تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 1024 اولاول ... 377427467473474475476477478479480481487527577977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

گویا کسی نرفت وبلاگم اون مطلب رو بخونه از این رو من وبلاگم رو میارم اینجا:
    اشتباه:(شب یلدا که درس نمی خونن، این یک شب رو باید استراحت کرد. شب یلدا کیفور نشیم، پس کی بشیم؟ حالا وقت هست...)

چقدر دلچسب و زیباست که طولانی ترین آرامش رو در طی یک شبانه روز تجربه کنی. شب، آرامش است و یلدا آرامش بخش. شنیده بودم که در شب قدر کاینات به خواسته های ما بیش تر از بقیه اوقات لبیک می گن. به نظر من شب یلدا هم یه همچین خاصیتی داره. چقدر لذت بخشه که بجای هاپولی هاپو کردن و تن رو سنگین کردن، روحمون رو سنگین کنیم.
    چه احساس فوق العاده ای پیدا می کنیم که اگه سال دیگه شب یلدا، یاد دقیقا یک سال پیش بیفتیم و به خودمون ببالیم که به خاطر اون زحمات و ادامه ی اون تلاشهای مستمر، من الآن دانشجوی رشته و دانشگاه مورد علاقه ام هستم.
    به نظر من، در کنار خانواده باشید فقط برای به جا اوردن ادب، نه بیشتر. بقیه اش رو با درس که راه رسیدن به معشوق(دانشگاه) هستش بگذرونید. پشیمون نمی شید. خدا تلاش رو دوست داره. تلاش کن، تا خدا دوستت داشته باشه.
    Last edited by mosbatekonkoor; 18-12-2009 at 19:59.

2. این کاربر از mosbatekonkoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

وعلیکم
    به نظر من زیاد به حرف مشاور گوش نکن!!!!هیشکی مثه خودت نمیتونه واست برنامه ریزی کنه...چون فقط خودت همه شرایطتو خوب میفهمی
    خودتو گول نزن که نمیتونم برنامه ریزی کنم و... یکی باید بالا سرم باشه!!!اگه واقعاً بخوای درس بخونی اینا همه بهونس
    اون خطی که قرمز کردم به نظرم خیلی اشتباهه!!!!!!!!مگه میشه در خوند اونم بدون تست؟!؟!؟ خوب باید یه جوری معلوم شه درسی که خوندی فهمیدی یا الکی بوده!؟؟!
    حالا خوبه که خودت تستای ریاضی وفیزیکو زدی!!!
    واسه تست زدن باید وقت بزاری وگرنه درسی که تا حالا خوندی همش بیخود بوده...درسای اختصاصیو مثل همون ریاضی فیزیک باید بعد از خوندن بلافاصله تستاشو بزنی که واست جا بیوفته...تا چند روزم این کارو انجام میدی یعنی همون مبحثو ازش تست میزنی تا نکته های جدیدو یاد بگیری چون همه نکته ها تو کتاب وجزوه نیست وباید تو تست یادشون بگیری!!!
    درسای عمومی هم که معمولاً حفظین و نکته خاصی هم واسه فهمیدن ندارن حداقل 10 روز بعد باید تست بزنی که بفهمی یادت مونده یا نه
    درسی مثه زیست که هم اختصاصیه وباید بفهمیش وهم حفظ کردنیه هرروز باید چندتا تست ازش بزنی که هم نکته های جدید یاد بگیری و هم نکته هایی رو که حفظ کردی یادت نره
    واسه دوره کردن درسا هم لازم نیست برگردی دوباره کتابو قورت بدی چون وقتتو میگیره ، بهتره که یه خلاصه از درساو نکته هاشون داشته باشی داشته باشی ویه جزوه هم از نکته های مهمی که تو تستا بهشون برخوردی وغلطای تستارو داشته که همونا رو بخونی وبه جای اون هم وقت که واسه کتاب خوندن میزاری یه سری تستای جدید بزنی!!!البته این روش بیشتر واسه درسای اختصاصی مثه شیمی وزیست خیلی خوبه!!!
    حتماً تو آزمونای کانونیا سنجش شرکت کن که دستت بیاد چیکار میکنی!!!اگه برنامه واسه درس خوندن میخوای همون قلم چی شرکت کن که برنامه داره ...

یه چیزای دیگه هم که میتونه مفید باشه :
    1 - سعی کن سنجش هارو شرکت کنی چون 15 تا 20 درصد سوالای هر سال از سنجشا میادش و مهمترین مبنای کنکور سنجش هستش زبونم مو در آورد انقدر اینو گفتم نمونه سنجش هم سال 84 هستش که واقعا سوالاش سخت بود فک کنم از اونجایی که فیزیک رو زدی سر سنجش های 84 توی اکثر مباحث فیزیک اذیتت کرده و سوالای خود 84 هم که دیگه غوغا کردن پس سنجش هارو الکی نگیرین باور کنین سوالای کانون هیچ وقت مبنای صحیحی برای کنکور نبوده به خدا خسته شدم از گفتن این ( به قول حلاج انا الحق )

2 - سعی کن توی برنامه هر روزت حدود 30 درصد برنامه رو روی تستای سنجشی ببندی البته با توجه به اینکه به بهمن داریم نزدیک میشیم باید به 40 تا 50 درصد برسه این تستا که اولا باید توی زمان باشه بر خلاف تستایی که اکثرمون بعد خوندن یه مبحث یا مثلا دوره کردنش میزنیم ( خودم الان نوسان میزنم بعد یه ماه و نیم که درسش تموم شده واقعا بعضی تستاش هست به خاطر تست زدنی که همون موقع درس دادن داشتم با یه تست کل اون مبحث رو یادم میاره )

3 - هر آزمونی که شرکت میکنی بعد آزمون یه دفترچه درست کن و سوالایی که توی اونا غلط داشتیو یادداشت کن و راه حل و . . . ( توی دوره کردن های آینده خیلی به درد میخوره این )

4 - سعی کن توی ادبیات تعداد دوره ها به طور وحشتناک بالا باشه و میزان زمان های مطالعه پایین حداکثر 40 دقیقه باشه که مثلا هر درس 20 دقیقه اینطوری بعد دو ماه حدودا 45 تا 60 روز ادبیات خوندنی که از قبل داشتی خودشو نشون میده

الان همینا به ذهنم میرسه + یه عالمه نکته از نوسان

پ . ن : تازه دیدم گفتم پست ندم همینجا ویرایش میکنم جواب میدم

دروس عمومی فرار هستن ، بعد از 12 ساعت شروع به کم رنگ شدن میکنن ، بهتره که 24 ساعت بعد از خوندنشون تست بزنید ، تا پررنگ شود ، بعد برای دوره این کاری که گفتید
    اون جا یه ذره اشتباه بود اینجا کاملا اشتباهه شما تست نمیزنید که درس رو دوره کنید بلکه درس رو دوره میکنید که تست میزنید فلسفه تست زدن یادگرفتن درس نیستش ( کاری که خیلی از محصل های محترم به اشتباه انجام میدن ) ادبیات رو هم باید یه دوره فوق العاده بالا با خوندن متون + پیوستگی بالا باشه و بعدش بعد دو هفته تا 20 روز تستش زده بشه تا ببینیم چقدرش تو ذهن مونده نه اینکه بگیم خب تا فردا چیزی یادم نمیمونه پس فردا تستشو بزنم بلکههههههه برای فردا چیزی یادم نمیمونه باشه فردا دوباره مرور میکنم
    Last edited by elendil; 18-12-2009 at 20:01.

4. 3 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز توی عمومی ها یه ذره اشتباه میگی

اصولا تست عمومی رو مخصوصا ادبیات و عربی با فاصله دو هفته تا 20 روز میزنن که بتونی تشخصی بدی چقدرش توی ذهنت مونده چون تا چند روز اول مطلبش خیلی تازه هست توی ذهنت و در حقیقت گول زدن خود هستش که بیایم تستشو توی 10 روز اول بعد از یادگرفتن یا خوندن و دوره کردن اون مبحث بزنیم

ابدا
    درس عربی مثل ریاضیات میمونه. باید بعد خوندن سریع تست زد تا حرفه ای شد. گرامر زبان هم باید بعد خوندن تست زد. ادبیات و دینی هم با این که خیلی لزومی نداره تستشون ولی اگه کسی بعد خوندنش مثلا دینی رو زد80 یعنی خیلی بد خونده و دوباره باید بره بخونه.
    کلا باید هر درس رو دوبار تست زد:بار اول درست بعد خوندن که جنبه آموزشی داره.بار بعدی چند روز بعد و به شکل زماندار که جنبه سنجشی داره.

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دروس عمومی فرار هستن ، بعد از 12 ساعت شروع به کم رنگ شدن میکنن ، بهتره که 24 ساعت بعد از خوندنشون تست بزنید ، تا پررنگ شود ، بعد برای دوره این کاری که گفتید
    فرار هستن ولی نه تا این حد!!!!
    اگه اینطور بود هر امتحان درس حفظی رو که همه میوفتادن!!!!!
    مثلاً تو فردا 9 صبح امتحان داری ، 7 صبح امروز درستو تموم کردی باید 7 شب و 7صبح فردا هم یه دور بخونیش تا بتونی امتحان بدی!!!!
    البته تست بعد از 24 ساعت + 2 هفته بعد اصلاً کار بدی نیست ولی کو وقت وحوصله؟!؟!

7. 2 کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ولی اگه کسی بعد خوندنش مثلا دینی رو زد80 یعنی خیلی بد خونده و دوباره باید بره بخونه.
    ینی 80 بده!؟!؟؟!من اگه تو یه درس 80 بزنم عروسیمه !!!!
    این روش واسه کسی خوبه که خودش میدونه خیلی خوب خونده...وگرنه:
    بد خوندن یه درس + همونجوری ولش کردن=خود گول زنی + نتیجه نگرفتن

9. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آخرین خط به شدت تایید میشه و مخصوصا وقتی که ول کردن تست هم زده بشه و این احساس به وجود بیاد که توی همون لحظات تست یا درصدش بالا شده یا اگه آموزشی هست تعداد بیشترشو درست زده بودم بعد دو هفته تو آزمون نتیجه میاد 40 درصد حالا پیدا کن پرتقال فروش را ( خب از اول اشتباه خونده شده یه بار هم تست با ظاهر خوب داده شده هیچیو تایید نمیکنه بلکه بیشتر داره هشدار میده )

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

والا منم همینو گفتم که درسو دوره کنیم و بعد از یک مدت تست بزنیم ، نه اینکه تست بزنیم که درس دوره بشه (مگه میشه !!!!؟) ، ولی میشه حین تست زدن خیلی چیزا رو تثبیت کرد تو ذهن

حالا اگه شما کار مشاوره کردید ، خوب هیچی ، ولی در کل ، من این روش رو امتحان کردم ، جواب خوبی هم برای من داشته.

-----------------
    منظورم جدول زمان بندی بود ، یعنی تاریخ امتحانات و همچنین ساعتشون. ممنون

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم قبلا همین فکر رو می کردم اما ...
    اقای جعفرقلی و نیکخو گفتن این کار اشتباهیه به دلیل این که روند فراموشی بعد از 24 ساعت خیلی سریع میشه و مطالب لازم هست که به حافظه ی بلندمدت منتقل بشه ( برای امتحان هم می تونید از دوسه روز قبل از امتحان ترم دین و زندگی بخونید بعد برید سر جلسه ببینید یادتون هست یا نه ( شوخی بودا یه وقت نزنه به سرتون برید امتحان کنید )
    در ضمن راجع به عربی این طوری حرف نزنید لطفا ! عربی رو باید باهاش مثل ریاضی برخورد کرد یعنی بلافاصله بعد از اتمام درس باید تستاشو بزنیم تا با زیروبم کار اشنا شیم

خلاصه این که بعد از 24 ساعت درسای حفظی رو تستاشو بزنید و این که بفهمی چقدر حالیت هست هم در ازمون ها معلوم میشه
    Last edited by sinasalar2007; 18-12-2009 at 20:26.

13. این کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منم قبلا همین فکر رو می کردم اما ...
    اقای جعفرقلی و نیکخو گفتن این کار اشتباهیه به دلیل این که روند فراموشی بعد از 24 ساعت خیلی سریع میشه و مطالب لازم هست که به حافظه ی بلندمدت منتقل بشه ( برای امتحان هم می تونید از دوسه روز قبل از امتحان ترم دین و زندگی بخونید بعد برید سر جلسه ببینید یادتون هست یا نه ( شوخی بودا یه وقت نزنه به سرتون برید امتحان کنید )

عزیز دل خب بالاتر که گفتم

ادبیات رو هم باید یه دوره فوق العاده بالا با خوندن متون + پیوستگی بالا باشه و بعدش بعد دو هفته تا 20 روز تستش زده بشه تا ببینیم چقدرش تو ذهن مونده نه اینکه بگیم خب تا فردا چیزی یادم نمیمونه پس فردا تستشو بزنم بلکههههههه برای فردا چیزی یادم نمیمونه باشه فردا دوباره مرور میکنم
    فک کنم واضح گفتم این مسئله رو

ما قرار نیستش درسی که نصف نیمه یاد گرفتیم ( و در اکثر موارد هم حتی 50% یاد نگرفتیمو بیایم با تست تثبیت کنیم ) مخصوصا توی ادبیات حالا عربیو یکم میشه جدا در نظر گرفت

15. 3 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگه بلافاصله بعد خوندن معارف 80 بزنی بده.البته توی آزمون عالیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •