نه بابا منم بد پرسیدمگفتم شاید علم پیشرفت کرده باشه
منظورم اینه که دو مودم در یک مودم باشه... هم بتونه امواج وایرلسو دریافت کنه... و هم بتونه adsl رو از طریق سیم دریافت کنه...
همون یه تیر با دو نشون...
![]()
نه بابا منم بد پرسیدمگفتم شاید علم پیشرفت کرده باشه
منظورم اینه که دو مودم در یک مودم باشه... هم بتونه امواج وایرلسو دریافت کنه... و هم بتونه adsl رو از طریق سیم دریافت کنه...
همون یه تیر با دو نشون...
![]()
لطفا یکی راهنمایی کند که چگونه مودمtp-link8811 را به صورت pppoeتنظیم کنیم
سلام
این سازنده های بیچاره تمام زیر و بم محصولاتشون رو تو دفترچه راهنما توضیح دادن و چگونگی استفاده رو هم گاماس گاماس گفتن، صد برابر بهتر از من و سایر دوستان ( بر و بچ جسارت نباشه) .
این دفترچه کذائی :
1- هم تو جعبه هست
2- هم نسخه pdf اون تو cd توی جعبه هست
3- هم میتونید از سایت سازنده دانلودش کنین.
من دفترچه مودمتون رو از سایتtp دانلود مردم . تو صفحه 12 به بعدخیلی خوشگل توضیح داده ( من عکس ها و خود متن انگلیسی رو گذاشتم تا ببینین چه سادست) :
قبل از تنظیم مجدد ، مودم رو یکبار ریست کامل کنید . طبق روالی که تو صفحه 5 راهنما گفته:
1- مودم رو خاموش کنید.
2- دکمه ریست پشت مودم رو نگه دارید
3- همونطور که دکمه رو نگه داشتین مودم رو روشن کنید
4- دکمه رو ول نکنید و 3 ثانیه نگه دارید.
حالا مودم مثل روز اول شده و آمادست تا تنظیمات جدید رو بگیره :
1- وارد صفحه تنظیمات شوید (192.168.1.1)
2- تو منوی سمت چپ ، برید قسمت Quick Setup
3- مقادیر VPI ( معمولا برابر 0) و VCI ( معمولا برابر 35) رو وارد کنید و Next رو بزنین :
4- توصفحه بعد گزینه PPPOE رو انتخاب و بعد Next رو بزنید:
5- تو صفحه بعد username و password ای رو که ISP بهتون داده وارد کنید و NExt رو بزنین:
6- تو صفحه آخر هم که باید با زدن دکمه Save/Reset مودم رو ریست کنید:
باز هم مشکلی بود درخدمتیم
راستی معنی User name شما چیه؟!! من که از پس خوندنش بر نیومدم !
یا حق
Last edited by a6l3i; 16-10-2009 at 21:42.
چقدر کم تر ...من تو سایت رایان صبا رفتم 55تومن زده بود پس حواس رو باید جمع کردنه عزیز...نری 55تومان بگیری الان قیمت واقعی این مودم 38 تومانه... یکم برو بازار بگرد پیدا می کنی... البته بستگی داره کدوم شهر هستی؟؟؟!!! ولی باز 55 گرونهههههههههههه..........
...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دالای کامپیوتر ( که از گارانتی های خوبه) که زده 49 ! البته باید تلفنی هم پرسید.
همونطور که دوستان گفتن یه قیمت تو پایتخت و پاساژ ایران بگیری ، قیمت عرف میآد دستت. اکثر اینهایی که تو اینترنت تبلیغ میدن گارانتی ندارن و قیمتشون ممکنه تا 10 تومن هم زیر قیمت بازار باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس از جوابتون.پس با توجه به توضیحات من username /passwordرا وارد کنم کافیه.ip /subnet mask/gateway پس لازم نیست؟در ضمن من بعد از ریست /در گزینه های مودم گزینهquick setup دیده نمیشود ولی بقیه گزینه ها هستند.
معنی ritzdvb:برنامه ای مانند progdvb هست که در کارتهای ----s جهت دیدن کانالهای ماهوارهای استفاده میشود .
مشکلم که کامل برطرف نشد ولی گارانتی مودم گفت ما چکش کردیم مشکلی نداره!
احتمالا به خاطر نویز بالای خطم هست!!
مشکل شما این بود که نمی تونستید وارد تنظیمات مودم بشید دیگه ، با اون نرم افزار که گفتم شما میتونید وارد بشید،اگه نه که از اول باید مودمتون رو ریست کنید و بعد کانفیگ![]()
سلام من می خواهم adsl نصب کنم مودم asus dsl-n13 بهتر یاcisco wag54g2 l لطفا راهنمایی کنید.
دروود
دوستان،هیچکدام از شما که دارای اینترنت ای دی اس ال هستید،بر روی کانکشن لن،و یا مسیریابتان،دی ان اس سروری جداگانه ست کرده اید؟آیا دگرگونی ی در شتاب اینترنتتان دیده اید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)