مشکل سینمای من اینجاست که قطع و وصل میشه . مثلا دیشب تونستم باهاش یک ساعت کار کنم ولی امروز دیگه روشن نمیشه .
زنگ زدم به فروشگاه مرکزی که خرید کرده بودم گفت پلیر را بیارید عوض کنم .
مشکل سینمای من اینجاست که قطع و وصل میشه . مثلا دیشب تونستم باهاش یک ساعت کار کنم ولی امروز دیگه روشن نمیشه .
زنگ زدم به فروشگاه مرکزی که خرید کرده بودم گفت پلیر را بیارید عوض کنم .
جناب پونل مبارک باشه راستش منم بزودی میخوام این مدل بخرم ایا از فروشگاه اکوستیک گرفتید و چه قیمتی؟ کابلهایی که گرفتی براش چی هستند و چند درومد؟ ایا تفکیک صدای خوبی داره در موزیک وفیلم؟ ایا ----- بهش وصل کردی ؟ کلا برای یه اپارتمان 86 متر خوبه بنظرت؟ ممنون میشم سریع تر پاسخ فرمایید راستی شما دنبال پکیج سینما خانواده اونکیو یا یاماها یا jbl هم بودی یا مستقیم رفتی این مدل را گرفتی؟
تاريخ عضويت: Oct 2011
![]()
سلام به اساتید عزیز، من تلویزیون DLP سامسونگ 50 اینچ HD ready و ----- دریم 800se دارم برای تماشای فیلم و گوش کردن آهنگ کدامیک از سینماهای خانگی sony IZ 1000 , pioneer BCS-717 هماهنگی بهتری با تلویزیون و ----- من داره و امکانات بیشتری داره؟ مرسی
ما يه سينماي خانگي lg داريم يه مدته صداش قاطي كرده.يعني صداي يه اسپيكر از اون يكي زودتر مياد.ميشه كاري كرد به تنظيمات كارخونه برگرده؟
خیلی ممنون.
1-از آکوستیک گرفتم 820 تومن
2-والا کابل براش نگرفتم. تو جعبش هم هیچ کابلی نبود. چون Tv و رسیورم HDMI نداره، یه فیش سه تایی داشتم که از ----- به تلویزیون وصل کرده بودم. فیش Video رو زدم به tv و دو تا فیش Audio و زدم به سینما.
3- تفکیکش واقعا خیلی خوبه. صدای شفاف و واضحی داره. تو موزیک و فیلم خیلی خوبه. من باهاش فیلم سه بعدی با صدای دالبی گوش ندادم. MP3 استفاده کردم خیلی با کیفیت بود.
4- بله.----- وصل کردم.
5-برای آپارتمان 85 متری از سرتونم زیاده. به نظر من قدرت صداش خیلیه. تو متراژهای بالا هم راحت جواب میده.
6-اونها رو هم کمی بررسی کردم اما تو قیمت یه تومن Denon 1311xp بهتر از مدلهای دیگست. با خیال راحت بخرید. اینقدر وسواس لازم نیست. انصافاً چیز خوبه.
لطفا راهنمایی کنید که من چطوری باید ----- و Tv رو به سینمای دنون 1311 وصل کنم که صدا هم از سینما بیاد هم از Tv ؟
تلویزیون و رسیورم هر دو بدون HDMI هستند و فیش سه تایی قرمز و سفید و زرد میخورن.
الآن از این فیش سه تایی دو تا Audio رو دادم به قسمت Audio-IN-SAT/CBL سینما و Video رو دادم به Tv. صدا رو فقط از سینما دارم.
این پشت Denon 1311:
![]()
Last edited by poonel; 02-10-2011 at 20:28.
من امروز رفتم نمایندگی گلدیران که سینما را از اونجا خریده بودم و بعد از تست سینما توسط اونها برام پلیرش را عوض کردند و الان که اومدم خونه و نصبش کردم خیلی ازش راضی هستم .
ممنون از آقای رایان و بقیه دوستانی که راهنمایی کردند .
سلام دوست عزيز مبارک باشه ، ميشه بپرسم اين محصول ساخت کجاست ؟ و چقدر زمانت داره؟
علیکم السلام. ممنونم.
- Made In China
- از زمان خرید به مدت یکسال توسط شرکت جم اینترنشنال
سلام
میخوام یک سینما خانگی بگیرم که یک پلیر قوی داشته باشه .همچنین یک صدای شفاف و قوی . لطفا رتبه بندی کنید
سونی
DAV-DZ940K
DAV-SZ1000W
PT- 980پاناسونیک
فیلیپس
HTS5550
پاییونیر
BCS-707
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)