تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 2199 اولاول ... 3774274674734744754764774784794804814875275779771477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

ممنون ولی جالب اینجاست که با adsl واردشد ولی با نت خودش نه !
    یک سوال دیگه این که این فارسی نمیشه
    من به راحتی با مبین نت وصل میتونم بشم به وی چی ان ولی سرعت کمی افت داره برای من

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

سلام
    دوستان من یه مدته شب ها هر فایلی دانلود می کنم ناقص دانلود می شه ولی وقتی توی ساعات عادی همون فایل دانلود می کنم هیچ مشکلی ندارم از اینترنت دانلود منیجر هم استفاده می کنم
    کس دسگه ای هم این مشکل داره ؟
    کسی می تونه برای حل این مشکل راهنمایی کنه ؟
    من چنین موردی رو نداشتم
    اگه داشتم در همه زمان اینطوری خراب میکرد با عوض کردن ویندوز یا دانلود منیجر مشکلم حل میشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

احتمالا ويندوزتون بصورت اتومات داشته آپديت ميشده و يا نرم افزار ديگه اي .
    در این مورد مطمئنم چون همیشه آپدیت رو غیرفعال میکنم و حواسم به آپدیت برنامه های دیگه هست...در هر صورت ممنون...( شایدم خود مبین نت داشته آپدیت میکرده )

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای مبین نت سبک ترین و بهترین مودمش چه مدلی هست؟ و چه قیمتی داره؟ مودم داخلی البته منظورم هست

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مبين نت با اونكه براي همراه اول هستش و بايد با آنتن هاي bts همراه اول مچ باشه و مشكل نداشته باشه ولي با اين حال بدترين كيفيت رو داره و نارضايتي از اين شركت بشتر و بشتر شده و شركت هايي كه در حوزه فناوري با ما كار ميكنن شركتهايي مانند داده پردازي و پرورش داده و ها خيلي هاي ديگه اصلا قبول ندارن. براي همين هست سراسري همه جا پوشش داره ولي دريغ از كيفيت و كارايي.

5. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مبين نت با اونكه براي همراه اول هستش و بايد با آنتن هاي bts همراه اول مچ باشه و مشكل نداشته باشه ولي با اين حال بدترين كيفيت رو داره و نارضايتي از اين شركت بشتر و بشتر شده و شركت هايي كه در حوزه فناوري با ما كار ميكنن شركتهايي مانند داده پردازي و پرورش داده و ها خيلي هاي ديگه اصلا قبول ندارن. براي همين هست سراسري همه جا پوشش داره ولي دريغ از كيفيت و كارايي.
    یا اون شرکتها اطلاعات نادرستی بهتون دادن یا اطلاعات شما ناقصه !
    با کیفیت مبین نت کار ندارم خوبه یا بده ولی ربطی به دکلهای همراه اول ندارن که حالا بخوان مچ باشن یا نباشن .
    همراه اول فقط یک سهامداره .
    مبین خودش یا دکل میزنه یا اگر هم به صورت محدود روی دکلهای همراه اول باشه فقط از دکله استفاده میکنه و سکتور هاشون با هم فرق دارن !

7. این کاربر از behzad2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یا اون شرکتها اطلاعات نادرستی بهتون دادن یا اطلاعات شما ناقصه !
    با کیفیت مبین نت کار ندارم خوبه یا بده ولی ربطی به دکلهای همراه اول ندارن که حالا بخوان مچ باشن یا نباشن .
    همراه اول فقط یک سهامداره .
    مبین خودش یا دکل میزنه یا اگر هم به صورت محدود روی دکلهای همراه اول باشه فقط از دکله استفاده میکنه و سکتور هاشون با هم فرق دارن !
    دوست عزيز من كلا گفتم براي همراه اول هست ولي دكل رو خودم گفتم يعني اينكه اگر از دكلهاي موبايلش استفاده كنه نگفتم حتما ، ولي كلا وضعيتش خرابه حالا دكل هاي جدا هم ميزاره. مخابرات اينترنتش چه پخيه كه وايمكسش چي باشه. ولي كلا اينترنت پرسرعت رو از طريق سيم كارت ارائه ميدادن به راحتي با يه تپلت يا مودم جي پي آر اس هرجا به راحتي وصل ميشدي به اينترنت نه سيمي ميخواست نه دردسري نه چيزي ولي خوب اينا اين رو نميخوان.

9. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی خاک تو سر مبین نت با این مودم IX350p که یه دکمه پاور نداره.....شیطونه میگه خودم یه کلید براش بزارم...ولش کن شیطونه غلط میکنه...همین جوری دردسر کم داریم فردا میگن حجمتون به خاطر دستکاری تو مودم ، داره کم میشه!!!

11. 2 کاربر از tortado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Aeronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اینم جدیدترین صحبت وزیر ارتباطات در مورد وی پی N ها و ف ی ل ت ر شکن ها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باید فکر راههای جدید بود

13. 2 کاربر از Aeronaut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نمیدونم بعد 3 ماه که از اشتراکم میگذره نه تا حالا قعطی بالای 2دقیقه نداشتم، 2-3بارم بیشتر قطع نشده.
    سرعتم همیشه بدون نوسان و ثابت بوده ! پینگمم خوبه ! متعادله نسبت به نسل وایمکس و wifi
    مثل اینکه خیلی خوش شانـــــــــــــــــــــس م

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

راستی خاک تو سر مبین نت با این مودم IX350p که یه دکمه پاور نداره.....شیطونه میگه خودم یه کلید براش بزارم...ولش کن شیطونه غلط میکنه...همین جوری دردسر کم داریم فردا میگن حجمتون به خاطر دستکاری تو مودم ، داره کم میشه!!!
    مودم USB هم مگه دکمه ON OFF میخواد؟؟
    بعد مگه مودم رو مبین نت ساخته [COLOR="Silver"]

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

1. این مودم USB تو کدوم شهرها ارائه میدن؟

2. آیا اگر بخواهیم تو تهران هم مودم USB میدن یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •