تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 674 اولاول ... 377427467473474475476477478479480481487527577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    چطوری میشه قدرت یه دروازه بان رو کم کنی (راحت گل بخوره) ولی عددش تغییری نکنه...و برعکس
    به جایه ضعیف کردن دروازبان قدش رو کوتاه کن چون کسی حواسش به قد دروازبان نیست کم بشه نمیفهمه ولی تاثیرش زیاده

2. 3 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

کسی میتونه در مورد قسمت ability setting یکم توضیح بده ...که هر گزینه ماله چه قدرتیه؟؟؟
    این پست توسط کاربر بسیار عزیز 4039 همون حسین جان در انجمن pes 2010 نوشته شده.زیاد با 2011 فرقی نداره:

attack : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در حفظ توپ داره .

deffence : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در 'گرفتن توپ از حریف داره .

body balane : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از قدرت بدنی بیشتری برخورداره .

stamina : این توانایی مربوط میشه به نفس بازیکنان .

top speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانیکه پا به توپ نیست سرعت بیشتری داره .

acceleration :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن شتاب بیشتری در استارتها داره .

response :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن عکس العمل بهتری نسبت به اتفاقات اطرافش داره .

agility : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن چالاکی بیشتری در حرکاتش داره .

dribble .acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دریبل های دقیق تری هستش .

drrible speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانی که پا به توپه سرعت بیشتری داره .

short pass.acc:هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای کوتاه دقیق تری برخورداره .

short pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای کوتاه اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .

long pass.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای بلنددقیق تری برخورداره .

long pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای بلند اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .

shot.acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از شوتهای دقیق تری بهره میبره .

shot power :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت شوت بیشتریه .

shot technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن مهارت بیشتری در گل کردن توپ از زاویه بسته هستش .

team work :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کار توی کارهای گروهی بیشتری شرکت میکنه ..

fk.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در ضربات ایستگاهی دارای مهارت بیشتریه .

swere :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کات بیشتری میتونه به توپ بده .

heade :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت هد زنی بیشتریه .

jump :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای پرش بیشتریه .

technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از تکنیک و مهارت بیشتری در حرکات بهره میبره .

keeper skill :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای مهارتهای دروازه بانی بیشتریه .

tenacity :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن استفاده بهینه تری از نفسش میتونه داشته باشه ( در زمانیکه کمبود نفس داره ) .

aggression :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن حرکات مفیدتری در بازی انجام میده یعنی هر حرکت و دویدن بی فایده ای انجام نمیده .

week foot.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دقت پای غیر تخصصی بیشتریه .

week foot frequency :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت پای غیر تخصصی بیشتریه .

injury :هر چقدر این فاکتور در یک بازیکن بهتر باشه مسلما اون بازیکن کمتر دچار مصدومیت میشه .

4. 13 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در مورد aggression درستش اینه که این مورد تمایل بازیکن به حضور در هجوم ها رو نشون میده...هرچی aggression بالاتر باشه بازیکن بیشتر در هجوم ها شرکت می کنه.

6. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

سلام
    منم از همون اولي كه اومد اين بازي،خريدمش!

واقعا عالي و طبيعيه!
    حرف نداره!
    ديگه نمي شه مفت مفت گل زد كه شبيه واقعيت!
    پاس دادن هم كه اولش سخته،ولي عادت ، جالب ميشه!و اگه من نمي تونم يه موقع پاس بدم،مشكل از منه و نه از بازي!

فقط من تا الان تو تاپيك نديدم كه بحثي درباره به نفع گيري و سوتيهاي داوران شده باشه!
    نكنه تو ماله من اين طوريه!؟

راستي من امشب تونستم براي اولين بار تو سخت ترين درجه بازي،يه تيم هم تراز خودم رو،دو بار پشت سر هم ببرم!
    تو اون درجه اگه بزاري واقعا سخت ميشه بازي و بعضي جاها هم از قصد يه جوري تابلو گل ميخوري،يعني كونامي وقتي ميبينه كم اورده،دست به ضد فوتبال ميزنه!براي بازي تو اون درجه بايد استراتجي تيم رو هم هواش رو داشته،مثلا من با 4 نوع تركيب ذخيره شده بازي كردم كه تو زمانهاي مختلف استفاده كردم!

يه جوري حرف زدم كه انگار كاپ جهاني بردم!!

8. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستانی که دو تا گیم پد دارن . اما موقعیتی پیش میاد که مهمونی دوستی چیزی میاد دوست دارین 3 نفره بازی کنین .روششو بلدین ؟ من همین الان کشف کردم واقعا ارزوم بود که بهش رسیدم .2 نفر با دسته 1 نفرم با کیبورد . اگه بلد نبودید بگید تا نحوه ی تنظیمات رو توضیح بدم
    Last edited by SA.JJ.AD; 14-11-2010 at 06:33.

10. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. این کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    منم از همون اولي كه اومد اين بازي،خريدمش!

واقعا عالي و طبيعيه!
    حرف نداره!
    ديگه نمي شه مفت مفت گل زد كه شبيه واقعيت!
    پاس دادن هم كه اولش سخته،ولي عادت ، جالب ميشه!و اگه من نمي تونم يه موقع پاس بدم،مشكل از منه و نه از بازي!

فقط من تا الان تو تاپيك نديدم كه بحثي درباره به نفع گيري و سوتيهاي داوران شده باشه!

راستي من امشب تونستم براي اولين بار تو سخت ترين درجه بازي،يه تيم هم تراز خودم رو،دو بار پشت سر هم ببرم!
    تو اون درجه اگه بزاري واقعا سخت ميشه بازي و بعضي جاها هم از قصد يه جوري تابلو گل ميخوري،يعني كونامي وقتي ميبينه كم اورده،دست به ضد فوتبال ميزنه!براي بازي تو اون درجه بايد استراتجي تيم رو هم هواش رو داشته،مثلا من با 4 نوع تركيب ذخيره شده بازي كردم كه تو زمانهاي مختلف استفاده كردم!

يه جوري حرف زدم كه انگار كاپ جهاني بردم!!
    علیک سلام
    بلاخره یکی پیدا شد با من هم نظر باشه
    اینجا همه دارن از غیر طبیعی بودن و افتضاح بودن این نسخه حرف میزنن ... کجا بودی تا الان ؟

دوستانی که دو تا گیم پد دارن . اما موقعیتی پیش میاد که مهمونی دوستی چیزی میاد دوست دارین 3 نفره بازی کنین .روششو بلدین ؟ من همین الان کشف کردم واقعا ارزوم بود که بهش رسیدم .2 نفر با دسته 1 نفرم با کیبورد . اگه بلد نبودید بگید تا نحوه ی تنظیمات رو توضیح بدم
    اینو که از وقتی فوتبال 98 بازی میکردیم بلد بودیم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    سلام
    به نکته جالبی اشاره کردی:داوری!
    فکر کنم برای این کسی به داوری گیر نداده چون دیگه عادت شده جزو باگهای اصلی باشه.در نسخه قبل داوری کاملا یکطرفه به ضرر گیمر بود.قبل تر از اون یه داوری اعصاب خوردکن بود که تا از کنار بازیکن رد میشدی خطا میگرفت.جریان بازی به یه دقیقه هم نمیرسید.الان هم که شده کشتی کج!نکته جالب اینکه اینبار اشتباهات به نفع هر دو تیم هست.آفسایدها مهمترین نکته هست که البته باگ گیم پلی تیمی هستش که مدام در آفساید هستن اما باگ داوریش اینجاست که کمک داور آخر از همه میفهمه که آفساید بوده.در حالیکه در فیفا به محض اینکه آفساید باشه اول پرچم کمک داور بالامیره بعد داور می سوته.
    اوتها هم که قانونش عوض شده.در اینجا توپ به هرکی بخوره بره بیرون اوت برای اون تیمه!!در کنار زمین بارهاوبارها این اتفاق میفته.اوت عرضی هم همینه.توپ رو میزنی میخوره به دفاع میره بیرون بعد ضربه دروازه اعلام میشه.
    خطاهای فیزیکی هم که کلکسیون اشتباهاته داوریه.مثل نسخه قبل بازیکن رو ترورش می کنن داور به روی خودش نمیاره.کارت دادنها هم مشکل داره.من پشت محوطه جریمه خودم از کنار با تکل خطا کردم اخراج شدم!
    یه نکته خیلی مزخرف دیگه گرفتن خطاهای بیمورد از مهاجمه.مثلا بازیکنت که مهاجمه شیرجه میزنه با ضربه سر توپ رو گل میکنه آخرشیرجش دستش گیر میکنه به استوک مدافع حریف بعد میبینی که خطای مهاجم رو گرفته!!دقیقا چنین صحنه ای برام چندین بار اتفاق افتاده.

15. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    فکر کنم برای این کسی به داوری گیر نداده چون دیگه عادت شده جزو باگهای اصلی باشه.در نسخه قبل داوری کاملا یکطرفه به ضرر گیمر بود.قبل تر از اون یه داوری اعصاب خوردکن بود که تا از کنار بازیکن رد میشدی خطا میگرفت.جریان بازی به یه دقیقه هم نمیرسید.الان هم که شده کشتی کج!نکته جالب اینکه اینبار اشتباهات به نفع هر دو تیم هست.آفسایدها مهمترین نکته هست که البته باگ گیم پلی تیمی هستش که مدام در آفساید هستن اما باگ داوریش اینجاست که کمک داور آخر از همه میفهمه که آفساید بوده.در حالیکه در فیفا به محض اینکه آفساید باشه اول پرچم کمک داور بالامیره بعد داور می سوته.
    اوتها هم که قانونش عوض شده.در اینجا توپ به هرکی بخوره بره بیرون اوت برای اون تیمه!!در کنار زمین بارهاوبارها این اتفاق میفته.اوت عرضی هم همینه.توپ رو میزنی میخوره به دفاع میره بیرون بعد ضربه دروازه اعلام میشه.
    خطاهای فیزیکی هم که کلکسیون اشتباهاته داوریه.مثل نسخه قبل بازیکن رو ترورش می کنن داور به روی خودش نمیاره.کارت دادنها هم مشکل داره.من پشت محوطه جریمه خودم از کنار با تکل خطا کردم اخراج شدم!
    یه نکته خیلی مزخرف دیگه گرفتن خطاهای بیمورد از مهاجمه.مثلا بازیکنت که مهاجمه شیرجه میزنه با ضربه سر توپ رو گل میکنه آخرشیرجش دستش گیر میکنه به استوک مدافع حریف بعد میبینی که خطای مهاجم رو گرفته!!دقیقا چنین صحنه ای برام چندین بار اتفاق افتاده.
    شما داوری این فوتبال رو کلا بردی زیر سوال
    بهتره بگیم تو برنامه 90 یه قسمتش رو به داوری این فوتبال اختصاص بدن

17. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

سلام
    فکر کنم برای این کسی به داوری گیر نداده چون دیگه عادت شده جزو باگهای اصلی باشه.در نسخه قبل داوری کاملا یکطرفه به ضرر گیمر بود.قبل تر از اون یه داوری اعصاب خوردکن بود که تا از کنار بازیکن رد میشدی خطا میگرفت.جریان بازی به یه دقیقه هم نمیرسید
    و...
    .
    دقيقا همون چيزهايي كه رو اعصابه منه!

كاش ميشد يه كاري كرد كه داور نقش هويج پيدا كنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •