تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 502 اولاول ... 377427467473474475476477478479480481487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز خیلی باحالی !
    داشتی با گرافیکاصلی بازی میکردی خودت متوجه نبودی .
    شما بازی به اون ستگینی با موتور FrostBite 2 رو گداشتی رو حالت high اونم با 7650 ؟!
    خوب مشخصه که گرافیک کم میاره 6770M هم روی high لگ میزنه 7650 که بماند !
    پروبوک چه با لحاظ کانفیگ و چه کولینگ و ..لپ تاپ بازی نیست و نمیشه ازش انتظار بالایی تو گیم داشت اما ضعیف هم نیست ...
    من سیستمم 6850 داره تو بازی باز لگ دارم رو Ultra بد شما داری با این رو Ultra بازی می کنی ..!
    تنظیمات رو بیار پایین فریم میره بالا و روون تر میشه ...

آره میدونم انتظار بازی هم ندارم فقط واسه تست داشتم انجام میدادم این مدال افتخار رو هم بهمین علت گرفتم چون میدونستم با تنظیم بالا گرافیک 7650 هم یه مقدار کم میاره (فک کنم در حد 20 فریم میداد)
    الان من یه سوال برام پیش اومده اگه بخوام بفهمم گرافیک 7650 که رو این لپ تاپ هست 1 گیگ هست یا 2 گیگ از کجا باید بفهمم؟ توی system information عددی که میزنه مقدار حافظه dedicate هست؟
    Last edited by skull_avatar; 01-12-2012 at 01:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله دیگه کاملا معلومه ازهمون اول مشکل جدی داشته یعنی منظورم اینه تصور نشه لپ تاپ نو و سالم این جوری میشه ها نه کلا لپ تاپ شما ایراد داشته چون لپ تاپ سالم امکان نداره از لحاظ چیپ و مدار مشکل پیدا کنه به راحتی مگر این که مایعات نفود کنه و ...
    همیشه همینه وقتی مشکلی داری همه بلاها سرتو میاد !
    اگر که دست تعویض شده باشه و گارانتی واقعا قطعه خوب گذاشته باشه شاید خراب نشه دیگه ولی به هر حال تعمیری حساب میشه و باید باهاش کمتر کار سنگین انجام بدی .
    ولی واقعا حیف این پردازنده و گرافیک قوی که نشه استفاده کرد !

منکه همینجوری حسرت میخورم که نمی تونم تمام و کمال از این لبتاب که تقریبا تمام زندگیمه استفاده کنم شما دیگه نگو حیفه
    هرچی سنگه مال پایه لنگه
    شما بگو به نظرت جکار کنم؟برم شکایت کنم از چیزی که مطمن نیستم
    اونا موظف بودن لبتابمو عوض کنن؟
    خوب آتیش میگیرم من لبتاب Acer داشتم 5 سال همه جوره ازش کار کشیدم طفلی آخ نگفت بعدم با قیمت مفت دادم رفت
    حالا با این لبتاب با این عظمت هیچکار نمیتونم بکنم و در حد یک لبتاب pentuim 2 و مدل پایین باید ازش استفاده کنم

اگرم راهی نیست برای تعویض و فروش و...
    چجوری میتونم مثلا باهاش بازی با گرافیک بالا بکنم که زیاد بهش فشار نیاد
    یا هرکاری که باعث میشه به Cpu فشار نیاد چون فعلا بیشتر ترسم از داغ کردن و تعویض فنش هست
    حتی میترسم لبتابو زیاد جا به جا کنم که فنش تکون نخوره و خراب بشه
    چون قبلا که تو mode داغ کردن بود با جابه جایی لبتاب صدای فنش و میزان داغی لبتاب تغییر میکرد

فقط یک راهنمایی کارساز بکنید
    مثلا یک نفر گفته Bios ش رو آپدیت کنم ولی جرات نکردم چنین کاری بکنم چون کار خطری هست جدای از خاموش شدن ممکنه بدتر بشه ( بالاخره ترس دیگه )
    یکی دیگه گفت از طریق option میزان استفاده از cpu رو به 20 درصد کاهش بدم که خیلی کمتر بهش فشار بیاد ولی میترسم بیشتر هنگ کنه
    و.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

الان من یه سوال برام پیش اومده اگه بخوام بفهمم گرافیک 7650 که رو این لپ تاپ هست 1 گیگ هست یا 2 گیگ از کجا باید بفهمم؟
    گرافیک رو بزار روی high performance بعد کلیک راست گزینه اول graphic properties رو انتخاب کن و از طریق پایین سمت چپ گزینه software رو بزن و اطلاعات گرافیک رو ببین !

4. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دیگه دیره واسه این کارا باید همون موقع اینکار میکردی که لپ تاپ تازه خریده شدت خراب شده بود !
    لپ تاپی که همون چند وقت اول بخواد بره گارانتی لپ تاپ نیست و به عبارتی سالم نبوده که این طوری شده !
    نه اگر فتش سالم و اصلی خود pavilion باشه مشکلی نباید باشه سعی کن قدرت پردازنده رو بیاری پایین تو بازی !
    در کل من میگم ردش کن بره نمونه بهتره چون این اول و آخر کار خودش رو می کنه !
    برو با یه گارانتی ... نمی دونم ...صحبت کن ازت بردارن !
    بایوس حتما باید آپدیت بشه از چی می ترسی یه فایل 7 مگیه بگیر اجراش کن خودش آپدیت می کنه !

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گرافیک رو بزار روی high performance بعد کلیک راست گزینه اول graphic properties رو انتخاب کن و از طریق پایین سمت چپ گزینه software رو بزن و اطلاعات گرافیک رو ببین !
    همچین گزینه ای نمی بینم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

8. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

الان من یه سوال برام پیش اومده اگه بخوام بفهمم گرافیک 7650 که رو این لپ تاپ هست 1 گیگ هست یا 2 گیگ از کجا باید بفهمم؟ توی system information عددی که میزنه مقدار حافظه dedicate هست؟
    بله مقدار dedicate رو می زنه

11. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

مطمئنی / چجوری مگه نصب می کنی ؟
    باید اضافه شه مگه میشه نشه ..
    پاک کن دوباره درست نصب کن همه رو از طریق custom نصب کن نه express ...

13. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

منکه همینجوری حسرت میخورم که نمی تونم تمام و کمال از این لبتاب که تقریبا تمام زندگیمه استفاده کنم شما دیگه نگو حیفه
    هرچی سنگه مال پایه لنگه
    شما بگو به نظرت جکار کنم؟برم شکایت کنم از چیزی که مطمن نیستم
    اونا موظف بودن لبتابمو عوض کنن؟
    خوب آتیش میگیرم من لبتاب Acer داشتم 5 سال همه جوره ازش کار کشیدم طفلی آخ نگفت بعدم با قیمت مفت دادم رفت
    حالا با این لبتاب با این عظمت هیچکار نمیتونم بکنم و در حد یک لبتاب pentuim 2 و مدل پایین باید ازش استفاده کنم

اگرم راهی نیست برای تعویض و فروش و...
    چجوری میتونم مثلا باهاش بازی با گرافیک بالا بکنم که زیاد بهش فشار نیاد
    یا هرکاری که باعث میشه به Cpu فشار نیاد چون فعلا بیشتر ترسم از داغ کردن و تعویض فنش هست
    حتی میترسم لبتابو زیاد جا به جا کنم که فنش تکون نخوره و خراب بشه
    چون قبلا که تو mode داغ کردن بود با جابه جایی لبتاب صدای فنش و میزان داغی لبتاب تغییر میکرد

فقط یک راهنمایی کارساز بکنید
    مثلا یک نفر گفته Bios ش رو آپدیت کنم ولی جرات نکردم چنین کاری بکنم چون کار خطری هست جدای از خاموش شدن ممکنه بدتر بشه ( بالاخره ترس دیگه )
    یکی دیگه گفت از طریق option میزان استفاده از cpu رو به 20 درصد کاهش بدم که خیلی کمتر بهش فشار بیاد ولی میترسم بیشتر هنگ کنه
    و.....
    ببین دیگه شمام زیادی می ترسی.اگه فن رو عوض کرده و مشکلی نداشته تا الان و دمای سیستمت هم غیر عادی نیست نمی خواد بنرسی.با روزی یه ساعت بازی چیزیش نمی شه.دیگه اوتقدر هم سوسول نیست.حالا چون از اول مشکل داشته شما هی می ترسی.البته باید بیشتر مراعات کنی.ولی همونطور که قبلا گفتم همیشه وقتی کار خاصی نداری برای فیلم و وب گردی و ... سیستم رو بذار روی power saver.اونوقت می بینی دما چقدر پایین می اد.موقع بازی هم سعی کن پشت هم بیشتر از 45-یک ساعت بازی نکنی و بعدش استراحت بده به سیستم.موقع کارهای سنگین هم نمی خواد cpu رو بیاری تا 20 درصد.بذار رو50-60 درصد.برای کارهای عادی که کم نمیاره.برای بازی و ... هم زیاد فشار نمیاد به cpu.بابا i7 ه ها!کشک نیست که.سعی کن از hp coolsense هم کمتر استفاده کنی که استهلاک فن بالا نره.اگه بخوای انقدر بترسی که دیگه نباید اصلا با لپتاپت کار کنی.اینجوری فایده نداره که.سیستم نخریدی نگاش کنی که.متاسفانه اینجا ایرانه.اگه تو جای دیگه بودی همون روز اول hp عوض می کرد دستگاه رو با این مشکلاتی که داشتی.با مشکلات کمتر از این هم عوض می کنه Hp.اینا که دیگه خیلی بودند.راستی گارانتی شما چی بود؟از شرکتیا بود یا خود مغازه دار کرده بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •