دوست عزیز من xbox دارم توی اون باید کدوم دکمه رو بزنم؟
دوست عزیز من xbox دارم توی اون باید کدوم دکمه رو بزنم؟
با فشار دادن دكمه ي rt .البته 2بار پشت سر هم بزن![]()
اگر قبلا پچی نصب کردید باید اونو آنیستال کنید
بعد از نصب برنامه ، یه پنجره باز میشه که 2 تا سوال میپرسه (اگه نپرسید در مسیر نصب بازی ، فولدر gakserver آیتم setup.exe اجرا کنید)
اولی GAME EXECUTABLE : GCP2009.exe
دومی SETTING EXECUTABLE : gcp_settings.exe
اون آپدیت دومی که گذاشته بودم (فایل PES2009_EDIT01) هم در مسیر
My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ saveکپی بشه روی قبلی
حالا از آیکونی که در دسکتاپ ساخته شده بازی رو اجرا کنید
1. Just install this patch in your Pro Evolution Soccer 2009 folder!
2. Go to gakserver folder ( inside your PES 2009 folder ) and run "setup.exe"
3. Select like this
GAME EXECUTABLE : GCP2009.exe
SETTING EXECUTABLE : gcp_settings.exe
4. Start the game from your desktop icon GAC Patch 2009
If you have installed previous versions of this patch uninstall them or just delete folder gakserver from your PES 2009 main folder before you install this version.
Higher Abilities
*) In the folder Gamingaccess Patch/ of your PES 2009 you will find an option file with higher abbilities for players. If you prefer this option file instead of the patch one just copy the file PES2009_EDIT01_Higher_Abilities.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch/ folder to My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ save.
Troubleshooting
*) The installer should have done the work for you but if the database is not the right one just copy the file PES2009_EDIT01.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ save.
*)Some users frequently reports that the game hangs up when they use Kit Server. This usually happens when you start the game in Full Screen mode. So if you have that problem start the game in windowed mode and then press alt+enter to go to full screen mode and you will have no problems.
*)Remember that this patch has its own settings different from PES 2009 default ones. To change the settings for this patch start the file gcp_settings.exe from your PES 2009 main folder and change the settings.
سلام بردوستان عزیز من چطور میتونم ازبازیکنهای کلاسیک سایر تیم های ملی استفاده کنم البته من با تیمهای ملی کلاسیک مشکلی ندارم اما باوجودی که ظاهرا بازیکنهای ملی مثل چیلاورت .اوزه بیو.اشمایکل و...قفل نیستندو آزادند اما هرکاری میکنم نمیتونم به تیمهای ملی یاباشگاهی اضافه{add}بکنم لطفا راهنماییم بکنید که چه دکمه یا چه کاری رو باید انجام بدم.باتشکر
برنامه ی pes2009 editor رو نصب کردم به بازیکنهاID هم داد حالا باید چطوری فیس یه بازیکن مثلهskrtel رو به وسیله ی اون ID وارده بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلآ میشه این کار رو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما تغییرات را در داخل بازی انجام دادی؟
اونجا فکر نمیکنم تغییری ایجا بشه.
باید به داخل فولدر بازی برید و اونجا قسمتی به نام سیتینگ هست که می تونید تغییرات را انجام بدی
این استادیوم های بازی هم خیلی کمه هم شباهت به استادیوم واقعی نداره
لطف کنید بگید راه حلی هست؟ که تعداد استادیومها زیاد بشه یا نه . اگه نه پس یه چندتا استادیوم بزارید + آموزش
کلی ممنون میشم
شما می تونید استادیوم را مثل خیلی چیزهای دیگر دانلود کنید.
تا حالا که من ورزشگاهی برای pes 2009 ندیدم.
فکر می کنم شما بتونید با برنامه pes2009_editor_v1.2 این تغییرات را انجام بدی.
لینک دانلود pes2009_editor_v1.2 در تاپیک گذاشته شده سرچ کنید پیداش میکنید.
age kasi khode patch ro download karde aslan lazem nist in update ro berize
con tamame emkanate in file edit to khode in patch hast
chon in update male ye version dige azin patch bayad bashe
pas faghat khode patch kafie
برنامه ی pes2009 editor رو نصب کردم به بازیکنهاID هم داد حالا باید چطوری فیس یه بازیکن مثلهskrtel رو به وسیله ی اون ID وارده بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلآ میشه این کار رو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیز اگر کمی دقت بکنی به سوالم متوجه میشی که مشکل من کجاست من توی ستینگ بازی که در قسمت
فولدر بازی هست این کار رو انجام میدم نه توی خود بازی >>>>>>>> وقتی توی تنظیمات ستینگ کلیدها رو مثلا پاس
رو از X به S تبدیل میکنم کلید تعریف میشه ولی بعد از اینکه ok کردم و وارد بازی شدم کلید های تعریف شده عمل نمی کنه
اینم قسمتی که میگم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)