من هم از اینا گرفتم:
12 تومان
میخواستم بگیرم از اونی که تو پست 4755 هست هم داشت و گفت که این سفارش اروپاست و از اون بهتره.این مشکلاتی که دوستان میگن رو هم نداشتم.
من هم از اینا گرفتم:
12 تومان
میخواستم بگیرم از اونی که تو پست 4755 هست هم داشت و گفت که این سفارش اروپاست و از اون بهتره.این مشکلاتی که دوستان میگن رو هم نداشتم.
دوستان چندتا سوال داشتم :
الان آیپاد تاچ 4G چنده ؟ انواع حافظه ها ؟
نرم افزار هایی که آیفون داره واسه آیپاد هم هست ؟
از کجا میتونم یه توضیح کامل دربارش بخونم ؟
من قرار بود Nokia N8 بگیرم ، این میتونه جانشین خوبی باشه ؟
8 gb حدود ٢٦٠ و ٣٢ و ٦٤ هم صد تومن اضافه ميشن
اصلا نرم افزار iPod نداريم همه نرم فزاراي ايفون روش اجرا ميشه به جز اونايي كه مثلا ربط به تماس و gps و ... داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره ان ٨ موبايله و اين نيست.
آی پاد 4 ، 32 گیگ ، قیمت دقیقی ندارهمن از 400 دیدم تا 358...
شما روی 360-370 حساب کن...
اگه می خوای تهران بخری ، پایتخت ، طبقه دوم ، اگه اشتباه نکنم فروشگاه آفتاب... من ازش 356 خریدماگه بالاتر گفت ، بهش بگو یکی از آشنایان (!!!) 356 تومن خریده ازتون
--------
من که فعلا بی شارژری رو تحمل می کنم تا اینکه آیپاد عزیز تر از جانمو به فنا بدم
صب می کنم تابستون از اون اپل استور جدیده دبی که مال ویرجین هست می خرم![]()
شما تابستون که صبر کردی خواستی بری بگو شاید آیپاد 5 هم خواستیم برامون بخری
همین USB خودش که به فنا نمیده آیپادو ...من که فعلا بی شارژری رو تحمل می کنم تا اینکه آیپاد عزیز تر از جانمو به فنا بدم
+
شاید خارج از بحث تاپیک باشه ولی میخواستم بدونم نسل های جدید آیپاد همراه آیفون معرفی میشن یا نه ؟
اگه جدا معرفی میشن کنفرانس جدا براشون برگزار میکنن ؟
Last edited by *Ali*; 28-03-2011 at 19:21.
یکی از فوامیل گفت که هر وقت آی پادتو توی یه سال آینده نخواستی ، من ازت می خرم... شاید آیپادمو دادم رفتم 5 خریدم
USB خودش که کاره ای نیس!!! می گم من فعلا آی پادمو با USB به کامپیوتر میزنم شارژ می کنم... می ترسم شارژر درب داغون چرت بهم قالب کنن ، پدرش در بیاد...
نه دیگه اگه مطمئناً اصلی باشه و از اپل استور بیارن برات داغون شدن تو کارش نیست![]()
آیپاد ها معمولا توی کنفرانس سپتامبر معرفی میشن...
سفارش اروپا!؟دوشاخه آمریکایی اون وقت سفارش اروپا!؟
اتفاقا اونی که توی توی پست 4755 میتونه سفارش اروپا (مثلا آلمان) باشه.
![]()
پشتش دقیقا همینا رو نوشته دیگه؟ (احتمالا!) یعنی Designed رو بدون e نوشته دیگه؟ شماره سریال هم همینه دیگه؟
مشکلی که اینا دارن اینه که نمی تونن 220 ولی رو به طور کامل تا 5 ولت پایین بیارن، در نتیجه صفحه ی خازنی ولتاژ اضافه رو به عنوان کلیک تشخیص می ده، یه بار وقتی وصله Fruit Ninja رو بازی کنید می فهمید. البته توصیه می کنم کلا دیگه وصلش نکنید و برید پسش بدید. معلوم نیست اون ولتاژ اضافه چه بلایی سر دستگاه میاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)