منظورم همون 723 بود
منظورم همون 723 بود
آخ یه نفر پیدا شد که حرف دل منو زد من چند وقت می خوام لب تاپ md322بخرم هیشکی محلم نمیزاره آره داداش منم کارم فتوشاپ ولی بهم میگن صبر کن تا سری جدیدش بیاد والا من می خواستم mc723بخرم صبر کردم که سری جدیدش بیاد الانم گرون شده و دیگه تو بازار نیست یا کم باز می گن md322نخر صبر کن تا باز سری جدیدش بیاد مگه این سری جدیدش چه کار میخاد بکنه که همه میگن نخرین من این دفعه ینی تا هفته آینده انشالله می خرم
سلام
منم دقیقا مشکل شمارو دارم ببین اونایی که723 خریدن خب ارزششو داشت ولی به نظر من این سری ارزش خریدن نداره من یه مثال در مورد گوشی های اپل میزنم من خودم دوسال خورده ای پیش ایفون 3g خریدم بعد از این مدل 3gsاومد این مدل فرق چندانی با گوشی من نداشت فقط یه خورده قوی تر شده بود ولی بعد از این مدل 4 اومدش که کلا متحول شده بود اونایی که مثل من بودن که ضرری نکردن ولی اونایی که3gs خریدن اشتباه کردن چون با کمی صبر می تونستن 4 بگیرن 322 هم همون ایفون 3gs هستش به خاطر این میگم که 322 فرق زیادی با 723 نداره فقط یه کم قوی تر شده پس به احتمال زیاد سری بعدی تفاوت های زیادی خواهد داشت
حالا باز خود دانی
مرحبا
سلام دوست عزیز جوابتون کاملا منطقی ولی خوب تاکی باید صبر کنیم حال اگه سری جدید امد با این نوسان های نرخ ارز قیمتش به آسمون هفتم نمیرسه؟ گیرم ارز ثابت باشه سال جدید بنزین داره میشه هزار دو باره بازاریهارو جو نگیره یه بامبولی دستشون بیاد گرونتر بدن ؟
سلام
فکر کنم حداقل دوماه دیگه باید صبر کنیم یه ماه هم برای اینکه قیمتا ثابت بشه فکر کنم سه ماه رو شاخشه اونم که فکر نکنم ثابت بشه قیمتا هم احتمالا بالا میره من خودم هم موندم شاید سری جدیدش که بیاد اون چیزی که تو تصورمون هست نباشه..... شایدم باشه کلا داریم ریسک میکنیم
چند سالته ؟؟؟
من خودم دارم به همه میگم صبر کنید و لی خودم از همه عجول ترم تصمیم بگیرم لپ تاپ بخرم همین امروز عصر میرم میخرم کاری هم به هیچی ندارم ممکنه هم هفته بعدش همه قیمت ها بیاد پایین و پشیمون شم ولی در کل ادم عجولیمو و دوس دارم تصمیمامو زود تر عملی کنم حالا یه 100 تومن 200 تومن بالا پایین برای من فرقی نداره
شما هم اگه همچین حالی داری توصیه من اینه دست دست نکنید و خرید کنید
سلام دوست عزیز
منم ادم عجولی هستم و تا حالا برای خرید چیزی انقدر صبر نکردم ولی اگه بخوام بخرم هم الان نمیتونم چون من 2730000 داشتم گفتم من که تا چهار ماه دیگه قصد خرید ندارم(یه ماه پیش) رفتم با هاش 5 تا سکه نوشتم (سری اول رو میگم) الانم خدا رو شکر با توجه به ثبت نامی های جدید حدود 300 تومن استفاده کردم حالا بازار ازاد که بماند سکه و دلار هم که به هم وصل هستند اگه سکه اومد پایین ما هم لپ تاپ رو ارزونتر میخریم اگه هم رفت بالا با سود سکه ها جبران میشهدرضمن من 17 سالم هست
کاری خوبی کردید...البته از نظر اقتصادی من اطلاعی ندارم
موفق باشید
دوست عزیز سلام
دیروز اعصابم خورد بود چون من کارم گرافیک(فتو،افتر،سینما4دی و ...)pcدیگه نمیتونه چنین گرافیکای سنگین بکشه از مرداد همین جور دارم صبر میکنم 3ماه دیگم روش. 4تومن دارم یه کانفیگ شبیه 322باشه برمیدارم(حالا ببینم سری جدیدش جیه) اونوقت تصمیم میگیرم اینو دارم خدایش میگم اگه چند تا شبیه شما پیداشن که واقعا راهنمایی کنند کاربرا به نتایج مطلوبی میرسن
من بابت این راهنمایی از شما صمیمانه تشکر میکنم حال تا 3ماه دیگه با کانفیگای جدید بحثامون ادامه میدیم
یاعلی
سلام.بعد از مدت ها دوباره یه پست بدم !
از چند جهت دارین به شدت اشتباه می کنین
یکی وقتی قیمت دلار یا طلا بالا می ره دیگه پایین نمیاد!
یکی همین الانش لپ تاپ های اپل از اون چیزی که تصور می کنین خیلی قوی تره
مثلا الان سی پی یو ها 8 هسته ای شده و هنوز انگشت شمار برنامه هست که با 8 هسته سازگار باشه. حالا منتظرین سی پی یو 12 یا 16 هسته ای بیاد؟؟؟
یکی دیگه بر عکس تصور اکثر کارهای گرافیکی به جز بازی، بیشتر به سی پی یو ربط دارن تا خود کارت گرافیک !
یکی دیگه، به قول یکی از فروشنده ها، اگه بخواد صبر بشه یه روزی مثلا آی پد 50 هم میاد ! آیا باید هی صبر کنیم؟
یکی دیگه وقتی که یه سری جدید بیاد، حد اقل تا 6 ماه مدل جدید تر نمیاد. بعد از اون هم، تا 2 - 3 ماه انقدر قیمت غیر عادی بالاست که هر کسی نمی تونه بپردازه
مدل های فعلی، آیا کمبود یا نقصی داره که صبر کنیم در مدل بعدی بهبود پیدا کنه یا ارتقا داشته باشه؟
مهم تر از اون، از کجا معلوم سری بعدی مشکل نداشته باشه یا اون پیشرفت قابل ملاحظه که ارزش این همه صبر کن، نسبت به مدل فعلی رو داشته باشه؟
مدل 15 اینچ فعلی که ارتقاء یافته ی 723 ست، بالاترین سی پی یو و کارت گرافیک موجود رو داره، پس از منی که الان 8 ماه 723 دارم و با جون و دلم ازش راضیم و تا الان سر سوزنی مشکل نداشته بپذیرید که دست دست کردن اشتباهه و خودتون رو از دنیای یونیک مک محروم نکنید
البته در مورد قیمت بگردین و تا می تونین چونه بزنین که پول زور تو شکم دزد نریخته باشین و از خرید لپ تاپی که جعبه ش باز شده و پلمپ نداره اکیدا پرهیز کنین
Last edited by SaeedEminem2; 02-02-2012 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)