منظورشون 4 کد نخست شماره اصلی هست. که فکر کنم اگر پیش شماره شهرستانتون 0722 باشه، برای شماره اول می باس بشه 236؟
البته پیش از اون شما می باس شهرستان یا پیش شماره تون رو مشخص کنید. سپس اقدام به وارد کردن چهار کد نخست شماره تلفن کنین![]()
منظورشون 4 کد نخست شماره اصلی هست. که فکر کنم اگر پیش شماره شهرستانتون 0722 باشه، برای شماره اول می باس بشه 236؟
البته پیش از اون شما می باس شهرستان یا پیش شماره تون رو مشخص کنید. سپس اقدام به وارد کردن چهار کد نخست شماره تلفن کنین![]()
یک خبر تقریبا جدید برای دوستان تهرانی:
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران گفت: این شرکت از مهر ماه سال جاری به طور مستقیم شروع به واگذاری خدمات اینترنت پر سرعت (ADSL) میکند.
محمد روح اللهی در گفتوگو با ایرنا افزود: شرکت مخابرات استان تهران سفارش خرید 80 هزار پورت پرسرعت را داده است و تا شهریور ماه امسال تجهیزات مورد نیاز آن دریافت خواهد شد. وی افزود: شرکت مخابرات تاکنون برای ارایه اینترنت پرسرعت ADSL به طور مستقیم ممنوعیت داشته اما از امسال این ممنوعیت برداشته شده است.
روح اللهی با بیان اینکه برنامه شرکت مخابرات استان تهران راهاندازی یک میلیون پورت پرسرعت در سال 1388 است، افزود: تاکنون فقط اعتبار 80 هزار پورت تامین شده است و در صورت تامین اعتبار مورد نیاز، شرکت مخابرات توان راهاندازی یک میلیون پورت را دارد.
وی در مورد منابع تامین تجهیزات اظهار داشت: شرکت مخابرات اجازه خرید خارجی ندارد و نیازهای خود را از شرکتهای داخلی تامین میکند اما شرکتهای داخلی برخی تجهیزات را از شرکتهای خارجی خریداری میکنند. به گفته روحاللهی، در حال حاضر 11 شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت (pap) در زمینه ارایه خدمات ADSL فعال هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما می خوان اینترنت پر سرعت 16 Kbps بدن...![]()
امروز شارژ قبلیم که صبانت 128 سه ماهه 9 گیگ بود تموم شد و شارژ جدیدم راه افتاد... صبانت 1024 سه ماهه 6 گیگ... وای چه توهمی... دیگه سرعتم از 1024 برنمیگرده به 128(واسه اطلاعات بیشتر در مورد این قضییه به پستای قبلی من توجه کنید).................... سرعت دانلودم به هیچ وجه از 120KBps پایین تر نمیاد... برای افتتاح این توهم جدید رفتم معجزه قرن یعنی Nero Free رو دانلود کردم... 50 مگابایت فقط در 7 دقیقه دانلود شد...
امیدوارم زنده باشم سرعتای بیشترم به چشمم ببینم...
البته با توجه به اینکه این SpeedTest یه ذره مغزش معیوبه، مقادیر رو تصحیح میکنم:
Ping 136ms from 4.2.2.4 | Upload 0.50Mb/s
ایول ایوله ایول... صبانتو عشقه ایول...
من سرعت میخوام... سرعت میخوام... سرعت... سرعت بیشتر... بیشتر... وییییییژژژژژژژ... من عاشق سرعتم... من دیوونه سرعتم...
Last edited by Cleeev; 02-08-2009 at 13:58.
سلام
اینجا کسی از مرکز توحید هست که شاتل استفاده کنه؟
قبلاً پارس آنلاین داشتم ولی جدیداً برای سرعت بالاتر و ترافیک بیشتر سراغ شرکت هیاهو رفتم که متأسفانه بدون گفتن این مطلب که پرتهاشون در توحید پر هست قرار داد امضا و کردم و الان 22 روزه خط رانژه نشده.
خیلی شرکتها رو گشتم ولی سرعت 256 و ترافیک بالای 8 با قیمت 30 تومن جایی پیدا نکردم
البته شرکت ارمان ermanltd.com هست که سرعت 512 را همین قیمت میده که دیدم اصلاً شماره ی ثابت نداره یکی هست که میگه در شبکه موجود نیست و باید شماره ی موبایل طرفو بگیریم!!! حساب کنید !! منم بیخیال شدم.
الانم بناچار باز باید برگردم 128 و حالا که 128 هست و 256 نیست حداقل یه شرکت درست و حسابی باشه که شاتل یکی از گزینه هاست.
ممنون
سلام من سرویس 192 از سپنتا میگیرم اما وقتی وارد تنظیمات کنسول مودم (asus Am602 ) میشوم سرعت ارسال و دریافت 128 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by NFSMW; 02-08-2009 at 17:17.
آره برا منم ماه پیش 128 بود اما الان کردمش 1024 تهه عشق و حاله البته من ماهیانه 10 گیگ گرفتم که حالش بیشتر بشه![]()
ببینم... صبانت به خونه 1024 داده؟؟؟؟![]()
ایول... پس شمام اهل صفایی... یعنی شما هر سه ماه 129840 تومن میدی...؟؟؟ بابا خیلی کارت درسته... من 6 گیگ میگیرم سر دو ماه مطمئنم تمومش میکنم (دانلودا رو مجبورم همه رو بزارم شب) و 54 تومن میدم چیزی نیست ولی 129 تومن......... aaaaaaa
در ضمن یه چیزی... زنگ زدم به این یارو پشتیبانی صبانت (کار و زندگی نداره روز و شب اونجاس... مرد همیشه بیدار) بهش میگم آقا دو ماهه کیفیت شبانه درب و داغون شده توی تهران... گفت والا مام توی خود شرکت شبا همین مشکل رو داریم و پینگ میره بالا و سرعت بالاس ولی سایتا با سرعت کم باز میشن (حرف دل خودمو زد) و کل تهران هر کی صبانت داره این مشکل رو داره... گفتش این مشکل پهنای بانده (خودم میدونستم) و صبانتم داره کارایی میکنه که این مشکل رو حل کنن و در ادامه فرمودن که البته مخابراتم یه ذره سنگ اندازی میکنه و تو دادنه پهنای باند اذیت میکنه...
امیدوارم هر چه زودتر این مشکل پهنای باند که شبا میترکه حل بشه و عین قبل بازم بگیم ایول به صبانت...
صبانت هم مثل بقیه شرکتا به سرویساییش که اسمشون بیشتر از 128 هه، فقط با نامه از شرکت یا همون نامه های دانشگاهی و این جور چیزا سرعت 1024 و 512 میده... البته شرکتای دیگه اسم 1024 بیاری اندازه پول خون تمامی جد و آبادشون از ته جیبتون هر چی پول دارید میکشن بیرون... ولی صبانت قیمتاشم عالیه...
![]()
Last edited by Cleeev; 03-08-2009 at 06:44.
آره ولی من از نمایندگیش امپراتور اول 128 سه ماهه گرتمفک میکردم اونم سرعتش 1024 ولی دیدم نه
بعد همین هفته پیش که درخواست جمع آوری خط رو دادم
زنگ زدن گفتن آقا چرا میخوای جمع شه
گفت اگه مشکل سرعت داری 1024
هست که از 110-120 سرعت داره گفتم خوب عزیز مدرک میخواد من ندارم
گفت خوب مشکلی نیست ما خودمون برات مدرکشو جور میکنیم
ولی مبلغ 10 تومان برا مدارک میگیریم
منم گفتم چه خوب و سرویسمو تغییر دادم به 1024 به همین راحتی!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)