با کیفیت و امکانات عکاسی خوب
    فیلمبرداری 4K

به شخصه ازش خیلی راضی ام (برای خرید سامسونگ هم بتون پیشنهاد میکنم تنها با گارانتی رسمی بخرین و مدلای اروپایی و ... که بدون گارانتی رسمی هستن رو نگیرین)

12. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

والا من خودم الان S5 دارم 4.4.2 رو باش تجربه کردم الان هم 5 آپدیت کردم
    هیچکدوم این مشکلاتی که شما میگین نداشتم و ندارم نمیدونم دیگه
    بحث اجرا شدن بازیا برمیگرده به اندروید شاید روی اندروید 5 مشکل داشته باشه اونم به خاطر عدم هماهنگیه بازیا با سیستم عامل جدید هست که رفع میشه

S5 هم گزینه خوبیه من چون شما مدلاتونو اعلام کردین بتون مدل دیگه پیشنهاد ندادم
    ولی S5 کیفیت نمایشگر خیلی خوبی داره
    usb 3.0
    سنسور اثر انگشت به همراه سنسورای دیگه
    ضد آب
    دوربین با کیفیت و امکانات عکاسی خوب
    فیلمبرداری 4K

به شخصه ازش خیلی راضی ام (برای خرید سامسونگ هم بتون پیشنهاد میکنم تنها با گارانتی رسمی بخرین و مدلای اروپایی و ... که بدون گارانتی رسمی هستن رو نگیرین)
    2روز پیش که بازار بودم
    سامسونگ گارانتی مایکروتل هست که قیمتش بالاتره ولی گارانتی خاورمیانه هست 1250000 میگه گارانتی خاورمیانه خوبه؟
    z2 هم که اصلا با گارانتی نیست تو بازار فقط بدون گارانتی قیمتش 1240000 تومن فور جی و 1170000تومن تری جی
    one e8 هم یک هفته پیش ریخته بود تو بازار قیمت تک سیم تایوانش هم بدون گارانتی 1170000تومن بود و دو سیم تایوان با گارانتی 1400000 تومن بود 2روز پیش که رفتم تعجب میکنم اصلا اثری از e8 نبود تو بازار فقط یه مغازه تک سیم تایوانی با گارانتی میگفت 1450000تومن که خیلی گرونتر از قیمت خودش داشت میفروخت قیمت تک سیمکارت تایوان با گارانتی باید 1250000تومن باشه و دو سیم تایوان با گارانتی 1400000تومن نمیدونم تو این یک هفته چه اتفاقی افتاده برعکس الان که پرچمدارا اومدن باید قیمت این مدل ها بیاد پایین
    Last edited by farshad0123; 14-04-2015 at 17:32.

14. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

2روز پیش که بازار بودم
    سامسونگ گارانتی مایکروتل هست که قیمتش بالاتره ولی گارانتی خاور هست 1250000 میگه
    z2 هم که اصلا با گارانتی نیست تو بازار فقط بدون گارانتی قیمتش 1240000 تومن فور جی و 1170000تومن تری جی
    one e8 هم یک هفته پیش ریخته بود تو بازار قیمت تک سیم تایوانش هم بدون گارانتی 1170000تومن بود و دو سیم تایوان با گارانتی 1400000 تومن بود 2روز پیش که رفتم تعجب میکنم اصلا اثری از e8 نبود تو بازار فقط یه مغازه تایوانی با گارانتی میگفت 1450000تومن که خیلی گرونتر از قیمت خودش داشت میفروخت قیمت تک سیمکارت تایوان با گارانتی باید 1250000تومن باشه و دو سیم تایوان 1400000تومن نمیدونم تو این یک هفته چه اتفاقی افتاده برعکس الان که پرچمدارا اومدن باید قیمت این مدل ها بیاد پایین
    سامسونگ سه تا گارانتی رسمی داره که هر سه خدمات پس از فروششون در یک نمایندگی هست
    مایکروتل
    سامتل
    همراه سرویس خاور میانه
    هرکدوم خرید کنین جای نگرانی نیس به گفته نماینده های فروش نوع خدمات مایکروتل هست که باعث گرونیش هست چون 1 ماه تعویض داره

16. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نظر کارشناسیتون راجب این گوشی چیه؟ آیا افت قیمت می کند؟
    LG L50 Dual

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

نظر کارشناسیتون راجب این گوشی چیه؟ آیا افت قیمت می کند؟
    LG L50 Dual

دوست عزیز نسبت به قیمتش گوشیه خوبیه
    دوربینش پایینه ولی باطریش عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •