بله ممنون می شم اگه جواب بدین![]()
بله ممنون می شم اگه جواب بدین![]()
اثبات به روش برهان خلف :
فرض کنید عبارت داخل قدرمطلق ، بزرگ تر از 1 باشد . در این صورت داریم :
عبارت سمت چپ فقط در صورتی بزرگتر از یک است که صورت کسر زیر رادیکال از مخرجش بزرگ تر باشد . لذا داریم :
که عبارت به دست آمده با فرض سوال در تناقض است . بنابراین فرض خلف باطل و حکم اثبات می شود.
سلام ميتوان مستقيما هم با استفاده از خود نامساوي داده شده مطلب را اثبات كرد چون ميدانيم يكي از راه هاي اثبات نامساويها شروع كردن از خود نامساوي و رسيدن به يك نتيجه همواره درست است كه چون اين مراحل همه برگشت پذير است نامساوي هم ثابت ميشود
هیچ کس نمی دونه؟
از هرکس پرسیدم نمی دونست
من متوجه نمی شم به زبان ریاضی منظورتون چی هست ؟ همینی که نوشتید مگر به زبان ریاضی نیست ؟
دنباله ای که فرمودید دنباله ی مشهور و البته جالب و جذابی هست که می تونید اینجا توضیحات مربوط بهش رو بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه برام توضیح بدید که رابطه ی بین اعداد چه جوریه؟
منظورم از زبان ریاضی اینه که مجموعه رو که با عضوها نوشته شده با زبان ریاضی بنویسید،مثلا:
{ .... x l x}
با سلام خدمت اساتید محترم .
خدا خیرتون بده که همیشه به ما کمک میکنید .
می خواستم خواهش کنم که اگه کسی روش تستی ماتریس همسازه رو میدونه ماتریس زیر رو به همین روش برام حل کنه ممنون .
یه کوچولو اگه توضیح بدید ممنون میشم
![]()
Last edited by hamedp30world; 15-11-2012 at 18:16.
سلام دوستان اگه امکانش هست جواب این انتگرال ساده که از راه جز به جز حل می شه رو برام بنویسید تو حل هایی که دیدم به یک تناقض با آن چه تا حالا خونده بودم رسیدم! ممنونم پیشاپیش..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
تو کدوم بخشش به تناقض رسیدید ؟!
شما x رو تابع f فرض کن . بعد ae^-ax رو مشتق g
ویرایش : من به روش نامعین حلش کردم براتون حالا کافیه حدود انتگرال رو جاگذاری کنید ... !
Last edited by *M!L4D*; 15-11-2012 at 20:07.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)